likoyrgos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 Καλημέρα! Έχω ένα πρόβλημα με το Paypal. Συγκεκριμένα προσπαθώ να συνδεθώ με το user name kai τον κωδικό και εμφανίζει το μήνυμα «please check your entries and try again”. Τελευταία εισαγωγή στον λογαριασμό έγινε προχτές κανονικά. Εχθές το βράδυ που προσπάθησα δεν μπορούσα να μπω. Ο κωδικός είναι στην κλειδοθήκη (συνθηματικά) του imac που χρησιμοποιώ και δεν τον έχω αλλάξει . Προσπάθησα να επικοινωνήσω με Paypal αλλά μου ζητά πρώτα να συνδεθώ ! Σε ένα τηλέφωνο που βρήκα δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη ζητούσε τους τελευταίους 4 αριθμούς της κάρτας τους έδωσα και μετα μου πρότεινε να επικοινωνήσω με το Help desk στο οποίο πρέπει πρώτα να συνδεθώ! Δεν φαίνεται από τον τραπεζικό λογαριασμό να έχει γίνει κάποια κίνηση εκτός από την προχθεσινή που ήμουν εγώ. Πάγωσα την χρεωστική κάρτα . Επίσης απενεργοποίησα τη δυνατότητα από τον λογαριασμό που ήταν συνδεδεμένη να γίνονται συναλλαγές με εξωτερικό. Ο λογαριασμός είχε μέσα 20€ , χρήματα για την αγορά που ήθελα να κάνω (τον άδειασα για να μην υπάρχει τίποτα). Υ.Σ αν επιλέξω το Forgot Password βγάζει σε ένα κόκκινο πλαίσιο το μνμ :”Something went wrong. Try again” Συγνώμη για το μακροσκελές του μηνύματος αλλά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω!
sleepy_head Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 Δοκίμασε μέσω incognito. Αν δεν γίνεται τότε δοκίμασε με διαφορετικό browser ή από άλλη συσκευή.
likoyrgos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Υπήρχε αρνητικό υπόλοιπο το οποίο δεν ξέρω πως δημιουργήθηκε μιας και κάθε φορά που έκανα αγορά κοιτούσα την χρεωστική να υπάρχει διαθέσιμο υπόλοιπο. Επικοινώνησα τηλεφωνικά και το πρόβλημα λύθηκε (αφού τράβηξαν τα χρήματα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα