Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, benign είπε

Αγαπητε Μιχαλη, μερικοι φιλοι στο ινσομνια ειναι πολυ ψειρες ,εγω δεν το βλεπω ετσι.Για μενα πρεπει να ψαξεις και αν βρεις ενα καλο μονιτορ, απο γνωστη εταιρια, σε λογικη τιμη οπως ειπες, με high refresh rate εφοσον παιζεις fast paced games ειτε ειναι VA ειτε IPS πιστευω οτι το ιδιο ευχαριστημενος θα εισαι. Προσωπικα λιγο περισσοτερο προτιμω τα VA panels και απολαμβανω το εξαιρετικο contrast,τα υπεροχα μαυρα και τα χρωματα μου φαινονται με περισσοτερο βαθος και πολυ πιο ευχαριστα το ματι. Αυτο ομως ειναι προσωπικο γουστο.

Ναι και γώ έχω φάει το κεφάλι μου με την επιλογή πάνελ, έχω ψαχτεί σε σχεδόν κάθε σάιτ που υπάρχει. Στο λαπτοπ που έχω (g5 5500 της dell) που έχει ips panel έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος πάντως. Εσυ ποια οθόνη έχεις;

Δημοσ.

Αυτην εδω που ειναι 1080p και που την εχω για προσωρινη,την εχω βαλει και αγγελια,θελω να την πουλησω για να παω σε 32''. Ειναι εξαιρετικο VFM αλλα εχω συνηθισει τις 32''  2K και θα την αλλαξω. https://www.mistore-greece.gr/Products/Accessories/Monitors/xiaomi-monitor-g27i.aspx

Θα αγορασω ειτε μια 32'' 2Κ η αν αν βρω σε πολυ καλη τιμη,μια 32'' 4Κ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...