osfp1978 Δημοσ. Κυριακή στις 12:09 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:09 μμ 3 λεπτά πριν, George6633 είπε Δεν ξέρω γιατί το λες αυτό,εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος εδώ και 7-8 μήνες όπως και πολλά παιδιά και εδώ και σε διπλανό forum που έχουν την συσκευή και δεν υπάρχει κάποιο θέμα.Εχεις προσωπική εμπειρία ή είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξω και γω αργότερα; Χ6 pro 12/512 συναδελφου κολλαει μετα απο update.Το εχει γυρω στους τρεις μηνες.Ενω και σε καμερα selfie δεν ειναι ευχαριστημενος σε σχεση με mi 9 lite που ειχε πριν. Ενα ακομη,κακο,παραδειγμα των αναβαθμισεων της χιαομι.Καλα κινητα αλλα δεν ξερεις οι αναβαθμισεις θα σου βγουν σε καλο. Αλλα για να μην τα ισοπεδωνουμε ολα,σε αλλο γνωστο m6 pro ενω σερνοταν,μετα απο update παει μπαλα. Εν ολιγοις δεν ξερεις τι θα σου ξημερωσει με τις αναβαθμισεις της χιαομι.
George6633 Δημοσ. Κυριακή στις 12:13 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:13 μμ Μόλις τώρα, osfp1978 είπε Χ6 pro 12/512 συναδελφου κολλαει μετα απο update.Το εχει γυρω στους τρεις μηνες.Ενω και σε καμερα selfie δεν ειναι ευχαριστημενος σε σχεση με mi 9 lite που ειχε πριν. Ενα ακομη,κακο,παραδειγμα των αναβαθμισεων της χιαομι.Καλα κινητα αλλα δεν ξερεις οι αναβαθμισεις θα σου βγουν σε καλο. Αλλα για να μην τα ισοπεδωνουμε ολα,σε αλλο γνωστο m6 pro ενω σερνοταν,μετα απο update παει μπαλα. Εν ολιγοις δεν ξερεις τι θα σου ξημερωσει με τις αναβαθμισεις της χιαομι. Συνήθως αν κάτι δεν πάει καλά μετά από update μια λύση είναι να κάνεις εργοστασιακες ρυθμίσεις και στρώνουν όλα..Όσο εύκολο ή δύσκολο μπορεί να είναι αυτό ειδικά μετά από μεγάλες αναβαθμίσεις (πχ από android 13 σε 14 κλπ κλπ) καλό θα ήταν να στηθεί ξανά το κινητό από την αρχή γιατί κάτι μπορεί να μην καθίσει καλά και αυτό μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε εταιρία.Το έχω πάθει και με Samsung παλαιότερα και με xiaomi.Δύσκολα έχει κανείς τον χρόνο όμως να καθίσει να στήσει το τηλέφωνο και να κάνει και 2-3 ρυθμίσεις... Είναι λογικό.
osfp1978 Δημοσ. Κυριακή στις 12:17 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:17 μμ 2 λεπτά πριν, George6633 είπε Συνήθως αν κάτι δεν πάει καλά μετά από update μια λύση είναι να κάνεις εργοστασιακες ρυθμίσεις και στρώνουν όλα..Όσο εύκολο ή δύσκολο μπορεί να είναι αυτό ειδικά μετά από μεγάλες αναβαθμίσεις (πχ από android 13 σε 14 κλπ κλπ) καλό θα ήταν να στηθεί ξανά το κινητό από την αρχή γιατί κάτι μπορεί να μην καθίσει καλά και αυτό μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε εταιρία.Το έχω πάθει και με Samsung παλαιότερα και με xiaomi.Δύσκολα έχει κανείς τον χρόνο όμως να καθίσει να στήσει το τηλέφωνο και να κάνει και 2-3 ρυθμίσεις... Είναι λογικό. Σωστο αυτο που λες.Αλλα δεν καθεται κανεις να το ξαναστηνει απο την αρχη.Εγω σε samsung,realme και honor,huawei που ειχα τα τελευταια χρονια,δεν χρειαστηκε να κανω κατι γιατι ολα δουλευαν ok. 2
George6633 Δημοσ. Κυριακή στις 12:21 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:21 μμ Μόλις τώρα, osfp1978 είπε Σωστο αυτο που λες.Αλλα δεν καθεται κανεις να το ξαναστηνει απο την αρχη.Εγω σε samsung,realme και honor,huawei που ειχα τα τελευταια χρονια,δεν χρειαστηκε να κανω κατι γιατι ολα δουλευαν ok. Ναι είναι δύσκολο και απαιτεί χρόνο να στήσεις ένα τηλέφωνο από το 0 σίγουρα αλλά αν σου τύχει είναι παίδεμα να ζεις με ένα πρόβλημα και να μη μπορείς να ευχαριστηθείς την συσκευή.Ίσως η Xiaomi με τόσες συσκευές να είναι πιο πιθανό να μην κάτσει καλά μια αναβάθμιση,ίσως κάτι άλλο.. Δεν ξέρω.
osfp1978 Δημοσ. Κυριακή στις 12:30 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:30 μμ 7 λεπτά πριν, George6633 είπε Ναι είναι δύσκολο και απαιτεί χρόνο να στήσεις ένα τηλέφωνο από το 0 σίγουρα αλλά αν σου τύχει είναι παίδεμα να ζεις με ένα πρόβλημα και να μη μπορείς να ευχαριστηθείς την συσκευή.Ίσως η Xiaomi με τόσες συσκευές να είναι πιο πιθανό να μην κάτσει καλά μια αναβάθμιση,ίσως κάτι άλλο.. Δεν ξέρω. Εχει παρα πολλα διαφορετικα μοντελα.Ισως τα πεισσοτερα απο ολους.Και εκει το χανει. 2
takoulou Δημοσ. Κυριακή στις 02:02 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 02:02 μμ 2 ώρες πριν, George6633 είπε Δεν ξέρω γιατί το λες αυτό,εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος εδώ και 7-8 μήνες όπως και πολλά παιδιά και εδώ και σε διπλανό forum που έχουν την συσκευή και δεν υπάρχει κάποιο θέμα.Εχεις προσωπική εμπειρία ή είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξω και γω αργότερα; Για ποιο FOROYM λες;
George6633 Δημοσ. Κυριακή στις 02:26 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:26 μμ 23 λεπτά πριν, takoulou είπε Για ποιο FOROYM λες; My phone
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα