Chrisfm94 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Share Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) Bundle με πρωτεΐνη 2.5kg από την My Protein. Περιέχει: Impact Whey Protein (2,5kg) Impact Creatine (250g) Protein Snack Box Ashwagandha KSM66® (30 κάψουλες) Βάζοντας κωδικό κάποιου influencer (γελάω άλλα πως να το πω...) πχ. unboxholics για -55%, η τιμή πάει στα 36 ευρώ. https://www.myprotein.gr/sports-nutrition/black-friday-performance-bundle/15722526.html?variation=15722536 Ναι, δεν είναι και ότι καλύτερο σε ποιότητα, αλλά σε τέτοια τιμή δεν βρίσκεις πουθενά κάτι παρόμοιο. ΥΓ: Αν η αγορά γίνει από την εφαρμογή, παίρνετε δώρο άλλα 100gr κρεατίνης. Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από Chrisfm94 11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavadias Δημοσ. πριν από 18 ώρες Share Δημοσ. πριν από 18 ώρες καμιά πρόταση σε γεύση για όσους δεν έχουμε πάρει ποτέ myprotein? πια "παλεύεται" περισσότερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolakakis Δημοσ. πριν από 18 ώρες Share Δημοσ. πριν από 18 ώρες 17 λεπτά πριν, kavadias είπε καμιά πρόταση σε γεύση για όσους δεν έχουμε πάρει ποτέ myprotein? πια "παλεύεται" περισσότερο; Σοκολάτα μπανάνα.Αν σου αρέσει το παγωτό μπανανοφατσουλα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsoupas7 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Share Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δεν το χρειαζομουν τοσο αλλα ειναι πολυ καλο ντιλ εστω για να υπαρχει η πρωτεινη. Κυριως σε συνταγες την βλεπω να φευγει βεβαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisfm94 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Μέλος Share Δημοσ. πριν από 17 ώρες 51 minutes ago, kavadias said: καμιά πρόταση σε γεύση για όσους δεν έχουμε πάρει ποτέ myprotein? πια "παλεύεται" περισσότερο; Απο αυτες που εχει αυτη τη στιγμη εχω δοκιμασει την chocolate brownie, νοστιμη αλλα διασπαται λιγο δυσκολα. Μετα εχω δοκιμασει και λευκη σοκολατα που φανταζομαι θα μοιαζει με την βανιλια, καλουτσικη. Τωρα πηρα cookies & cream και salted caramel. Οτι ειναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x69pr Δημοσ. πριν από 16 ώρες Share Δημοσ. πριν από 16 ώρες 1 ώρα πριν, Chrisfm94 είπε Απο αυτες που εχει αυτη τη στιγμη εχω δοκιμασει την chocolate brownie, νοστιμη αλλα διασπαται λιγο δυσκολα. Μετα εχω δοκιμασει και λευκη σοκολατα που φανταζομαι θα μοιαζει με την βανιλια, καλουτσικη. Τωρα πηρα cookies & cream και salted caramel. Οτι ειναι. cookies & cream τα σπαει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOODLE Δημοσ. πριν από 15 ώρες Share Δημοσ. πριν από 15 ώρες Αξίζει σαν πρωτεΐνη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. πριν από 14 ώρες Moderators Share Δημοσ. πριν από 14 ώρες 4 ώρες πριν, kavadias είπε καμιά πρόταση σε γεύση για όσους δεν έχουμε πάρει ποτέ myprotein? πια "παλεύεται" περισσότερο; Eχω δοκιμασει διαφορες γιατι μου σκανε credits απο referrals οποτε δοκιμαζω ανα διαστηματα, η καλυτερη κατα κρατος ειναι η Mocha, μετα η Smooth Chocolate και μετα η Danish Cinammon. Η Chocolate Peanut Butter παλευεται, αλλα δεν ειναι αυτο που περιμενεις, το φυστικι ισα που ακουγεται. Η Salted Caramel ειναι ψιλοαηδια, γλυκιζει πολυ και βγαζει μια γαλατιλα, το ιδιο και η Βανιλια Βατομουρο καθως και η λευκη σοκολατα. Η Μπανανα ειναι εντελως βαρετη, αν και φανταζομαι με γαλα ισως να ειναι καπως καλυτερη. Η Φραουλα ετσι κι ετσι, πολυ artificial για τα γουστα μου. H Mint Chocolate ειναι σαν να πινεις οδοντοκρεμα, αλλα φανταζομαι αν σου αρεσει η μεντα θα σου αρεσει κι αυτη. Η Chocolate Orange δεν ειναι κακη, αλλα δεν ακουγεται πολυ το πορτοκαλι, οποτε μετα απο λιγο θα ειναι βαρετη. Η Cookies and Cream δεν ειναι κακη επισης. Πολυ καλο προιον απο την εταιρεια by the way, ειναι το FlavPowder chocolate brownie, το βαζεις στο γιαουρτι και ειναι αλλου. Κατι σιροπια αντιθετως που εχει ειναι τερμα αηδια. Τις πινω με νερο παρεμπιπτοντως, υποθετω με γαλα θα ειναι καλυτερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. πριν από 14 ώρες Share Δημοσ. πριν από 14 ώρες 1 ώρα πριν, NOODLE είπε Αξίζει σαν πρωτεΐνη; Αν καταφέρεις να την ανακατέψεις ναι. Εμένα μου φαίνεται ταλαιπωρία και την παράτησα την εταιρεία. Για τέτοιες προσφορές αξίζει βέβαια γιατί δεν θα βρεις φτηνότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzagaritos Δημοσ. πριν από 13 ώρες Share Δημοσ. πριν από 13 ώρες Πω ρε φίλε όντως τέτοιες τιμές δεν παίζουν. Ευχαριστούμε TS. Έριξα μια παραγγελία και εγώ αλλά σκέφτομαι μήπως με τόσο καλή τιμή πρέπει να ρίξω και μια 2η Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospro Δημοσ. πριν από 13 ώρες Share Δημοσ. πριν από 13 ώρες Ευχαριστώ για το post! Απο τη βιασύνη μου δεν επέλεξα το δώρο της κρεατίνης. Έστειλα μήνυμα μπας και γίνεται να το προσθέσουν αυτοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzagaritos Δημοσ. πριν από 12 ώρες Share Δημοσ. πριν από 12 ώρες 1 λεπτό πριν, vaggospro είπε Ευχαριστώ για το post! Απο τη βιασύνη μου δεν επέλεξα το δώρο της κρεατίνης. Έστειλα μήνυμα μπας και γίνεται να το προσθέσουν αυτοί. Είχε τέτοια επιλογή?και εγώ από την εφαρμογή το έκανα αλλά δεν είδα κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospro Δημοσ. πριν από 12 ώρες Share Δημοσ. πριν από 12 ώρες 6 minutes ago, tzagaritos said: Είχε τέτοια επιλογή?και εγώ από την εφαρμογή το έκανα αλλά δεν είδα κάτι Πρέπει να είναι για 60€ και πάνω. Έβαλα 2 πακέτα εγώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AndVal Δημοσ. πριν από 12 ώρες Share Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μην καταναλώνετε μαλακίες. Είναι χιλιοεπεξεργασμένη τροφή, ανθυγειηνή, και φλεγμονώδες, δουλεύουν τον κόσμο για να του παίρνουν τα λεφτά. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. πριν από 12 ώρες Share Δημοσ. πριν από 12 ώρες 5 ώρες πριν, nikolakakis είπε Σοκολάτα μπανάνα.Αν σου αρέσει το παγωτό μπανανοφατσουλα Η χειροτερη γευση που εχω δοκιμασει ποτε σε πρωτεινη ειναι η μπανανα. Σε αυτο συμφωνουν κυριολεκτικα το 100% των φιλων και γνωστων μου που πανε γυμναστηριο Παιζω παντα safe και παιρνω σοκολατα. Πηρα μια 5κιλη isolate μου δωσε δωρο αυτη τη κρεατινη και προσθεσα και αυτο το preworkout για να ξεπερασω το οριο και να παρω αλλα 10ευρω εκπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα