Προς το περιεχόμενο

Το YouTube εξελίσσεται προς το μοντέλο του TikTok δημιουργώντας αντιδράσεις

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

45 λεπτά πριν, Tablet είπε

ωραία λογική... Επειδή βγάζει λεφτά η Αμερική απο τους πολεμους, τοτε να κανουμε ολοι πολεμο να τελειώνουμε να βγάλουμε λεφτά... καλο ε;

Οταν μιλάμε για παγκόσμια επιρροή απο μια εταιρία στα  κοινωνικά στρωματα πρεπει να ΜΗΝ γινονται ολα για το χρημα.. Πιο χρημα δηλαδη εχει αναγκη το youtube απο περισσότερα λεφτά;; Κλαίω... Ηλίθιοι εταιριακιδες..

τεσπα πρεπει να υπαρξουν αυστηρα regulations ωστε αυτα τα μέσα να μην υπάρχουν για να ηλιθιοποιουν κιαλο τους ηδη ηλιθιους νεους....αλλά ποτέ δεν θα γίνει κάτι τέτοιο γιατί σαν ανθρωποτητα-είδος έχουμε αποδείξει οτι ΔΕΝ το έχουμε γενικά και πάμε ολοταχώς στο long term self destruction... Ειναι θεμα του είδους μας δηλαδή το αρνητικό πρόσημο και το negative  development γενικά

Regulations ? Όταν παίζει ας πούμε Ανίτα Πάνια και παλαιότερα Σία κλπ ή η αντίστοιχη Πάνια τον ΗΠΑ , Κίνας , Κονγκό κλπ κλπ ζητούσες και τότε regulations ?

Η τηλεόραση/εφημερίδα/ράδιο ήταν/είναι 10 φορές χειρότερη απο τα social τα οποία τουλάχιστον είναι (σχετικά και πάντα) περισσότερο δημοκρατικά και ακούγονται όλες οι απόψεις. Η τηλεόραση είναι προπαγάνδα 24/7 και υπάρχει απο απο 1930... Regulations εκεί γιατί δεν είδαμε ποτέ ?

Πάμε τώρα για τους ηλίθιους νέους.Οι νέοι είναι αποδεδειγμένα απο έρευνες πιο ευφυής απο εσένα και εμένα και αυτό είναι δεδομένο όχι γνώμη.Το IQ ανεβαίνει σταθερά. Το ότι οι συνήθειες αλλάζουν είναι άλλο θέμα και δεν έχει να κάνει με την ευφυΐα. Όπως κάποιοι διάβαζαν 3 ώρες εφημερίδα ή έβλεπαν τηλεόραση ή άκουγαν ράδιο ή κουτσομπόλευαν στο καφενέ ,  τώρα οι νέοι περνάνε περισσότερο χρόνο στα κινητά/social. Get over it.

Το πρόβλημα είσαι εσύ και εγώ και η δική μας γενιά η οποία νομίζει πως τα ξέρει όλα και πως όλοι πριν και μετά απο αυτή είναι λιγότερο έξυπνοι.....

Απο την άλλη , αυτά τα ηλίθια παιδιά που λές , ποιος τα μεγάλωσε ? Ποιος τους έμαθε αυτό τον τρόπο ? Οι γονείς τους που ήταν να δείξουν το σωστό ? Οι γονείς υπάρχουν μόνο για να γράψουν τα παιδιά σε 15 δραστηριότητες να τους φτιάξουν ένα πιάτο φαί και τέλος. Έχεις δει στατιστικά για τους άνω τον 40 σε tiktok , instagram κλπ ? Μάλλον όχι γιατί αν είχες δει θα ήξερες πως τα νούμερα είναι ακραία και τα νούμερα δεν λένε ψέματα...... 

Εφόσον θεωρείς τον εαυτό σου τόσο έξυπνο δείξε μας τα επιτεύγματα σου , δείξε μας πως βοήθησες την ανθρωπότητα να πάει μπροστά. Μην επαναπαύεσαι στο πληκτρολόγιο.

Είναι τόσο κλισέ πλέον να ακούς μεσήλικες να λένε πως η νέα γενιά είναι ηλίθια που πραγματικά κανονικά δεν αξίζει καν να σου κάνει παράθεση κανείς...

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

1 ώρα πριν, Mhdenistis είπε

Το TikTok είναι απλά μια κακή αντιγραφή του facebook.

Ουτε καν!

Είναι ο καλύτερος προσωποποιημένος αλγόριθμος που έχω συναντήσει ποτέ.
Βλέπεις ΜΟΝΟ πράγματα που έχεις δηλώσει ενδιαφέρον και το περιεχόμενο είναι ΑΠΕΙΡΟ.

Γουστάρεις ξένες γλώσσες; θα σε ταράξει σε video με Μαθήματα
Γουστάρεις γυφτο trash tv; θα βλεπεις βλακείες
Γουστάρεις επιστημονικά άρθρα; θα βλέπεις τρομερά ποιοτικό περιεχόμενο πάνω στα πραγματα που σε ενδιαφέρουν.

Tο Facebook σε στοχεύει με διαφημίσεις οχι πανω στις δικές σου προτιμήσεις αλλα στις προτιμήσεις των διαφημιστών. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ επιχειρηματικής λογικής.

• Like 4

Όταν δε μπορείς να δημιουργήσεις κάτι νέο, απλά αντιγράφεις. Ή αν έχεις κεφάλαια, αγοράζεις το νέο που δε μπόρεσες εσύ να φτιάξεις.

54 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Regulations ? Όταν παίζει ας πούμε Ανίτα Πάνια και παλαιότερα Σία κλπ ή η αντίστοιχη Πάνια τον ΗΠΑ , Κίνας , Κονγκό κλπ κλπ ζητούσες και τότε regulations ?

Η τηλεόραση/εφημερίδα/ράδιο ήταν/είναι 10 φορές χειρότερη απο τα social τα οποία τουλάχιστον είναι (σχετικά και πάντα) περισσότερο δημοκρατικά και ακούγονται όλες οι απόψεις. Η τηλεόραση είναι προπαγάνδα 24/7 και υπάρχει απο απο 1930... Regulations εκεί γιατί δεν είδαμε ποτέ ?

Πάμε τώρα για τους ηλίθιους νέους.Οι νέοι είναι αποδεδειγμένα απο έρευνες πιο ευφυής απο εσένα και εμένα και αυτό είναι δεδομένο όχι γνώμη.Το IQ ανεβαίνει σταθερά. Το ότι οι συνήθειες αλλάζουν είναι άλλο θέμα και δεν έχει να κάνει με την ευφυΐα. Όπως κάποιοι διάβαζαν 3 ώρες εφημερίδα ή έβλεπαν τηλεόραση ή άκουγαν ράδιο ή κουτσομπόλευαν στο καφενέ ,  τώρα οι νέοι περνάνε περισσότερο χρόνο στα κινητά/social. Get over it.

Το πρόβλημα είσαι εσύ και εγώ και η δική μας γενιά η οποία νομίζει πως τα ξέρει όλα και πως όλοι πριν και μετά απο αυτή είναι λιγότερο έξυπνοι.....

Απο την άλλη , αυτά τα ηλίθια παιδιά που λές , ποιος τα μεγάλωσε ? Ποιος τους έμαθε αυτό τον τρόπο ? Οι γονείς τους που ήταν να δείξουν το σωστό ? Οι γονείς υπάρχουν μόνο για να γράψουν τα παιδιά σε 15 δραστηριότητες να τους φτιάξουν ένα πιάτο φαί και τέλος. Έχεις δει στατιστικά για τους άνω τον 40 σε tiktok , instagram κλπ ? Μάλλον όχι γιατί αν είχες δει θα ήξερες πως τα νούμερα είναι ακραία και τα νούμερα δεν λένε ψέματα...... 

Εφόσον θεωρείς τον εαυτό σου τόσο έξυπνο δείξε μας τα επιτεύγματα σου , δείξε μας πως βοήθησες την ανθρωπότητα να πάει μπροστά. Μην επαναπαύεσαι στο πληκτρολόγιο.

Είναι τόσο κλισέ πλέον να ακούς μεσήλικες να λένε πως η νέα γενιά είναι ηλίθια που πραγματικά κανονικά δεν αξίζει καν να σου κάνει παράθεση κανείς...

Κατσε τωρα γιατι ανοιξες θεματακι με ζουμι.. Δεν θα εγραφα κανονικα..αλλα αντε λεω να, ετσι για το γαμωτο που λεμε...

Αναφορά σε κείμενο

Μονο και μόνο που θεωρείς την μέτρηση IQ ανθρώπινο standar είναι για να κλείνουμε την κουβέντα εδω κανονικά. ΑΛΛΑ. Θα σου πω ενα να το σκεφτεις με το δικο σου IQ. Ξέρεις οτι το test IQ καθώς και τα νούμερα-μετρήσεις-τεστ (κλαίω) δημιουργήθηκαν απο ανθρώπους χαμηλότερου IQ απο αυτούς που δυνητικά είναι στις λιστες;;;

ελπίζω να καταλαβαίνεις την παραδοξότητα μιας ακόμα ηλίθιας ανθρωπινής επινόησης.. με απλά λόγια πόσο IQ είχε αυτός που τον κάνει ικανό να  θέσει ένα σύστημα μέτρησης ΙQ.. Φεξε μου και γλίστρησε..παμ παρακάτω..

Αναφορά σε κείμενο

Συμφωνω, ηλίθια παιδιά ηλίθιοι γονείς έτσι παει/πηγαινε αυτο λουπα.. Παιδιά χωρίς αρχές, ποιότητα, μόρφωση, παιδεία κλπ.. Τα βλέπετε στην Ελλάδα καθημερινά..Στην Ελβετία οπου και ζω ειναι άλλος πλανήτης.. Να σου πω απλα οτι εδω ουτε πάνια υπάρχει ούτε σία..

Αναφορά σε κείμενο

Κάπου μπερδεύεσαι εδώ.. Εγώ και ο καθένας δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν.. Το μονο που μπορούμε να κάνουμε είναι οι ζωές μας ή ο τρόπος που ζούμε να είναι παράδειγμα για τους επόμενους τίποτα άλλο. Με απλά λόγια όταν είμαι με το ανιψακι μου στο αμαξι ή στον δρόμο το να φέρεσαι με σεβασμό στους υπολοίπους και το παιδι να το βλέπει αυτο ή να ασχολείσαι μαζί του και να μην του δίνεις το iPad να αποχαυνώνετε τότε ειναι κάτι και αυτο..

Δεν ψάχνουμε Einstein και σωτήρες αγαπητέ από χαμηλά πρέπει να ξεκινήσει η αλλαγή με ταπεινότητα και λιγο λιγο...

Αναφορά σε κείμενο

με είπες και μεσήλικα δηλαδή αυτο πόνεσε περισσότερο απο όλα να ξες.

• Haha 1

2 hours ago, Tablet said:

ωραία λογική... Επειδή βγάζει λεφτά η Αμερική απο τους πολεμους, τοτε να κανουμε ολοι πολεμο να τελειώνουμε να βγάλουμε λεφτά... καλο ε;

Οταν μιλάμε για παγκόσμια επιρροή απο μια εταιρία στα  κοινωνικά στρωματα πρεπει να ΜΗΝ γινονται ολα για το χρημα.. Πιο χρημα δηλαδη εχει αναγκη το youtube απο περισσότερα λεφτά;; Κλαίω... Ηλίθιοι εταιριακιδες..

τεσπα πρεπει να υπαρξουν αυστηρα regulations ωστε αυτα τα μέσα να μην υπάρχουν για να ηλιθιοποιουν κιαλο τους ηδη ηλιθιους νεους....αλλά ποτέ δεν θα γίνει κάτι τέτοιο γιατί σαν ανθρωποτητα-είδος έχουμε αποδείξει οτι ΔΕΝ το έχουμε γενικά και πάμε ολοταχώς στο long term self destruction... Ειναι θεμα του είδους μας δηλαδή το αρνητικό πρόσημο και το negative  development γενικά

και μετα ξυπνησαμε ολοι μαζι και λεμε σε τι ωραιο κοσμο ζουμε. εννοειται τους ενοιαζαν τους νοιαζουν και θα τους νοιαζουν μονο τα χρηματα.ολα τα αλλα ειναι να λεμε.

19 λεπτά πριν, Tablet είπε

Κατσε τωρα γιατι ανοιξες θεματακι με ζουμι.. Δεν θα εγραφα κανονικα..αλλα αντε λεω να, ετσι για το γαμωτο που λεμε...

Μονο και μόνο που θεωρείς την μέτρηση IQ ανθρώπινο standar είναι για να κλείνουμε την κουβέντα εδω κανονικά. ΑΛΛΑ. Θα σου πω ενα να το σκεφτεις με το δικο σου IQ. Ξέρεις οτι το test IQ καθώς και τα νούμερα-μετρήσεις-τεστ (κλαίω) δημιουργήθηκαν απο ανθρώπους χαμηλότερου IQ απο αυτούς που δυνητικά είναι στις λιστες;;;

ελπίζω να καταλαβαίνεις την παραδοξότητα μιας ακόμα ηλίθιας ανθρωπινής επινόησης.. με απλά λόγια πόσο IQ είχε αυτός που τον κάνει ικανό να  θέσει ένα σύστημα μέτρησης ΙQ.. Φεξε μου και γλίστρησε..παμ παρακάτω..

Συμφωνω, ηλίθια παιδιά ηλίθιοι γονείς έτσι παει/πηγαινε αυτο λουπα.. Παιδιά χωρίς αρχές, ποιότητα, μόρφωση, παιδεία κλπ.. Τα βλέπετε στην Ελλάδα καθημερινά..Στην Ελβετία οπου και ζω ειναι άλλος πλανήτης.. Να σου πω απλα οτι εδω ουτε πάνια υπάρχει ούτε σία..

Κάπου μπερδεύεσαι εδώ.. Εγώ και ο καθένας δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν.. Το μονο που μπορούμε να κάνουμε είναι οι ζωές μας ή ο τρόπος που ζούμε να είναι παράδειγμα για τους επόμενους τίποτα άλλο. Με απλά λόγια όταν είμαι με το ανιψακι μου στο αμαξι ή στον δρόμο το να φέρεσαι με σεβασμό στους υπολοίπους και το παιδι να το βλέπει αυτο ή να ασχολείσαι μαζί του και να μην του δίνεις το iPad να αποχαυνώνετε τότε ειναι κάτι και αυτο..

Δεν ψάχνουμε Einstein και σωτήρες αγαπητέ από χαμηλά πρέπει να ξεκινήσει η αλλαγή με ταπεινότητα και λιγο λιγο...

με είπες και μεσήλικα δηλαδή αυτο πόνεσε περισσότερο απο όλα να ξες.

Απο την πρώτη παράγραφο σταμάτησα να διαβάζω και δεν θα ασχοληθώ άλλο. Πρέπει να έχεις λιώσει σε θεωρίες συνωμοσίας..... Θα χάσω λιγότερα εγκεφαλικά κύτταρα αν πάω να δω tiktok απο το να συνεχίσω να διαβάζω σχόλια σου.

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Chocobo είπε

.. πάω να δω tiktok απο το να συνεχίσω να διαβάζω σχόλια σου.

ναι ναι καλυτερα, να παει ο καθενας εκει που μπορει να βρει το iq του..

Επεξ/σία από Tablet

Πολύ άσχημο το ότι κοντεύει όλο το internet και τα social να αντιγράψουν το TikTok. Αλλά σάμπως μπορούμε να κάνουμε και κάτι; Πέραν της οριστικής διαγραφής και απομάκρυνσης από τα social media δεν βρίσκω κάτι άλλο, για όποιον έχει τα κότσια και ξέρει τι σημαίνει αυτό ειδικά αν υπάρχει κάποιου βαθμού εξάρτηση. Είχα κανάλι από το 2007 στο yt με μπόλικο υλικό και πολλές χιλιάδες κόσμο. 

4 ώρες πριν, Conan2046 είπε

Ομολογώ (χωρίς φόβο και πάθος) ότι λίγη ώρα θα την περάσω κάθε μέρα στο tik tok να χαλαρώσω. Και αυτό μπορεί να μην έχει τόσο παρεμβατικές διαφημίσεις αλλά εκεί που στην αρχή τα περισσότερα βίντεο ήταν ερασιτεχνικά πλέον αυτό έχει, αν όχι εκλείψει, ελαχιστοποιηθεί, και όλο και περισσότεροι το θεωρούν μια πλατφόρμα να προωθήσουν την επιχείρηση τους, και εντάξει πατά το δεν ενδιαφέρομαι αλλά πάλι θα σου πετάξει κάτι άλλο, θέλω να πω ότι είναι θέμα χρόνου να αρχίζει να χάνει και αυτό το ενδιαφέρον του. 

Εκατομμυριούχο έβλεπα παλιά αλλά ξεκίνησα και πάλι επειδή τα βράδια πάω και κάνω παρέα στον πατέρα μου και το βλέπει, και είναι και το μόνο πράγμα που βλέπω από ζωντανή τηλεόραση πλην των αθλητικών. Δεν ξέρω αν ωραιοποιούμαι τα παλιά αλλά αυτό που έχω ως μνήμη από τον εκατομμυριούχο είναι ένα παιχνίδι γνώσεων, τώρα το παρακολουθώ και σου σκάει τις ερωτήσεις για το ποιος οίκος μόδας είναι παλιότερος, για τον τάδε καλλιτέχνη και τι τρώει (υπερβάλλω) που προσωπικά με ξενερώνουν. (τον αριθμό των διαφημίσεων δεν τον σχολιάζω). 

Ψέμματα βλέπω και με την κόρη μου λίγο από το Ertflix το πες την λέξη που είναι αρκετά ευχάριστο. 

Εγω δεν το αντεχω φιλε μου παιζει να εχω δει 5 βιντεο ολα και ολα απο tik tok μεχρι σημερα και αυτα τα εκλεισα στη μεση. Απλα δεν ειναι για μενα αν θελω να δω κατι επιστημονικο θα παω να δω καποιο ντοκιμαντερ εχει απειρα στο cosmote tv που πληρωνω για οτι θελει να μαθει ο καθενας. 

Εκατομμυριουχο και τοτε ειχε τετοιες ερωτησεις στις εκατονταδες που θα πεσουν υπαρχουν και τετοιες και gossip και απο ολα. Θα τσεκαρω το πες την λεξη στο ertflix δεν το ειχα ακουσει μεχρι που διαβασα στο ποστ σου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Πολύ άσχημο το ότι κοντεύει όλο το internet και τα social να αντιγράψουν το TikTok. Αλλά σάμπως μπορούμε να κάνουμε και κάτι; Πέραν της οριστικής διαγραφής και απομάκρυνσης από τα social media δεν βρίσκω κάτι άλλο, για όποιον έχει τα κότσια και ξέρει τι σημαίνει αυτό ειδικά αν υπάρχει κάποιου βαθμού εξάρτηση. Είχα κανάλι από το 2007 στο yt με μπόλικο υλικό και πολλές χιλιάδες κόσμο. 

Πρεπει να τα μαθεις απο παιδια στο παν μετρον αριστον, κατι Basket, Muay Thai και αλλες ασχολιες βοηθαει πολυ, ετσι και φτασουν στα 12-15 και δεν τα εχεις στρωσει το εχεις χασει το παιχνιδι...

Επεξ/σία από ScorpioX777

Αυτό που όλοι αντιγράφουν το Τικ τοκ πολύ ενοχλητικό.

Την αρχή έκανε το fb που πλέον έχει δύο διαφορετικούς players για τα βίντεο (όπως το ανεβάσει κανείς) με ότι εκνευρισμό και σύγχυση συνεπάγεται αυτό ενώ για κάποιο αδιανόητο για μένα λόγο θεωρούν κάποιοι βολικό να υπάρχουν 100 λεζάντες και κουμπιά πάνω στο βίντεο και να κρύβουν χρήσιμα σημεία, ενώ δεν μπορείς να δεις μερικές φορές την διάρκεια του βίντεο ούτε να πας μπρος πίσω. Ούτε να αυξομειώσεις την ένταση.

Και αυτό για κάποιους είναι πρόοδος, το να αφαιρούνται χαρακτηριστικά ώστε να μοιάζουν με το Τικτοκ μπας και πάρουν κοινό που έχει συνηθίσει στο φορμά αυτό

7 ώρες πριν, Chocobo είπε

Μπορεί κάποτε το IQ να αυξανόταν, αλλά τώρα η χρήση κινητών από μικρή ηλικία συνδέεται με χαμηλότερους δείκτες IQ. Οι παράγοντες που συνεισφέρανε σε κάθε νέα γενιά να έχει υψηλότερα IQ, φαινόμενο το οποίο εμφανίστηκε λόγω αυξημένης πρόσβασης στην εκπαίδευση και ποικιλία ερεθισμάτων, πλέον φαίνονται να αντιστρέφονται ή να ακυρώνονται. 

Επίσης, δεν ξέρω γιατί λες ότι η τελεόραση/εφημερίδες/ραδιόφωνα ήταν από πάντα προπαγάνδα. Κάποτε οι εφημερίδες είχαν κύρος - είχαν και πολιτική ταυτότητα, σαφώς, αλλά οι καιροί ήταν άλλοι. Ναι, τα κοινωνικά δίκτυα εκδημοκράτισαν την πληροφόρηση, αλλά μέχρι έναν βαθμό. Τα regulations υπάρχουν ακόμα, και επίσης δεν είναι τυχαίο ότι οι αλγόριθμοι του TikTok λειτουργούν διαφορετικά σε όλον τον κόσμο και διαφορετικά στην Κίνα, όπου δεν επιτρέπεται η χρήση πέρα από κάποια ώρα κάθε μέρα και προβάλλουν σε εφήβους εκπαιδευτικό περιεχόμενο (τουλάχιστον last time I checked).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...