doctorkostis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Είδα σε διαφήμιση ονλαιν ότι το Lynk&Co 01 PHEV που λανσαρίστηκε στα 50 χιλιάρικα έχει πλέον έκπτωση 15.000€ με τιμή καινούριου στα 35 χιλιάρικα (35 το μαύρο χρώμα, το μπλε 35,700). Επισυνάπτω screenshot από το PDF της εταιρείας. Το αυτοκίνητο είναι rebadged Volvo XC40 PHEV πρακτικά, με κινητήρα βενζίνης 1500 κυβικά, καλή μπαταρία με περίπου 70χλμ ηλεκτρική αυτονομία, 260 άλογα και είναι φουλ έξτρα σε θέμα εξοπλισμού. Νομίζω δεν έχει ανταγωνιστή σε αυτά τα χρήματα για όποιον δε θέλει αμιγώς ηλεκτρικό όχημα. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου από doctorkostis
basilis_k6 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου ενος λεπτου σιγη για τους 6 πελατες που το πληρωσαν 50κ. τωρα ειναι σε φυσιολογικα χρηματα τουλαχιστον. ισως στα 30 να ηταν πιο καλα αλλα τεσπα και 35 καλα ειναι. 1
SaFiS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Μάλλον θέλουν να διώξουν το στοκ και να τα μαζέψουν από Ελλάδα... 😂😂😂 Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου από SaFiS 2
Hik Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Τώρα όντως κάπως τρώγεται, γιατί πριν αναρωτιόμουν που θα βρούνε θύματα.. ε αγοραστές στην τιμή που το έβγαλαν. Παρόλο που όντως είναι rebadged Volvo XC40, το εσωτερικό δεν έχει κοινά στοιχεία με το Volvo. Προσωπικά βέβαια δε με ενθουσίασε που το είδα στην έκθεση, αλλά αν ήμουν σε γύρα για αυτοκίνητο θα του έδινα άλλη μια ευκαιρία στα 35.
doctorkostis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 11 minutes ago, Hik said: Παρόλο που όντως είναι rebadged Volvo XC40, το εσωτερικό δεν έχει κοινά στοιχεία με το Volvo. Προσωπικά βέβαια δε με ενθουσίασε που το είδα στην έκθεση, αλλά αν ήμουν σε γύρα για αυτοκίνητο θα του έδινα άλλη μια ευκαιρία στα 35. Η οριζόντια τοποθέτηση της οθόνης είναι πλεονέκτημα για μένα σε σχέση με τα βολβο. Επειδή το έχω δει από κοντά στη Σουηδία, η ποιότητα του εσωτερικού είναι συγκρίσιμη με το XC40 κατά τη γνώμη μου. Στα 35Κ είναι 10 χιλιάρικα τουλάχιστον φθηνότερο από οποιοδήποτε αντίστοιχου μεγέθους SUV PHEV. Μόνο το BYD SEAL U DMi είναι κοντά σε τιμή, ξεκινά από 38Κ. Anyway, ελπίζω ο ανταγωνισμός από την Ανατολή να βοηθήσει να γίνουν πιο λογικές οι τιμές και στους Ευρωπαίους-Ιάπωνες-Κορεάτες. 2
Hik Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Ναι οθόνη έχει καλύτερη από του Volvo. Σε ποιότητα, επειδή έχω XC40, είναι συγκρίσιμο αλλά εμένα προσωπικά δε με ενθουσιάζει γιατί είναι too busy. Ενώ είναι designed in Sweden, υπερτερεί το Chinese design, που το βρίσκω λίγο bloated. Το Volvo ακόμα και μετά από 2 χρόνια συνεχίζει να μου βγάζει ένα καλύτερο feeling (εξαιρώντας από αυτό τη μικρή οθόνη και το basic πια infotainment). Μόνο τα φώτα εμπρός με χαλάνε λίγο παραπάνω. Αυτή η μόδα που χωρίζουν τα πορείας από τα ημέρας, και βάζουν τα πορείας από κάτω «κρυφά» δε ξέρω γιατί έχει επικρατήσει. Πάντως για να μη φαίνεται ότι γκρινιάζω, αν ήμουν στην αγορά σήμερα θα το κοίταγα σίγουρα. Η διαφορά των 15k σε σχέση με τα υπόλοιπα (πέρα από το BYD) είναι ένας παράγοντας πολύ δελεαστικός. 2
Ntinaras Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 17 ώρες πριν, SaFiS είπε Μάλλον θέλουν να διώξουν το στοκ και να τα μαζέψουν από Ελλάδα... 😂😂😂 Λιγο δυσκολο, καθως μολις ηρθαν. 1
JailbrokenDiesel Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου επειδη το ειχα στην κατοχη μου για μια βδομαδα σε προσφατο ταξιδι στο εξωτερικο, (κατοχος 3008 εδω), μου φανηκε ΚΟΛΟΣΙΑΙΟ το εσωτερικο του! φανταστικο οικογενειακο αυτοκινητο, ορατοτητα, ηλεκτρονικα βοηθηματα κλπ .. λιγο με την ψηφιακη βοηθο τα κανανε μανταρα και πεταγεται εδω κι εκει, αλλα με εντυπωσιασε πολυ σαν αυτοκινητο. 3
SaFiS Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 3 hours ago, Ntinaras said: Λιγο δυσκολο, καθως μολις ηρθαν. Το ξέρω, αλλά αν είναι να πουλήσουν π.χ. 5 αυτοκίνητα μέσα σε 1 χρόνο και αυτό με γενναία μείωση τιμής, σιγά μην κάτσουν στην Κολομβία των βαλκανίων...
Ntinaras Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 41 λεπτά πριν, SaFiS είπε Το ξέρω, αλλά αν είναι να πουλήσουν π.χ. 5 αυτοκίνητα μέσα σε 1 χρόνο και αυτό με γενναία μείωση τιμής, σιγά μην κάτσουν στην Κολομβία των βαλκανίων... Θυγατρικη της Volvo δεν ειναι? Αρα δε τους κοστιζει να εχουν απλα ενα 2ο καταλογο στη σελιδα τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις