oldnew Δημοσ. Τετάρτη στις 02:10 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 02:10 μμ 21 minutes ago, dikasths said: Γιατί αν πρέπει να δώσω ένα χιλιάρικο για να έχω κάτι δικό μου που σε πολύ λίγα χρόνια θα είναι outdated, προτιμώ να δίνω δέκα ευρώ το μήνα για να έχω το latest greatest. Επίσης μια απάντηση μπορεί να είναι απάντηση ανθρώπου σε μια συζήτηση, ή μπορεί να έχει ειρωνεία χωρίς λόγο, έτσι γιατί μπορούμε Για λαπτοπ δε μιλάμε? Δεν έχουν πολλοί τοσο γρήγορο ίντερνετ για εκτος σπιτιού που συχνά χρησιμοποιεί κάποιος ενα λαπτοπ. Κατά τα υπόλοιπα ένα δίκιο το έχεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos97 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:28 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 02:28 μμ 5090 temu edition? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nakis93 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:39 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 02:39 μμ 1 ώρα πριν, Arkin είπε Έχουν ένα m δίπλα δηλαδή 4070m ώστε να γίνεται διαχωρισμός. Εννοείται είναι συνήθως 1 2 tiers κάτω από τις αντίστοιχες των desktop. Δηλαδή πιθανώς η 5090 στο laptop να έχει επιδόσεις 4090 ίσως και 4080 οπότε κατά εκεί θα είναι η κάρτα που αναφέρει η amd ότι θα κοντράρει. Πόσο μάλλον με τα 175w tdp. Αναφέρθηκε σε laptop που εκεί όντως υπήρχε θέμα νόμιζα ήταν για desktop που δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα. Θέμα καθαρά των laptop η αποκόλληση δηλαδή λογικά λόγο θερμοκρασίας γίνεται η αποκόλληση και τρέχα γύρευε μετά. Δεν έχουν κανένα M δίπλα, τουλάχιστον όχι στα χαρακτηριστικά/ονομασίες που δίνουν οι κατασκευαστές λάπτοπ. Σε παλιότερες σειρές είχαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:52 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 02:52 μμ 33 λεπτά πριν, oldnew είπε Για λαπτοπ δε μιλάμε? Δεν έχουν πολλοί τοσο γρήγορο ίντερνετ για εκτος σπιτιού που συχνά χρησιμοποιεί κάποιος ενα λαπτοπ. Κατά τα υπόλοιπα ένα δίκιο το έχεις. Γενικά όμως αυτές οι υπηρεσίες για laptop είναι ότι πρέπει. Γενικώς τελευταία όσο το έχω φιλοσοφήσει δεν βρίσκω νόημα στα gaming laptops. Θες θερμοκρασίες; Θες βάρος στο ίδιο το μηχάνημα αλλά και στα τροφοδοτικά του; Παίρνεις στο τέλος ένα μηχάνημα το οποίο θα το ονόμαζα portable desktop. Ένα desktop που μπορείς εύκολα να το μεταφέρεις από τον χώρο Α στον χώρο Β αλλά όχι να το έχεις καθημερινά σε μία τσάντα ή μία πλάτη. Όταν δεν την θες αυτή την ευκολία πας σε Desktop για οικονομικούς και πρακτικούς λόγους. Τέτοιες περιπτώσεις είναι για παράδειγμα όσοι δουλεύουν στα καράβια. Απ΄ την άλλη το laptop μου που ζυγίζει 1,40kg. Αν θέλω στην εκδρομή να παίξω ένα game μία υπηρεσία όπως το Gforge now είναι ότι πρέπει. Προφανώς θέλει μέλλον ακόμα όπως θέλει και το Internet στην Ελλάδα να προχωρήσει. Απ' την άλλη ακόμη και σήμερα, υπηρεσίες όπως το starlink μπορούν να μου δώσουν γρήγορο Internet παντού και έτσι δεν είναι και εντελώς ανέφικτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. Τετάρτη στις 03:08 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 03:08 μμ 24 minutes ago, dikasths said: Γιατί αν πρέπει να δώσω ένα χιλιάρικο για να έχω κάτι δικό μου που σε πολύ λίγα χρόνια θα είναι outdated, προτιμώ να δίνω δέκα ευρώ το μήνα για να έχω το latest greatest. Επίσης μια απάντηση μπορεί να είναι απάντηση ανθρώπου σε μια συζήτηση, ή μπορεί να έχει ειρωνεία χωρίς λόγο, έτσι γιατί μπορούμε Με 10€ (10.99€) για την ακρίβεια δεν έχεις το latest greatest αλλά το μεσαίο επίπεδο. Επίσης η απαίτηση για συνεχή και γρήγορη σύνδεση παραμένει. Δεν θα το έλεγα τόσο ειρωνεία όσο έκπληξη καθώς είναι ξεκάθαρο γιατί κάποιος να θέλει να δώσει λεφτά για να έχει κάτι δικό του χωρίς να βασίζεται είτε στην Nvidia που δεν θα αλλάξει τους όρους είτε στον isp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Volga Δημοσ. Τετάρτη στις 03:08 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 03:08 μμ 175w σε λάπτοπ... Ποτέ δεν κατάλαβα τη λογική του laptop gaming... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelq Δημοσ. Τετάρτη στις 03:36 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 03:36 μμ 21 minutes ago, Volga said: 175w σε λάπτοπ... Ποτέ δεν κατάλαβα τη λογική του laptop gaming... Βολεύει αυτούς που μετακινούνται συχνά με το gaming laptop ή workstation τους. Από εκεί και πέρα είναι όλα αρνητικά, βάρος laptop, βάρος φορτιστή κλπ. Μόνο τα MacBook αποδίδουν το ίδιο χωρίς να είναι στην πρίζα αλλά δεν κάνουν για gaming οπότε δεν έχεις πολλές επιλογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. Τετάρτη στις 04:25 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 04:25 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NickTG είπε Με 10€ (10.99€) για την ακρίβεια δεν έχεις το latest greatest αλλά το μεσαίο επίπεδο. Επίσης η απαίτηση για συνεχή και γρήγορη σύνδεση παραμένει. Δεν θα το έλεγα τόσο ειρωνεία όσο έκπληξη καθώς είναι ξεκάθαρο γιατί κάποιος να θέλει να δώσει λεφτά για να έχει κάτι δικό του χωρίς να βασίζεται είτε στην Nvidia που δεν θα αλλάξει τους όρους είτε στον isp. Δοκίμασα να μπω στο free και να παίξω witcher III για πλάκα. Πραγματικά πάει πάρα πολύ με 24. Δεν είχα θέμα στα blocks ούτε οι κινήσεις μου καθυστερούραν. Φαντάζομαι τι θα γίνει σε περίπτωση που πας σε subscription και πολύ καλή σύνδεση. Από κει και πέρα όσον αφορά την συγκεκριμένη υπηρεσία σίγουρα δεν σου δίνει ιδιοκτησία αλλά ένα μέτριο PC gaming σήμερα κοστίζει στα 800-1000€ και φαντάζομαι κάτι τέτοιο είναι η μέτρια υπηρεσία του στα 10€. Μέχρι τα δεκάευρα μου να φτάσουν τα 800€ θα περάσουν 6 χρόνια και πιθανών το μέτριο PC μου δεν θα παίζει πλέον τα νέα παιχνίδια. Απ' την άλλη όπως ειπώθηκε παραπάνω ότι αν οι όροι αλλάξουν πάντα έχω την επιλογή να πάω σε άλλη αντίστοιχη υπηρεσία ή και να αγοράσω ένα παραδοσιακό PC αν λειτουργεί καλύτερα. Το μόνο αρνητικό που βρήκα σε αυτά τα λίγα λεπτά είναι ότι ο firefox δεν είναι συμβατός. Η δοκιμή έγινε με edge σε ένα ASUS Vivobook S 15 με Snapdragon(R) X Elite - X1E78100 Επεξ/σία Τετάρτη στις 04:26 μμ από manolis940 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarulezkd Δημοσ. Τετάρτη στις 04:45 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 04:45 μμ (επεξεργασμένο) Στις 13/11/2024 στις 2:08 ΜΜ, NickTG είπε Με 10€ (10.99€) για την ακρίβεια δεν έχεις το latest greatest αλλά το μεσαίο επίπεδο. Επίσης η απαίτηση για συνεχή και γρήγορη σύνδεση παραμένει. Δεν θα το έλεγα τόσο ειρωνεία όσο έκπληξη καθώς είναι ξεκάθαρο γιατί κάποιος να θέλει να δώσει λεφτά για να έχει κάτι δικό του χωρίς να βασίζεται είτε στην Nvidia που δεν θα αλλάξει τους όρους είτε στον isp. Στις 13/11/2024 στις 12:48 ΜΜ, dikasths είπε Γιατί αν πρέπει να δώσω ένα χιλιάρικο για να έχω κάτι δικό μου που σε πολύ λίγα χρόνια θα είναι outdated, προτιμώ να δίνω δέκα ευρώ το μήνα για να έχω το latest greatest. Επίσης μια απάντηση μπορεί να είναι απάντηση ανθρώπου σε μια συζήτηση, ή μπορεί να έχει ειρωνεία χωρίς λόγο, έτσι γιατί μπορούμε Επίσης χρειάζεται να έχεις τα παιχνίδια. Oι πειρατές τι να κάνουν, κλέφτες θα γίνουν; Επεξ/σία Πέμπτη στις 06:05 μμ από fmarulezkd 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. Τετάρτη στις 05:37 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 05:37 μμ ο τιτλος φαινεται λαθος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. Τετάρτη στις 07:24 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 07:24 μμ 6 ώρες πριν, Ntinaras είπε Πριν λιγο καιρο διαβαζαμε πως η AMD σταματαει να ασχολειται με high end GPUs, και τωρα διαβαζουμε πως η mobile εκδοση της επομενης καρτας τους θα κοντραρει την 5090? 5090 desktop κιολας? Μας δουλευουνε? Απο την μετάφραση πχ "Η επόμενης GPU της AMD" ή "να ανταγωνίζεται potentialy την επερχόμενη NVIDIA RTX 5090." κτλ κρίνω πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα εκει στα λόουερς σερτιφικάσιον οπότε μάλλον κάτι άλλο λέει η original ...,εχμ αυθεντική θέλω να πω, πηγή. Στο θέμα μας τώρα αν ειναι να καίει 175watt να έχει 256 bit bus και 16 GB μιλάμε σίγουρα για beefy γραφικά. κάτι μου λέει ότι θα ειναι strix halo αλλά σε soc με συγκολλημένες μνήμες και παραπάνω πυρήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Volga Δημοσ. Τετάρτη στις 09:11 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 09:11 μμ 7 ώρες πριν, NickTG είπε Ε ναι. Γιατί να έχεις κάτι δικό σου όταν μπορείς να βασίζεσαι σε μια υπηρεσία που απαιτεί συνεχής και γρήγορη πρόσβαση στο internet και μπορεί να αλλάξει όρους ανά πάσα στιγμή. Εχει παρα πολλά συν. 1. Συνδρομή ανα μήνα. Δηλαδή οταν ξέρω οτι θα λείπω ή δεν εχω χρόνο, απλώς δεν ανανεώνω. 2. Γραφικά στο Ultra όλα. 3. Μετακίνηση. Μπαίνω από όπου θέλω με ένα bluetooth χειριστήριο και παίζω. Στο σαλόνι, στο ξενοδοχείο, στο εξοχικό κλπ. 4. Πάντα έχεις το τέλειο PC game configuration. είναι σαν να κανεις αναβάθμιση κάθε 6μηνο. 5. Δεν κανεις εγκατάσταση. αγοράζεις ένα game ή στο έδωσε δώρο το Epic Store πχ... κάνεις κλικ και παίζεις. Το ποσό είναι αστείο αν σκεφτείς οτι χρειάζεσαι ενα χιλιάρικο ανα 3ετία για να ισοσταθμίσεις αν θεωρείς οτι θα κανεις την ίδια δουλειά με PC δικό σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mythoplasths Δημοσ. Τετάρτη στις 10:47 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 10:47 μμ (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Ntinaras είπε Πριν λιγο καιρο διαβαζαμε πως η AMD σταματαει να ασχολειται με high end GPUs Πίσω στο 2015 περίπου . Ίδια νήματα διάβαζες ότι η AMD παρατάει τους επεξεργαστές Χάι εντ και εστιάζει σε apu τύπου σειρά Α6 παράδειγμα.μετα βέβαια έβγαλε τους ρυζεν ...τι να σου πω .είναι σαν τους πυξ λαξ που το διαλανε, μέχρι το επόμενο λαιβ Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:48 μμ από Mythoplasths 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
balt123 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:17 πμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 12:17 πμ (επεξεργασμένο) Edit: πολύ αισιόδοξους τους βρίσκω αλλά πού ξέρεις καμιά φορά... Επεξ/σία Πέμπτη στις 12:35 πμ από balt123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. Πέμπτη στις 05:52 πμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 05:52 πμ Την Ryzen 5090 εννοούν μάλλον 💀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα