rikino Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Καλησπέρα σας σκεφτομαι εδω και καιρο να αγορασω ενα ακριβο κινητο της ταξης των 1000ευρώ , αρχικα θα ήθελα iphone αλλά μερικές φορές με πιάνει το value for money οπότε θα μπορούσα να πάρω και κάτι σε στυλ huawei τωρα με το μπλακ φραιντει εχει καθολου καλες τιμες και να κερδισω σε χρηματα σε σχεση αν το αγοραζα καποια αλλη ημερα ? εσεις στη θεση μου τι θα κανατε ? επίσης να σας επισημάνω οτι μαρεσουν τα ταξιδια και οτι δε θα με πειραζε πχ να παω και στην Αμερική και να το πάρω απο εκει αν γινεται.... η στην Κίνα Ιαπωνια Φιλιππίνες κτλ
koutsis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, rikino είπε Καλησπέρα σας σκεφτομαι εδω και καιρο να αγορασω ενα ακριβο κινητο της ταξης των 1000ευρώ , αρχικα θα ήθελα iphone αλλά μερικές φορές με πιάνει το value for money οπότε θα μπορούσα να πάρω και κάτι σε στυλ huawei τωρα με το μπλακ φραιντει εχει καθολου καλες τιμες και να κερδισω σε χρηματα σε σχεση αν το αγοραζα καποια αλλη ημερα ? εσεις στη θεση μου τι θα κανατε ? επίσης να σας επισημάνω οτι μαρεσουν τα ταξιδια και οτι δε θα με πειραζε πχ να παω και στην Αμερική και να το πάρω απο εκει αν γινεται.... η στην Κίνα Ιαπωνια Φιλιππίνες κτλ Σε αυτά τα λεφτά iphone φίλε μου. 1
tsimisdel Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Σε αυτά τα χρήματα, χωρίς να υποτιμώ καθόλου τη Huawei, το γεγονός ότι θα πρέπει να δώσω ένα χιλιάρικο για να έχω μια τρόπον τινά ελλειπή εμπειρία χρήσης (κυρίως λόγω της έλλειψης των Google Services και των πατεντών που θα πρέπει να χρησιμοποιήσω για να προσπεράσω την έλλειψη αυτή), το βρίσκω απωθητικό, χωρίς φυσικά να λέω ότι είναι άσχημη ως επιλογή. Από κει και έπειτα, μένουμε στις άλλες δύο εναλλακτικές. Από προσωπική εμπειρία με iPhone, θα σου πω το εξής μιας και θίγεις το Value For Money της υπόθεσης. Το θεωρώ ακριβό για τα όσα προσφέρει, δεν είναι λίγα, ειδικά εφόσον μιλάμε για το απλό μοντέλο. Σκέψου ότι δεν έχω πάρει το τελευταίο μοντέλο, στρέφομαι στα παλαιότερα τα οποία θαρρώ ότι είναι σε μια πιο λογική τιμή, 599€ για το 14αρι που πήρα πρόσφατα, νομίζω ότι είναι οκ τιμή. Ειναι όμως καλή τιμή αντικειμενικά; Και ναι και όχι. Από τη μία η μακροχρόνια αναβάθμιση, η σταθερότητα του λογισμικού και η απροβληματιστη εμπειρία χρήσης, αξίζουν τα χρήματα τους, κατά τη γνώμη μου όμως, είναι υπερβολικά τα 1000€, ξαναλέω, αν μιλάμε για το απλό μοντέλο. Σε αυτά που ψάχνεις, αν βάλουμε και τον παράγοντα Value For Money, ανάμεσα σε Samsung & Huawei γίνεται η δουλειά, δίνοντας ένα ελαφρύ προβάδισμα σε Samsung. Μιλώντας όμως για την επιλογή όπου θα ήμουν σίγουρος για τα χρήματα μου, εκεί πας σε Apple. 1
sattack Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Μην πάρεις κινητό εκτός Ευρώπης. Θα αντιμετωπίσεις προβλήματα, ασυμβατότητες και αδυναμία επισκευής. 1
rikino Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 19 ώρες πριν, tsimisdel είπε Σε αυτά τα χρήματα, χωρίς να υποτιμώ καθόλου τη Huawei, το γεγονός ότι θα πρέπει να δώσω ένα χιλιάρικο για να έχω μια τρόπον τινά ελλειπή εμπειρία χρήσης (κυρίως λόγω της έλλειψης των Google Services και των πατεντών που θα πρέπει να χρησιμοποιήσω για να προσπεράσω την έλλειψη αυτή), το βρίσκω απωθητικό, χωρίς φυσικά να λέω ότι είναι άσχημη ως επιλογή. Από κει και έπειτα, μένουμε στις άλλες δύο εναλλακτικές. Από προσωπική εμπειρία με iPhone, θα σου πω το εξής μιας και θίγεις το Value For Money της υπόθεσης. Το θεωρώ ακριβό για τα όσα προσφέρει, δεν είναι λίγα, ειδικά εφόσον μιλάμε για το απλό μοντέλο. Σκέψου ότι δεν έχω πάρει το τελευταίο μοντέλο, στρέφομαι στα παλαιότερα τα οποία θαρρώ ότι είναι σε μια πιο λογική τιμή, 599€ για το 14αρι που πήρα πρόσφατα, νομίζω ότι είναι οκ τιμή. Ειναι όμως καλή τιμή αντικειμενικά; Και ναι και όχι. Από τη μία η μακροχρόνια αναβάθμιση, η σταθερότητα του λογισμικού και η απροβληματιστη εμπειρία χρήσης, αξίζουν τα χρήματα τους, κατά τη γνώμη μου όμως, είναι υπερβολικά τα 1000€, ξαναλέω, αν μιλάμε για το απλό μοντέλο. Σε αυτά που ψάχνεις, αν βάλουμε και τον παράγοντα Value For Money, ανάμεσα σε Samsung & Huawei γίνεται η δουλειά, δίνοντας ένα ελαφρύ προβάδισμα σε Samsung. Μιλώντας όμως για την επιλογή όπου θα ήμουν σίγουρος για τα χρήματα μου, εκεί πας σε Apple. άρα καλύτερα να πάρω το 14ρι ? το pro αξιζει να το παρω η οχι ? εχετε στο μυαλο σας καμια προσφορα? δε βιαζομαι να το παρω απλα λεω μηπως ηταν καμια ευκαιρια και ηταν πχ κανα 200 ευρω πιο φθηνο αρα θα αξιζε να το παρω τωρα!!!
Mixalisrou69 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Εξαρτάται βέβαια τι κινητό είχες πριν, αν είχες ποτέ iphone, τι μπάτζετ έχεις και τι χαρακτηριστικά θέλεις να έχει το κινητό. 1
tsimisdel Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, rikino είπε άρα καλύτερα να πάρω το 14ρι ? το pro αξιζει να το παρω η οχι ? εχετε στο μυαλο σας καμια προσφορα? δε βιαζομαι να το παρω απλα λεω μηπως ηταν καμια ευκαιρια και ηταν πχ κανα 200 ευρω πιο φθηνο αρα θα αξιζε να το παρω τωρα!!! Φυσικά και αξίζει το Pro, είναι καλύτερο μοντέλο σε όλους τους τομείς, αν το βρεις σε καλή τιμή, αξίζει και με το παραπάνω, απλά ανέφερα την προσωπική μου εμπειρία με το Pro. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου από tsimisdel
rikino Δημοσ. Κυριακή στις 10:38 πμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 10:38 πμ Δεν ειχα ποτε iphone γενικα το κινητο το χρησιμοποιω αλλα δυστυχως πιο πολυ για φωτογραφιες και σοσιαλ αν και θα ηθελα να το χρησιμοποιω και για παραπανω πραγματα!!! εμφανισιακα υπαρχει αλλαγη στο pro η την απλη εκδοση ?
koutsis Δημοσ. Κυριακή στις 11:59 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:59 πμ 1 ώρα πριν, rikino είπε Δεν ειχα ποτε iphone γενικα το κινητο το χρησιμοποιω αλλα δυστυχως πιο πολυ για φωτογραφιες και σοσιαλ αν και θα ηθελα να το χρησιμοποιω και για παραπανω πραγματα!!! εμφανισιακα υπαρχει αλλαγη στο pro η την απλη εκδοση ? Εμφανισιακά το pro έχει 3 κάμερες πίσω ενώ το απλό 2. Κατά τα άλλα ίδια είναι. Απλά να θυμάσαι εκτός από τις κάμερες, ότι το pro έχει 120hz στην οθόνη ενώ το απλό όχι.
tsimisdel Δημοσ. Κυριακή στις 12:12 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:12 μμ Το Pro μοντέλο έχει τρείς κάμερες αντί για δύο του απλού μοντέλου με ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη, εμφανισιακά δεν έχουν μεγάλες διαφορές, ίσως και διαφορετικά χρώματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα