Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

είναι να επιστρέψω ένα μόνιτορ πίσω στην dell λόγω καμένου πιξελ και παράλληλα θα παραλάβω ένα νέο. Όσοι έχετε εμπειρία από αυτήν την διαδικασία για πείτε λίγο πώς έγινε η διαδικασία. Σας έφεραν μόνο το μόνιτορ ή είχε και τα καλώδια τροφοδοσίας/hdmi κλπ? Ηταν μεσα σε κανονική συσκευασια σαν να το αγορασες απο καταστημα; Εσείς τι επιστρέψατε; Το πακετάρατε στην αρχική συσκευασία; 

Επεξ/σία από ksessalonikios
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επεστρεψα με πληρη αρχικη συσκευασια και περιεχομενο. Παρελαβα σφραγισμενο σαν να το πηρα απο καταστημα. Και μαλιστα 2 φορες.   S2721DGFA 

Επεξ/σία από jodact
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγω οταν ειχα την 2515 δυο φορες μου εστειλαν ανακατασκευη και αφου μου εκανε προβλημα τριτη φορα μου εστειλαν σφραγισμενη την 2518 τωρα μετα απο τοσα χρονια δεν ξερω τι κανουν.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε

@LLLEFTERIS το ανακατασκευασμενο ειχε όλα  τα παρελκόμενα; Το παλιό πώς το γύρισες πίσω ;

Δεν θυμαμαι αλλα δεν ηταν στο κανονικο κουτι αλλα σε ενα καφε. Εστειλαν κουριερ μετα απο πολλες μερες και το πηρε.

Δημοσ.

Είναι πρόσφατη αγορά ή οθονη;.Συνήθως δίνουν καινούργια όταν η οθόνη που έχει το πρόβλημα είναι πρόσφατα αγορασμένη.Οταν έχει περάσει καιρός από την αγορά δίνουν ανακατασκευασμενη 

Δημοσ.

Καινούργια, μια s2725ds. Στο τσατ μου είπε ο τύπος για  ανακατασκευασμενη αλλά λόγω του οτι είναι νέο μοντέλο ευελπιστώ για καινούργια. Βασικά άψογη να είναι και δεν με ενδιαφέρει αν είναι καινούργια ή οχι. 

Δημοσ.

Κοίτα αν είναι μιας εβδομάδας η οθόνη θα δεχόμουν μόνο καινούργια.και καλό είναι να ζητήσεις μόνο καινούργια.Τωρα αν είναι πολύ νέο μοντέλο ναι έχεις πιθανότητες να σου φέρουν καινούργια.

Δημοσ.

2 ημερών :) Και το θέμα είναι ότι πρακτικά δεν με ενοχλεί καθόλου, γιατί βρίσκεται πολυ χαμηλά ενώ συνήθως κοιτάμε από το μέσον της οθόνης και πάνω κι επίσης χρησιμοποιώ σκούρο θέμα στο macOS και στην επιφάνεια εργασία που το κάνει εντελώς σπάνιο το φαινόμενο να το παρατηρήσω. Ακόμα κι αν τύχει να προβληθεί κάτι φωτεινό πρέπει να το κοιτάξω εσκεμμενα για να το δω. Περισσότερο μπήκα στην διαδικασία για την περίπτωση της μεταπώλησης παρά για μένα προσωπικά. 

Δημοσ.

Μίλα μαζί τους και διευκρινησε το οτι οθόνη 2 ημερών ζητάς καινούργια όχι ανακατασκευασμενη. δεν νομίζω να αρνηθούν.

Δημοσ.

να σημειώσω 24 ώρες μετά το αίτημα για την επιστροφή μου έφερε ο κούριερ την καινούργια  οθόνη (του κουτιού)... η οποία έχει κι αυτή ένα πιξελακι καμένο! Τώρα την μάθαμε την διαδικασία 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...