Disrespect Δημοσ. Πέμπτη στις 11:21 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:21 πμ Καλησπέρα, Ενας γνωστός μου έχει κάνει πρόταση να ανταλλάξουμε δυο ακίνητα συν κάποια χρηματική διαφορά υπερ μου. Ενας δικηγόρος που ρώτησα μου είπε οτι δεν γινεται πιά ανταλλαγή και πρέπει υποχρεωτικά να γίνει μεταβίβαση με χρηματικό τίμημα στην αξία του ακινητου. Ο δικηγόρος ομως του αλλου λεει οτι υπάρχει τρόπος και γίνεται. Εχετε κάποια εμπειρία μηπως στο θέμα;
Therempant Δημοσ. Πέμπτη στις 11:43 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:43 πμ 20 λεπτά πριν, Disrespect είπε Καλησπέρα, Ενας γνωστός μου έχει κάνει πρόταση να ανταλλάξουμε δυο ακίνητα συν κάποια χρηματική διαφορά υπερ μου. Ενας δικηγόρος που ρώτησα μου είπε οτι δεν γινεται πιά ανταλλαγή και πρέπει υποχρεωτικά να γίνει μεταβίβαση με χρηματικό τίμημα στην αξία του ακινητου. Ο δικηγόρος ομως του αλλου λεει οτι υπάρχει τρόπος και γίνεται. Εχετε κάποια εμπειρία μηπως στο θέμα; Ο δικηγόρος του άλλου ποια διάταξη επικαλείται και υποστηρίζει ότι υπάρχει? Πάρε την διάταξη μετά και ρώτα τον δικηγόρο στο σχετικά. Αν ο δικηγόρος σου στα μασάει πάρε και μια δεύτερη γνώμη.
Disrespect Δημοσ. Πέμπτη στις 12:00 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 12:00 μμ 14 λεπτά πριν, Therempant είπε Ο δικηγόρος του άλλου ποια διάταξη επικαλείται και υποστηρίζει ότι υπάρχει? Πάρε την διάταξη μετά και ρώτα τον δικηγόρο στο σχετικά. Αν ο δικηγόρος σου στα μασάει πάρε και μια δεύτερη γνώμη. Εχω την εντυπωση οτι εννοει να κανουμε δωρεα ο ενας στον αλλο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. Πέμπτη στις 05:15 μμ Super Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 05:15 μμ 5 hours ago, Disrespect said: Καλησπέρα, Ενας γνωστός μου έχει κάνει πρόταση να ανταλλάξουμε δυο ακίνητα συν κάποια χρηματική διαφορά υπερ μου. Ενας δικηγόρος που ρώτησα μου είπε οτι δεν γινεται πιά ανταλλαγή και πρέπει υποχρεωτικά να γίνει μεταβίβαση με χρηματικό τίμημα στην αξία του ακινητου. Ο δικηγόρος ομως του αλλου λεει οτι υπάρχει τρόπος και γίνεται. Εχετε κάποια εμπειρία μηπως στο θέμα; Ρώτα και κάποιον συμβολαιογράφο. Απ' ότι ξέρω, ανταλλαγή ακινήτων επιτρέπεται και δεν έχει 'καταργηθεί'.
Jlaxy Δημοσ. Πέμπτη στις 05:56 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:56 μμ (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Disrespect είπε Εχω την εντυπωση οτι εννοει να κανουμε δωρεα ο ενας στον αλλο. Αυτό με τη δωρεά προσέξτε το γιατί πρέπει να πληρώσετε ΦΠΑ. Επεξ/σία Πέμπτη στις 05:56 μμ από Jlaxy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα