Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για 1440p οθόνη.

Mixalis_M2002

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάχνω να αναβάθμιση την παλιά μου οθόνη 1080p 100hz σε μια καινούρια εφόσον θα αναβαθμισω ολοκληρωτικά το pc μου. Η οθόνη θα χρησιμοποιείται κυρίως για gaming αλλά και streaming ταινιών, σειρών αλλά και browsing. Το μπατζετ μου είναι μέχρι τα 350. Σκεφτόμουν να πάρω την g2724d της dell ή την aw2724dm εφόσον πέσει η τιμής της στην bf. Τα specs για την οθόνη είναι 1440p, 27 ίντσες, 160+hz refresh rate και χρόνο απόκρισης απο 1ms και κάτω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

21 λεπτά πριν, Mixalis_M2002 είπε

Ψάχνω να αναβάθμιση την παλιά μου οθόνη 1080p 100hz σε μια καινούρια εφόσον θα αναβαθμισω ολοκληρωτικά το pc μου. Η οθόνη θα χρησιμοποιείται κυρίως για gaming αλλά και streaming ταινιών, σειρών αλλά και browsing. Το μπατζετ μου είναι μέχρι τα 350. Σκεφτόμουν να πάρω την g2724d της dell ή την aw2724dm εφόσον πέσει η τιμής της στην bf. Τα specs για την οθόνη είναι 1440p, 27 ίντσες, 160+hz refresh rate και χρόνο απόκρισης απο 1ms και κάτω.

Εγω εχω παρει αυτην https://www.skroutz.gr/s/52048712/LG-UltraGear-32GR75Q-B-VA-HDR-Gaming-Monitor-31-5-QHD-2560x1440-165Hz-me-CHrono-Apokrisis-1ms-GTG.html

βεβαια σε προσφορα απο το πλαισιο στα 269. 

Ειναι IPS και οχι VA,εχουν κανει λαθος.

2 ώρες πριν, Mixalis_M2002 είπε

Τη Dell την έχω, είναι εξαιρετική ips αλλά ρε συ τώρα υπάρχουν οι mini led στο παιχνιδι, δες αυτές πρώτα.

Xiaomi Mini LED Gaming Monitor G Pro 27i 180hz 1ms FreeSync™ Premium | Xiaomi Store Greece στα 400 περιπου, αλλα ερχεται και black friday

AOC Q27G3XMN/BK VA Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 180Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTG | Skroutz.gr πάνω κάτω 400 επίσης

1 ώρα πριν, Joethegod80 είπε

Τη Dell την έχω, είναι εξαιρετική ips αλλά ρε συ τώρα υπάρχουν οι mini led στο παιχνιδι, δες αυτές πρώτα.

Xiaomi Mini LED Gaming Monitor G Pro 27i 180hz 1ms FreeSync™ Premium | Xiaomi Store Greece στα 400 περιπου, αλλα ερχεται και black friday

AOC Q27G3XMN/BK VA Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 180Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTG | Skroutz.gr πάνω κάτω 400 επίσης

και εγω την dell  g2724d ηθελα να παρω αλλα τωρα κλεινω προς την G Pro 27i , αλλα αξίζει τα σχεδόν διπλάσια χρηματα που ζητάει ?

1 ώρα πριν, Votritis είπε

και εγω την dell  g2724d ηθελα να παρω αλλα τωρα κλεινω προς την G Pro 27i , αλλα αξίζει τα σχεδόν διπλάσια χρηματα που ζητάει ?

Εμένα με προβληματίζουν τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί στο αντίστοιχο νήμα εδώ . Τα παντρεύεσαι για πάντα.

προβλήματα έχουν όλες οι οθόνες που θεωρούνται budget κατηγορίας και μάλιστα ο καθένας μας θεωρεί προβλήματα αυτά που έχει ο άλλος ως προτερήματα. Το πιο σωστό είναι όπου μπορείς, να πας να δεις από κοντά. πχ αν είσαι από Αθήνα, στο mall έχει dell store για να δεις την οθόνη από κοντά, ενώ και τη xiaomi λογικά θα την έχουν στα mistores

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Joethegod80 είπε

Αξίζει το VA panel για gaming χρήση; Σε κριτικές που έχω διαβάσει, γιατί είναι ψιλοαρχαριος όσων αφορά τις οθόνες κατά κύριο λόγο σε αυτά τα μπατζετ σχεδόν όλοι ips προτείνουν. Επίσης curved σε 27 ίντσες οθόνη αξίζει;

Επεξ/σία από Mixalis_M2002

3 ώρες πριν, Mixalis_M2002 είπε

Αξίζει το VA panel για gaming χρήση; Σε κριτικές που έχω διαβάσει, γιατί είναι ψιλοαρχαριος όσων αφορά τις οθόνες κατά κύριο λόγο σε αυτά τα μπατζετ σχεδόν όλοι ips προτείνουν. Επίσης curved σε 27 ίντσες οθόνη αξίζει;

Αυτό θα μας το πει κάποιος που έχει αγοράσει τα συγκεκριμένα panel, δες το αντίστοιχο thread μπορεί κάτι να λέει. Curved δεν είναι κανένα από τα 2, εγώ προσωπικά πάντα σε flat πάω.

Η dell g2724d για όποιον ενδιαφέρεται έχει πέσει στα 229 ευρώ (πλαίσιο και σε άλλα καταστήματα). Μπορεί κάποιος που την έχει να πει πόσο μέσα έρχεται το πάνελ από την άκρη του γραφείου (βάθος) με τη δική της βάση εννοείται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...