TsolakFD Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Καλησπέρα σας είχα μπει στο τριπακι να πάρω δάνειο από ελληνική τράπεζα και τώρα δεν έχω την δυνατότητα να συνεχίσω να το ξεπληρώνω δεν έχει μείνει όμως πίσω , και ενδιαφέρομαι να πάρω άλλο δάνειο αλλά από τράπεζα όχι κλασικές alpha bank, Πειραιώς κτλπ γιατί δεν μου δίνουν υπάρχει κάποια άλλη τράπεζα εκτός από τις γνωστές ? Και την tbi όχι ευχαριστώ πολύ 9
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 1 minute ago, TsolakFD said: Καλησπέρα σας είχα μπει στο τριπακι να πάρω δάνειο από ελληνική τράπεζα και τώρα δεν έχω την δυνατότητα να συνεχίσω να το ξεπληρώνω δεν έχει μείνει όμως πίσω , και ενδιαφέρομαι να πάρω άλλο δάνειο αλλά από τράπεζα όχι κλασικές alpha bank, Πειραιώς κτλπ γιατί δεν μου δίνουν υπάρχει κάποια άλλη τράπεζα εκτός από τις γνωστές ? Και την tbi όχι ευχαριστώ πολύ αφου δεν μπορεις να το ξεπληρωσεις θες να παρεις και αλλο ωστε να σε κυνηγανε μετα και οι 2 τραπεζες και να μπεις τειρεσια?
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 7 λεπτά πριν, TsolakFD είπε Καλησπέρα σας είχα μπει στο τριπακι να πάρω δάνειο από ελληνική τράπεζα και τώρα δεν έχω την δυνατότητα να συνεχίσω να το ξεπληρώνω δεν έχει μείνει όμως πίσω , και ενδιαφέρομαι να πάρω άλλο δάνειο αλλά από τράπεζα όχι κλασικές alpha bank, Πειραιώς κτλπ γιατί δεν μου δίνουν υπάρχει κάποια άλλη τράπεζα εκτός από τις γνωστές ? Και την tbi όχι ευχαριστώ πολύ Ψάχνεις που θα ρίξεις το επόμενο φέσι και θες να είναι ιντερνάσιοναλ; 5 λεπτά πριν, poulinos είπε αφου δεν μπορεις να το ξεπληρωσεις θες να παρεις και αλλο ωστε να σε κυνηγανε μετα και οι 2 τραπεζες και να μπεις τειρεσια?
TsolakFD Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Ο κάθε άνθρωπος πως το έχει στο μυαλό του και τι έχει πίσω του δεν μπορείτε νομίζω να το ξέρετε, έκανα μια ερώτηση άμα δεν μπορείτε να μου πείτε δεν χρειάζεται να με κρίνεται 1 1
TsolakFD Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Το τι ιστορία έχω πίσω μου δεν νομίζω να την ξέρετε τέλος πάντων θα κλείσιμο το άρθρο ευχαριστώ πολύ 1 λεπτό πριν, costas_ είπε σε τι ποσά αναφέρεσαι? 5000 με 6000 ευρο 1
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, TsolakFD said: Ο κάθε άνθρωπος πως το έχει στο μυαλό του και τι έχει πίσω του δεν μπορείτε νομίζω να το ξέρετε, έκανα μια ερώτηση άμα δεν μπορείτε να μου πείτε δεν χρειάζεται να με κρίνεται αν δεν ζητησεις, κανεις δεν μπορει να σου πει.εξαρταται αν εχεις εγγυητη οπως και το ποσο.οσο δεν δεν εχεις καθυστερησει το αλλο δανειο, τοτε καλα εισαι Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου από poulinos
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 6 λεπτά πριν, TsolakFD είπε Ο κάθε άνθρωπος πως το έχει στο μυαλό του και τι έχει πίσω του δεν μπορείτε νομίζω να το ξέρετε, έκανα μια ερώτηση άμα δεν μπορείτε να μου πείτε δεν χρειάζεται να με κρίνεται Το πως το έχεις στο μυαλό σου φάνηκε απο το πρώτο ποστ . 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις