AndVal Δημοσ. πριν από 20 ώρες Share Δημοσ. πριν από 20 ώρες Γεια σας, διάβασα ότι η ιδιαίτερη αυτή κάρτα Frog που με 120ε είχες unlimited data για ένα χρόνο προβαίνει σε αλλαγές. Αυξάνεται στα 144ε αλλά και αλλάζει σε 100GB το μήνα. Σε εμένα που λήγει τέλος Γενάρη, πιστεύετε ότι θα συνεχίσω με 120ε unlimited; ή θα πάνε να μου την αλλάξουν στα νέα δεδομένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Share Δημοσ. πριν από 19 ώρες Σίγουρα στην νέα τιμή γιατί είναι προπληρωμενη κάρτα. Έχει προσφορά αυτή τη στιγμή στα 144€ για ένα χρόνο απεριόριστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soul_d Δημοσ. πριν από 10 ώρες Share Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, AndVal είπε Γεια σας, διάβασα ότι η ιδιαίτερη αυτή κάρτα Frog που με 120ε είχες unlimited data για ένα χρόνο προβαίνει σε αλλαγές. Αυξάνεται στα 144ε αλλά και αλλάζει σε 100GB το μήνα. Σε εμένα που λήγει τέλος Γενάρη, πιστεύετε ότι θα συνεχίσω με 120ε unlimited; ή θα πάνε να μου την αλλάξουν στα νέα δεδομένα; Πιστεύω πως δεν θα στην αλλάξουν καν. Θα συνεχίσει ως κανονικό καρτοκινητό. Η προσφορά με τα 144€, ισχύει για νέους αριθμούς Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από soul_d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Share Δημοσ. πριν από 1 ώρα θα χρειαστεις καινουρια φιλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. πριν από 1 ώρα Share Δημοσ. πριν από 1 ώρα Πέρασα από το μαγαζί για να τσεκάρω και έφαγα κατευθείαν άκυρο από το καλό κυρία γιατί έχω Cosmocarta και ήθελα φορητότητα του αριθμού. Όπως με ενημέρωσε φορητότητα γίνεται μόνο από άλλες εταιρίες (Nova, Vodafone κλπ) ενώ η Cosmote θεωρείται το ίδιο δίκτυο... WTF? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα