bonorov Δημοσ. Πέμπτη στις 10:14 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 10:14 μμ 11 λεπτά πριν, AndVal είπε Μην καταναλώνετε μαλακίες. Είναι χιλιοεπεξεργασμένη τροφή, ανθυγειηνή, και φλεγμονώδες, δουλεύουν τον κόσμο για να του παίρνουν τα λεφτά. Όλες οι σκόνες το ίδιο δεν είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. Πέμπτη στις 10:17 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 10:17 μμ 13 λεπτά πριν, AndVal είπε Μην καταναλώνετε μαλακίες. Είναι χιλιοεπεξεργασμένη τροφή, ανθυγειηνή, και φλεγμονώδες, δουλεύουν τον κόσμο για να του παίρνουν τα λεφτά. Ποια η διαφορα με τις φρουτοκρεμες σε σκονη για μωρα? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgoskoy Δημοσ. Πέμπτη στις 11:19 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 11:19 μμ Υπαρχουν επισης αυτα τα δυο που επισης βγαινει πολυ καλη τιμη: https://www.myprotein.gr/sports-nutrition/black-friday-protein-bundle/15722525.html https://www.myprotein.gr/sports-nutrition/black-friday-essentials-protein-bundle/15758094.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gg i carry Δημοσ. Πέμπτη στις 11:36 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 11:36 μμ Προσωπικα μου κανει εντυπωση η τιμη ολα αυτα μαζι 36 ευρω Φανταζομαι για να βγαινει κερδος θα ειναι οτι χειροτερο ποιοτικα Οποτε καλυτερα να δωσω για ενα γιαουρτακι κατι παραπανω παρα να βαζω στο σωμα μου οτι πετιεται και το γυριζουν πρωτεινη ενας θεος ξερει με τι τροπους για να επιτυχουν τοσο χαμηλες τιμες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manthos_27 Δημοσ. χθες στις 02:53 πμ Share Δημοσ. χθες στις 02:53 πμ Παιδιά επειδή γυμνάζομαι χρόνια καθε φορα που εχω επιχείρηση να παρω πρωτεινη είχα τρελη φαγούρα στο σώμα μου κάθε φορά μετά από το μπάνιο που έκανα διαπιστωμενο και από άλλα ατομα πλεον έχω σταματήσει πολύ καιρό να την παίρνω 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. πριν από 18 ώρες Share Δημοσ. πριν από 18 ώρες 12 ώρες πριν, NOODLE είπε Αξίζει σαν πρωτεΐνη; Εχει ακούσει αυτό που λένε μεταγραφή από κάτω ράφι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOODLE Δημοσ. πριν από 18 ώρες Share Δημοσ. πριν από 18 ώρες 33 λεπτά πριν, costacurta είπε Εχει ακούσει αυτό που λένε μεταγραφή από κάτω ράφι Κατάλαβα θα συνεχίσω με την on Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loukasgr2 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Share Δημοσ. πριν από 17 ώρες Η καλύτερη γεύση είναι η unflavored.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lucidsteve Δημοσ. πριν από 17 ώρες Share Δημοσ. πριν από 17 ώρες 9 hours ago, gg i carry said: Προσωπικα μου κανει εντυπωση η τιμη ολα αυτα μαζι 36 ευρω Φανταζομαι για να βγαινει κερδος θα ειναι οτι χειροτερο ποιοτικα Οποτε καλυτερα να δωσω για ενα γιαουρτακι κατι παραπανω παρα να βαζω στο σωμα μου οτι πετιεται και το γυριζουν πρωτεινη ενας θεος ξερει με τι τροπους για να επιτυχουν τοσο χαμηλες τιμες Ναι, πιθανά σκόνες απο Κίνα που ποιος ξέρει απο τι γελάδια προήλθαν. Αν συνυπολογήσουμε και το air pollution της χώρας δε θέλω να φανταστώ τι γίνεται. Δοκιμάζοντας να βάλω, η προσφορά μάλλον τελείωσε ή αυξησαν την αρχική τιμη καθώς με -55% τη βγάζει πλέον 67ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospro Δημοσ. πριν από 17 ώρες Share Δημοσ. πριν από 17 ώρες 2 minutes ago, lucidsteve said: Ναι, πιθανά σκόνες απο Κίνα που ποιος ξέρει απο τι γελάδια προήλθαν. Αν συνυπολογήσουμε και το air pollution της χώρας δε θέλω να φανταστώ τι γίνεται. Δοκιμάζοντας να βάλω, η προσφορά μάλλον τελείωσε ή αυξησαν την αρχική τιμη καθώς με -55% τη βγάζει πλέον 67ε Ξαναδοκίμασε με το "unboxholics" κωδικό. Μόλις δοκίμασα και το βγάζει κανονικά 35.99€. Για την τιμή μπορεί να είναι και ξεστοκάρισμα σε παρτίδα που λήγει σύντομα. Έχω πάνω απο 3-4 χρόνια να πάρω απο MyProtein πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navger Δημοσ. πριν από 16 ώρες Share Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) οφτοπικ> εχω μια Impact whey γευση σοκολατα, 2.5kgr με ληξη 10/25 κλειστη που δεν την θελω, εαν θελει καποιος να την αγορασει μου λεει , Αθηνα. https://www.myprotein.gr/sports-nutrition/myprotein-impact-whey-protein-cee/12456916.html?variation=12456976 Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από navger Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. πριν από 16 ώρες Share Δημοσ. πριν από 16 ώρες 12 hours ago, AndVal said: Μην καταναλώνετε μαλακίες. Είναι χιλιοεπεξεργασμένη τροφή, ανθυγειηνή, και φλεγμονώδες, δουλεύουν τον κόσμο για να του παίρνουν τα λεφτά. μετανοειτε.εφτασε η οργη του κυριου. η πρωτεινη ειναι του διαβολου 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. πριν από 16 ώρες Share Δημοσ. πριν από 16 ώρες https://www.myprotein.gr/sports-nutrition/myprotein-hydrolysed-whey-protein-cee/12456583.html?variation=12456587 για 27 ευρώ ότι καλύτερο για μετά το γυμναστήριο γεύση κάπως σαν γάλα 2 χρόνια τώρα κανένα πρόβλημα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vigilante1319 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Share Δημοσ. πριν από 15 ώρες καλα μερικοι κανετε σαν αυτους που λενε η τεχνολογια ειναι του διαβολου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lucidsteve Δημοσ. πριν από 15 ώρες Share Δημοσ. πριν από 15 ώρες 5 minutes ago, Vigilante1319 said: καλα μερικοι κανετε σαν αυτους που λενε η τεχνολογια ειναι του διαβολου. Καταλαβαινω απο ποια θέση το λες και πράγματι πολλές φορές μπορει να δαιμονοποιούμε. Υπάρχουν πολλά στοιχεία επιμόλυνσης πρωτεινικών σκευασμάτων παραταύτα. Εξάλλου πρόκειται για συμπυκνώματα πολλών λίτρων γάλακτος και ειναι λογικό κάποιες ουσίες να μη φιλτράρονται και να περνάνε στο τελικό προιόν. Π.χ. εδώ https://cleanlabelproject.org/blog-post/new-study-of-protein-powders-from-clean-label-project-finds-elevated-levels-of-heavy-metals-and-bpa-in-53-leading-brands/ αναφέρει κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία. Το αν MyP είναι καλύτερη ή χειρότερη απο άλλες δε μπορώ να πω προφανώς με απόλυτη βεβαιότητα. Προσωπικά θα προτιμούσα τις real greek protein που είναι απο τα γάλατα που ξέρουμε που παράγονται και είναι αιγοπρόβεια. Όμως η τιμή της είναι πραγματικά απαγορευτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα