Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω τελειώσει λογιστική και χρηματοοικονομική και τώρα τελειώνω το μεταπτυχιακό μου στην Τραπεζική και Χρηματοοικονομική τεχνολογία, σκέφτομαι να κάνω αίτηση για πρακτική στις Βρυξέλλες πιστεύετε αξίζει σαν εμπειρία; Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω;

Δημοσ.
Στις 14/11/2024 στις 8:44 ΠΜ, paokozani13 είπε

Καλησπέρα, έχω τελειώσει λογιστική και χρηματοοικονομική και τώρα τελειώνω το μεταπτυχιακό μου στην Τραπεζική και Χρηματοοικονομική τεχνολογία, σκέφτομαι να κάνω αίτηση για πρακτική στις Βρυξέλλες πιστεύετε αξίζει σαν εμπειρία; Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω;

Θες πληροφορίες για την πόλη ή γενικά? Νομίζω θα βοηθούσε  να μας πεις και σε ποιο φορέα θα κάνεις πρακτική 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 14/11/2024 at 07:44, paokozani13 said:

προσεξε παρα πολυ τις απολλαβες: ακομα και εκει εχει αυξηθει το ενοικιο και να εισαι προετοιμασμενος να βρεις να μεινεις ακομα και σε δωματιο σε διαμερισμα...

Ειναι γενικα ακριβη πολη, εκτος αν καθεσαι και μαγειρευεις σπιτι....

Αν θυμαμαι προ κορωνοιου οι πρακτικαριοι ΕΕ καναν σχεδον καθε μηνα απεργια και πορειες στη γυρω πλατεια γιαυτο το προβλημα. Πιστευω ειναι θεμα χρονου να ξαναξεκινησουν

Επεξ/σία από vamvakoolas
Δημοσ.
Στις 21/11/2024 στις 5:06 ΜΜ, vamvakoolas είπε

προσεξε παρα πολυ τις απολλαβες: ακομα και εκει εχει αυξηθει το ενοικιο και να εισαι προετοιμασμενος να βρεις να μεινεις ακομα και σε δωματιο σε διαμερισμα...

Ειναι γενικα ακριβη πολη, εκτος αν καθεσαι και μαγειρευεις σπιτι....

Αν θυμαμαι προ κορωνοιου οι πρακτικαριοι ΕΕ καναν σχεδον καθε μηνα απεργια και πορειες στη γυρω πλατεια γιαυτο το προβλημα. Πιστευω ειναι θεμα χρονου να ξαναξεκινησουν

Οι περισσότεροι οργανισμοί που βγάζουν προγραμματα πρακτικής δίνουν λίγο πιο κατω από τον αντίστοιχο κατώτατο της χωρας που βρίσκονται οι εγκαταστασεις. Το πολύ πολύ να νοικιάσεις δωματιο, και να τη βγαζεις οσο πιο οικονομικά γίνεται. Εννοειται χρειαζεται να εχεις ήδη καποια χρήματα ή να σου στελνουν οι δικοί σου. Αν δεν υπάρχουν χρήματα καλύτερα μετά το πτυχίο  να πάει σε κάποιο πρόγραμμα πτυχιούχων κι όχι πρακτική ασκηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...