Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά ξέρει κανείς γιατί συνέχεια το κινητό μου δείχνει lte τον τελευταίο καιρό(και στην ουσία δεν δουλεύει); Παλιότερα είχα στα ίδια μέρη μια χαρά σύνδεση και υποτίθεται έχω απεριόριστα δεδομένα στο πρόγραμμα μου. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις κεραίες στα Χανιά; Μήπως έχει κάτι η συσκευή μου; Έχω το Google pixel 6 και γενικοτερα δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί έχει bugs, αλλά τέτοιο πρόβλημα δεν είχα ως τώρα. 

Δημοσ.
Στις 14/11/2024 στις 12:32 ΜΜ, Poexania είπε

Ρε παιδιά ξέρει κανείς γιατί συνέχεια το κινητό μου δείχνει lte τον τελευταίο καιρό(και στην ουσία δεν δουλεύει); Παλιότερα είχα στα ίδια μέρη μια χαρά σύνδεση και υποτίθεται έχω απεριόριστα δεδομένα στο πρόγραμμα μου. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις κεραίες στα Χανιά; Μήπως έχει κάτι η συσκευή μου; Έχω το Google pixel 6 και γενικοτερα δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί έχει bugs, αλλά τέτοιο πρόβλημα δεν είχα ως τώρα. 

Σε τι περιοχη εισαι ? επειδη κινούμε σε ολα τα Χανιά , αυτη την περίοδο δεν υπάρχει θέμα! το καλοκαίρι ειχε χαμηλό bw σε καποια σημεια πχ αγια μαρινα , πλατανια , παλιο λιμανι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...