batman_gardiki Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 καλημερα το ipad μου ήταν εργαλείο δουλειάς στην εταιρεία που εργάζομαι. οταν μας αντικατεστησαν τα παλια ipad με καινούργια δηλωσα επιθυμία να το κρατήσω οπως και έγινε αφού πρώτα μου το καθαρισαν απο οτι είχε μέσα και αποσυνδεοντας ολες τις εφαρμογές που χρησιμοποιούσα. το πρόσφερα λοιπον στο γιο μου και αυτός στην προσπάθεια του να το συνδέσει με το δικό του apple id μπέρδεψε τους κωδικούς οθόνης και το ipad κλήδωσε!! αυτη την στιγμή μετα απο επανηλημένες προσπαθειες εισαγωγής κωδικού οθόνης και δοκιμάζοντας καθε φορά άλλο έβγαλε το μύνημα ''φραγή ασφάλειας''. υπάρχει λύση;;; επαναφορα ρυθμίσεων ή κατι τέτοιο γινεται;;
shodan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 Καλημέρα, αν δεν εμφανίζεται σχετική επιλογή για επαναφορά από την οθόνη φραγής τότε μπορείς να το κάνεις επαναφορά μέσω υπολογιστή. Σε κάθε περίπτωση χάνεις τα πάντα. 1
batman_gardiki Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 τωρα μου βγαζει ''δεν διατιθεται το ipad'' οποτε παω για επαναφορα μεσω υπολογιστη;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα