babkar Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα, έχω ένα laptop Dell Inspiron i5, όπου έχει SSD της Micron 512GB. Την άλλη εβδομάδα έχω προγραμματίσει να τον αντικαταστήσω με νέο SSD, γιατί άρχισε το micron να ψιλοζορίζεται, και είναι laptop της δουλειάς και δεν με παίρνει.... Είμαι στα windows 10 αυτή τη στιγμή. Το ερωτημά μου είναι - να κάνω αναβάθμιση στα windows 11 πριν την εγκατάσταση (+ κλωνος) του νέου SSD ? -Ή να παω στα win11 μετά την εγκατάσταση του νέου δίσκου? - Ή να μην κάνω καθόλου αναβάθμιση στα win11 και να παραμείνω όσο πάει στα 10? 😇
nimik Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 Ή να παω στα win11 μετά την εγκατάσταση του νέου δίσκου? Αυτό!^ 1
benign Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 3 hours ago, babkar said: Καλησπέρα, έχω ένα laptop Dell Inspiron i5, όπου έχει SSD της Micron 512GB. Την άλλη εβδομάδα έχω προγραμματίσει να τον αντικαταστήσω με νέο SSD, γιατί άρχισε το micron να ψιλοζορίζεται, και είναι laptop της δουλειάς και δεν με παίρνει.... Είμαι στα windows 10 αυτή τη στιγμή. Το ερωτημά μου είναι - να κάνω αναβάθμιση στα windows 11 πριν την εγκατάσταση (+ κλωνος) του νέου SSD ? -Ή να παω στα win11 μετά την εγκατάσταση του νέου δίσκου? - Ή να μην κάνω καθόλου αναβάθμιση στα win11 και να παραμείνω όσο πάει στα 10? 😇 Ποιο ακριβως ειναι το μοντελο του λαπτοπ ; Γιατι καποια παλιοτερα των 6 ετων,ας πουμε, μπορει να μην εχουν υποστηριξη σε windows 11. Και εφοσον το χρησιμοποιειτε στην δουλεια,πρεπει να το προσεξετε αυτο. 1
babkar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 Μου είναι μόνιμα στη μπάρα για αναβάθμιση στα 11. Είναι Dell Inspiron 15 3511 11th Gen i5 2.4GHz - Ram 16GB
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα