sta2 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου https://www.skroutz.gr/s/27396779/Weber-Spirit-II-E-310-GBS-PSistaria-Ygraeriou-Mantemenias-Scharas-60x46ek-me-3-Esties-8-8kW.html?event_price=559.0 Ιστορικο χαμηλο! Βαρατε! 2
vader290 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Εξαιρετική ψησταριά, εξαιρετική τιμή για την εποχή! (Εμένα μου είχε βγεί στα 525 πριν από 2.5 περίπου χρόνια αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα λόγω ανατιμήσεων γενικώς...) 1
sta2 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 12 minutes ago, vader290 said: Εξαιρετική ψησταριά, εξαιρετική τιμή για την εποχή! (Εμένα μου είχε βγεί στα 525 πριν από 2.5 περίπου χρόνια αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα λόγω ανατιμήσεων γενικώς...) Ειμαι αναμεσα σε αυτη και την napoleon freestyle 365 που την εχουν και οι 2 κολλητοι μου και ειναι υπεροχη. 12 kw η napoleon 8.8 η weber. Δε ξερω
vader290 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Κοίταξε, για τη napoleon δεν μπορώ να σου πω, δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά για τη weber έχω ψήσει σχεδόν τα πάντα με μεγάλη επιτυχία και η ποιότητά των υλικών της είναι εξαιρετική. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Mε την επαρχια τι γινεται ομως γιατι ολα ειναι αττικη
sta2 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου με skroutz plus εχεις δωρεαν μεταφορικα. επισης μολις ειδα απο you.gr εκανε ματς την τιμη
Iamthagod Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2 hours ago, vader290 said: Εξαιρετική ψησταριά, εξαιρετική τιμή για την εποχή! (Εμένα μου είχε βγεί στα 525 πριν από 2.5 περίπου χρόνια αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα λόγω ανατιμήσεων γενικώς...) Το 2019 είχα πάρει την 320 470 από το αμαζον… φαντασου
paylidis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 4 ώρες πριν, vader290 είπε Εξαιρετική ψησταριά, εξαιρετική τιμή για την εποχή! (Εμένα μου είχε βγεί στα 525 πριν από 2.5 περίπου χρόνια αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα λόγω ανατιμήσεων γενικώς...) +1 στα 525 την ειχα παρει επισης το 20 ή το 21... κ παλι η τιμή ωστόσο ειναι σουπερ για τα σημερινα δεδομένα, οπως κ το προιον ειναι εξισου σουπερ...
nikos16717 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 6 hours ago, vader290 said: Εξαιρετική ψησταριά, εξαιρετική τιμή για την εποχή! (Εμένα μου είχε βγεί στα 525 πριν από 2.5 περίπου χρόνια αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα λόγω ανατιμήσεων γενικώς...) Εμένα μου είχει βγει η genesis 310 658,99€ πριν περίπου ενάμιση χρόνο από τον Κοτσόβολο με δώρο τη σούβλα της που την κοστολογούν κάπου 200€ Σε κάθε περίπτωση η τιμή της προσφοράς είναι καλή για την εποχή και σίγουρα όποιος την πάρει δε θα το μετανιώσει.
sta2 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 1 hour ago, nikos16717 said: Εμένα μου είχει βγει η genesis 310 658,99€ πριν περίπου ενάμιση χρόνο από τον Κοτσόβολο με δώρο τη σούβλα της που την κοστολογούν κάπου 200€ Σε κάθε περίπτωση η τιμή της προσφοράς είναι καλή για την εποχή και σίγουρα όποιος την πάρει δε θα το μετανιώσει. genesis 310 στα 658? πως γινεται αυτο?
nikos16717 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 1 hour ago, sta2 said: genesis 310 στα 658? πως γινεται αυτο? https://www.lagonika.gr/prosfores/weber-genesis-ii-e310-gbs/ Να και η προσφορά από τότε, αλλά πιστεύω ότι αυτές που έδωσαν ήταν μετρημένες στα δάχτυλα και ίσως από λάθος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα