Rafailmaris7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα, έχω σύνδεση 300/30 θα έχω κάποια απώλεια στην ταχύτητα και στο ping σε βίντεο γκειμς αν συνδεθώ στο pc με power line; Η απόσταση μεταξύ των δύο power line είναι περίπου στα 15 μέτρα
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 6 hours ago, Rafailmaris7 said: Καλησπέρα, έχω σύνδεση 300/30 θα έχω κάποια απώλεια στην ταχύτητα και στο ping σε βίντεο γκειμς αν συνδεθώ στο pc με power line; Η απόσταση μεταξύ των δύο power line είναι περίπου στα 15 μέτρα σοβαρη ταχυτητα ,ping,σταθεροτητα και powerline δεν πανε μαζι 1
Rafailmaris7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 13 ώρες πριν, poulinos είπε σοβαρη ταχυτητα ,ping,σταθεροτητα και powerline δεν πανε μαζι Προς το παρόν έχω ένα powerline που πιάνει μέχρι 100mbps αλλά στις μετρήσεις που κάνω βγάζει σταθερά 75 και το πινγκ σταθερό φαίνεται
poulinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 14 hours ago, Rafailmaris7 said: Προς το παρόν έχω ένα powerline που πιάνει μέχρι 100mbps αλλά στις μετρήσεις που κάνω βγάζει σταθερά 75 και το πινγκ σταθερό φαίνεται στα 100mbps.οταν θα πας 300 να δεις πως θα ζορισει. μπορεις να βρεις πολλα review εδωμεσα για τα devolo magic που εχω κανει και θα δεις τα συν και τα πλην που εχουν.προσωπικα για σοβαρη χρηση δεν θα προτεινα powerline
poulinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 και επισης δεν παει αναλογικα.οτι εχεις πχ 75 στα 100 δεν σημαινει οτι θα εχεις 150 στα 200.και στα 200 75 θα εχεις γιατι μαλλον αυτο ειναι το ταβανι σου 1
geomrk Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Στις 14/11/2024 στις 11:11 ΜΜ, poulinos είπε στα 100mbps.οταν θα πας 300 να δεις πως θα ζορισει. μπορεις να βρεις πολλα review εδωμεσα για τα devolo magic που εχω κανει και θα δεις τα συν και τα πλην που εχουν.προσωπικα για σοβαρη χρηση δεν θα προτεινα powerline Ειμαι σε παρομοια φαση,στα κοντά θα μπει 1gbps στο σπιτι. Τώρα έχω 100αρα και συνδεομαι με powerline με το router,οταν ειμαι μονος στο σπιτι πιανει 97-98 στην αλλη ακρη. Οταν ειναι και αλλοι συνδεμενοι πιανω στα 80. Τωρα που θα βαλω 1gbps ειμαι στο τσακ να παρω το devolo magic 2,δεδομενου οτι πιανω σχεδον φουλ ταχυτητα με την 100αρα δεν θα ηταν η καλυτερη επιλογη το devolo το συγκεκριμενο; Δηλαδη ρεαλιστικα η επομενη επιλογη ειναι tp link αλλα δεν ξερω αν θα εμπιστευομουν σε τοση μεγαλη ταχυτητα καθως ακομα και στο 100αρι ανα καιρους εχω αποσυνδεσεις(βεβαια εχει παρα πολυ καιρο να μου κανει τωρα αλλα καποτε ειχα)
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 57 minutes ago, geomrk said: Ειμαι σε παρομοια φαση,στα κοντά θα μπει 1gbps στο σπιτι. Τώρα έχω 100αρα και συνδεομαι με powerline με το router,οταν ειμαι μονος στο σπιτι πιανει 97-98 στην αλλη ακρη. Οταν ειναι και αλλοι συνδεμενοι πιανω στα 80. Τωρα που θα βαλω 1gbps ειμαι στο τσακ να παρω το devolo magic 2,δεδομενου οτι πιανω σχεδον φουλ ταχυτητα με την 100αρα δεν θα ηταν η καλυτερη επιλογη το devolo το συγκεκριμενο; Δηλαδη ρεαλιστικα η επομενη επιλογη ειναι tp link αλλα δεν ξερω αν θα εμπιστευομουν σε τοση μεγαλη ταχυτητα καθως ακομα και στο 100αρι ανα καιρους εχω αποσυνδεσεις(βεβαια εχει παρα πολυ καιρο να μου κανει τωρα αλλα καποτε ειχα) 1 gbps με Powerline? σε μια αλλη ζωη.δεν το λεω ειρωνικα.αν φτασεις τα 300 αναβεις και κερακι .ουτε για αστειο. δες και τα review μου για τα devolo αλλα και γενικά για τα powerlines που εχω κανει. FRITZ,Devolo. Αν θες full ταχυτητα πας σε access points με καλωδιο ethernet.αν συμβιβαζεσαι λιγο με το να χασεις λιγη ταχυτητα πας σε Repeater Mesh κατα προτιμηση. Αν σε νοιαζει απλα να εχεις internet εστω και με 100-200 mbit πας σε Powerlines. 1
geomrk Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 35 λεπτά πριν, poulinos είπε 1 gbps με Powerline? σε μια αλλη ζωη.δεν το λεω ειρωνικα.αν φτασεις τα 300 αναβεις και κερακι .ουτε για αστειο. δες και τα review μου για τα devolo αλλα και γενικά για τα powerlines που εχω κανει. FRITZ,Devolo. Αν θες full ταχυτητα πας σε access points με καλωδιο ethernet.αν συμβιβαζεσαι λιγο με το να χασεις λιγη ταχυτητα πας σε Repeater Mesh κατα προτιμηση. Αν σε νοιαζει απλα να εχεις internet εστω και με 100-200 mbit πας σε Powerlines. Με wifi απτό κινητό στο δωμάτιο μου με κλειστή πόρτα για να μην βλέπει το ρουτερ στο σαλόνι ,δηλαδή στη χειρότερη περίπτωση για τη κατάσταση μου, πιάνει 100 απτά 107 που δείχνει στη σελίδα του ρουτερ. Ομολογώ πως δεν είχα σκεφτεί καθόλου αυτή τη περίπτωση. Φαίνεται να έχω καλό σήμα. Έξω απτό δωμάτιο μου έχω μια πρίζα, α)μπορώ να βάλω ένα access point ή repeater και μετά ένα δεύτερο(δεν έχω κάρτα δικτύου στον υπολογιστή)να παίρνει δίκτυο απτό πρώτο ώστε να συνδέσω το pc με καλώδιο β)αγοράζω καλή κάρτα δικτύου μια και καλή στο pc γ) αγοράζω ένα καλό access point/repeater μόνο δεδομένου ότι βάσει του κινητού μου έχω καλό σήμα στο δωμάτιο μου δ) ή αγοράζω access point το βάζω στο δωμάτιο απέξω και παίρνω και μια κάρτα δικτύου να παίρνω απτό access point ποιο είναι το βέλτιστο; Να πάρω τη μεγαλύτερη ταχύτητα σε συνδυασμό να μην ανεβαίνει και ο θόρυβος πολύ ; σορρυ για την ενόχληση αλλά έχω ενθουσιαστεί με την gigabit σύνδεση Ωστοσο με το PLC έχω σε ενα game 8-10 λιγότερο ping 😥
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 1 hour ago, geomrk said: Με wifi απτό κινητό στο δωμάτιο μου με κλειστή πόρτα για να μην βλέπει το ρουτερ στο σαλόνι ,δηλαδή στη χειρότερη περίπτωση για τη κατάσταση μου, πιάνει 100 απτά 107 που δείχνει στη σελίδα του ρουτερ. Ομολογώ πως δεν είχα σκεφτεί καθόλου αυτή τη περίπτωση. Φαίνεται να έχω καλό σήμα. Έξω απτό δωμάτιο μου έχω μια πρίζα, α)μπορώ να βάλω ένα access point ή repeater και μετά ένα δεύτερο(δεν έχω κάρτα δικτύου στον υπολογιστή)να παίρνει δίκτυο απτό πρώτο ώστε να συνδέσω το pc με καλώδιο β)αγοράζω καλή κάρτα δικτύου μια και καλή στο pc γ) αγοράζω ένα καλό access point/repeater μόνο δεδομένου ότι βάσει του κινητού μου έχω καλό σήμα στο δωμάτιο μου δ) ή αγοράζω access point το βάζω στο δωμάτιο απέξω και παίρνω και μια κάρτα δικτύου να παίρνω απτό access point ποιο είναι το βέλτιστο; Να πάρω τη μεγαλύτερη ταχύτητα σε συνδυασμό να μην ανεβαίνει και ο θόρυβος πολύ ; σορρυ για την ενόχληση αλλά έχω ενθουσιαστεί με την gigabit σύνδεση Ωστοσο με το PLC έχω σε ενα game 8-10 λιγότερο ping 😥 επισης οτι πιανεις 100 απο τα 107 που ειναι φυσιολογικο δεν σημαινει οτι θα πιασεις και τα 1000. σκοπος ειναι να καταφερεις να δεις κανα 500αρι βεβαια. για το α. με μπερδεψες. εχεις το κεντρικο router που φτανει 1gbps.μπορεις α.να ριξεις καλωδιο μεχρι το pc εφοσον εχεις καρτα στο pc ή αγοραζεις.\ β.να βαλεις repeater και μετα το pc να παιρνει ειτε ασυρματα ειτε ενσυρματα απο το repeater. γ.να βαλεις access point δηλαδη απο το access point καλωδιο μεχρι το κεντρικο router>απο το access point μπορεις να παρεις ειτε μεκαλωδιο ειτε με ασυρματο. οτιδηποτε μπορει να γινει με ethernet το προτιμας.δηλαδη αν το pc μπορει να παρει με καλωδιο το προτιμας.για τα κινητα κτλ οκ παιζεις ειτε απο το αρχικο router ειτε απο το Repeater/access point αναλογως το ποσο μεγαλος ειναι ο χωρος σου.
geomrk Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, poulinos είπε επισης οτι πιανεις 100 απο τα 107 που ειναι φυσιολογικο δεν σημαινει οτι θα πιασεις και τα 1000. σκοπος ειναι να καταφερεις να δεις κανα 500αρι βεβαια. για το α. με μπερδεψες. εχεις το κεντρικο router που φτανει 1gbps.μπορεις α.να ριξεις καλωδιο μεχρι το pc εφοσον εχεις καρτα στο pc ή αγοραζεις.\ β.να βαλεις repeater και μετα το pc να παιρνει ειτε ασυρματα ειτε ενσυρματα απο το repeater. γ.να βαλεις access point δηλαδη απο το access point καλωδιο μεχρι το κεντρικο router>απο το access point μπορεις να παρεις ειτε μεκαλωδιο ειτε με ασυρματο. οτιδηποτε μπορει να γινει με ethernet το προτιμας.δηλαδη αν το pc μπορει να παρει με καλωδιο το προτιμας.για τα κινητα κτλ οκ παιζεις ειτε απο το αρχικο router ειτε απο το Repeater/access point αναλογως το ποσο μεγαλος ειναι ο χωρος σου. για το α εννοεω ρουτερ>access point(εξω απτο δωματιο)>access point στο pc διπλα>καλωδιο προς pc. για να ελαχιστοποιησω την απωλεια σηματος,δεν ξερω αν δουλευει ετσι αλλα στο μυαλο μου βγαζει λογικη 🤣 Λεω να περιμενω να μπει σε πρωτη φαση και μετα θα δω τι θα κανω. Μου εκοψες τα φτερα με το PLC παντως,πιστευα θα ημουν οκ.Ενταξει οχι να επιανα 1000 προφανως αλλα πιστευα ενα 700 να το ειχα Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από geomrk
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 access point ειναι με καλωδιο συνδεδεμενο προς τα πισω. repeater παιρνει ασυρματα. εχεις το router>αν βαλεις access point εξω απο το δωματιο μετα ριχνεις καλωδιο προς το pc .γιατι να βαλεις και αλλο access point? μακαρι να πιαναν 700 τα Plc. https://www.google.com/search?q=devolo+magic+review+insomnia&rlz=1C1GCEU_enGR1062GR1062&oq=devolo+magic+review+insomnia&aqs=chrome..69i57j33i10i160.4601j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 18 minutes ago, geomrk said: για το α εννοεω ρουτερ>access point(εξω απτο δωματιο)>access point στο pc διπλα>καλωδιο προς pc. για να ελαχιστοποιησω την απωλεια σηματος,δεν ξερω αν δουλευει ετσι αλλα στο μυαλο μου βγαζει λογικη 🤣 Λεω να περιμενω να μπει σε πρωτη φαση και μετα θα δω τι θα κανω. Μου εκοψες τα φτερα με το PLC παντως,πιστευα θα ημουν οκ.Ενταξει οχι να επιανα 1000 προφανως αλλα πιστευα ενα 700 να το ειχα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα