Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, διάβασα ότι η ιδιαίτερη αυτή κάρτα Frog που με 120ε είχες unlimited data για ένα χρόνο προβαίνει σε αλλαγές.

Αυξάνεται στα 144ε αλλά και αλλάζει σε 100GB το μήνα.

Σε εμένα που λήγει τέλος Γενάρη, πιστεύετε ότι θα συνεχίσω με 120ε unlimited; ή θα πάνε να μου την αλλάξουν στα νέα δεδομένα;

Δημοσ.

Σίγουρα στην νέα τιμή γιατί είναι προπληρωμενη κάρτα.

Έχει προσφορά αυτή τη στιγμή στα 144€ για ένα χρόνο απεριόριστα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, AndVal είπε

Γεια σας, διάβασα ότι η ιδιαίτερη αυτή κάρτα Frog που με 120ε είχες unlimited data για ένα χρόνο προβαίνει σε αλλαγές.

Αυξάνεται στα 144ε αλλά και αλλάζει σε 100GB το μήνα.

Σε εμένα που λήγει τέλος Γενάρη, πιστεύετε ότι θα συνεχίσω με 120ε unlimited; ή θα πάνε να μου την αλλάξουν στα νέα δεδομένα;

Πιστεύω πως δεν θα στην αλλάξουν καν. Θα συνεχίσει ως κανονικό καρτοκινητό. Η προσφορά με τα 144€, ισχύει για νέους αριθμούς 

Επεξ/σία από soul_d
  • Like 1
Δημοσ.

Πέρασα από το μαγαζί για να τσεκάρω και έφαγα κατευθείαν άκυρο από το καλό κυρία γιατί έχω Cosmocarta και ήθελα φορητότητα του αριθμού. Όπως με ενημέρωσε φορητότητα γίνεται μόνο από άλλες εταιρίες (Nova, Vodafone κλπ) ενώ η Cosmote θεωρείται το ίδιο δίκτυο... WTF?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Innersense είπε

Πέρασα από το μαγαζί για να τσεκάρω και έφαγα κατευθείαν άκυρο από το καλό κυρία γιατί έχω Cosmocarta και ήθελα φορητότητα του αριθμού. Όπως με ενημέρωσε φορητότητα γίνεται μόνο από άλλες εταιρίες (Nova, Vodafone κλπ) ενώ η Cosmote θεωρείται το ίδιο δίκτυο... WTF?

Καλά σου είπε. Η κυρία πρέπει να είπε wtf λογικά 

Επεξ/σία από soul_d
Δημοσ.
20 minutes ago, soul_d said:

Καλά σου είπε. Η κυρία πρέπει να είπε wtf λογικά 

Αδερφέ το ότι είναι η ίδια εταιρεία το ξέρουμε.

Εφόσον λοιπόν είναι η ίδια εταιρεία γιατί να μην σου κάνουν την αλλαγή οι ίδιοι και να πρέπει πχ να πας σε Free2Go και να ξαναλαξεις σε Frog, σου βγάζει κάποιο νόημα αυτο; WTF?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Innersense είπε

Αδερφέ το ότι είναι η ίδια εταιρεία το ξέρουμε.

Εφόσον λοιπόν είναι η ίδια εταιρεία γιατί να μην σου κάνουν την αλλαγή οι ίδιοι και να πρέπει πχ να πας σε Free2Go και να ξαναλαξεις σε Frog, σου βγάζει κάποιο νόημα αυτο; WTF?

Καταρχάς εσύ ζήτησες φορητότητα.

Κατά δεύτερον αν απλώς θες να γίνεις frog, το κάνεις με ένα απλό μήνυμα, στο 1314, στέλνοντας αλπακ.

Κατά τρίτον αν θες την υπόψη προσφορά, πρέπει ή να πάρεις νέο αριθμό ή να πας από φορητότητα (κι αυτό με επιφύλαξη). Αφορά νέους πελάτες. 

Επεξ/σία από soul_d
Δημοσ.
Στις 13/11/2024 στις 11:31 ΜΜ, dreaming123 είπε

Έχει προσφορά αυτή τη στιγμή στα 144€ για ένα χρόνο απεριόριστα.

Δεν τη βλεπω στο site, πρεπει να πας σε καταστημα? Επισης ξερετε αν βαλεις καρτοκινητο frog, ποια ειναι η ελαχιστη ανανεωση ανα μηνα? Βλεπω πχ πακετο 3,5 Ε (χωρις data) αλλα φανταζομαι δε μπορεις να κρατησεις νουμερο με 3,5Ε το μηνα, σωστα?

Δημοσ.
10 ώρες πριν, stcp είπε

Δεν τη βλεπω στο site, πρεπει να πας σε καταστημα? Επισης ξερετε αν βαλεις καρτοκινητο frog, ποια ειναι η ελαχιστη ανανεωση ανα μηνα? Βλεπω πχ πακετο 3,5 Ε (χωρις data) αλλα φανταζομαι δε μπορεις να κρατησεις νουμερο με 3,5Ε το μηνα, σωστα?

8€ από κατάστημα 

Δημοσ.

Σήμερα πήρα από το κατάστημα Θεσσαλονίκης, 144 ευρώ συνολικό κόστος. Και σε υπάρχον αριθμό μου είπαν γίνεται, αλλά πάλι στο κατάστημα Screenshot_2024-11-18-17-57-12-079_com.google.android_apps.messaging.jpg.21afe57fb55be2b47a817ebbcacf8798.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Oceanic Dream είπε

Τελικα υπαρχει φρογκ με απεριοριστα, γιατι εχω μπερδευτει?? Είναι πραγματικά unlimited ή 100gb το μήνα & μετά το κόβει??

Τα 100gb/μήνα είναι η προσφορά που τρέχει όλο το χρόνο - τώρα, ελέω black friday, επένεφεραν την παλιά προσφορά με τα απεριόριστα αλλά με τη νέα, αυξημενη τιμη (144ε).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...