tsoukalasKaminia Δημοσ. Τετάρτη στις 05:34 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 05:34 μμ 5 ώρες πριν, D4RK0Rbit είπε γιατι να το κανουν αυτο αφου βρηκαν την χηνα με τα χρυσα αυγα θα κατσουν να μας πουλανε μαλακιες εγω εχω το asus rog ally z1 extreme το ασπρο και ειμαι ευχαριστημενος εχει καλυτερο soc τερας επεξεργαστη ειναι ασπρο χρωμα κτλ και κανει 400 ευρω το πηρα στα 300 στην γερμανια σε κακη κατασταση και το εφτιαξα σχεδον τζαμπα αφου τα ειχα ολλα εναν m2 δισκο κατι καινουρια κουμπια κτλ μαλιστα αυτο εχω για main pc docked σε μια tv δεν μασαει Και με μπαταρια 1 ωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAKADI Δημοσ. Τετάρτη στις 08:05 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 08:05 μμ (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, D4RK0Rbit είπε που ειναι το δυσκολο με τα windows δλδ μπορεις να βαλεις bazzite στο rog που ειναι steam os εχει full support drivers κτλ και εχει καλυτερη οθονη 1920x1080p με amd fsr πεταει κοντρα στο steam deck δεν βλεπω το point σου δεν κραζω το steam deck αλλα ειναι trash και αυτο ειναι ενα fact ωπος και να το κανουμε! Η πρώτη σου φράση τα λέει όλα. Και στο λέω εγώ που είμαι και pc gamer. Αυτές είναι συσκευές που είναι φτιαγμένες για φορητό gaming. Οπότε η πρακτικότητα χάνεται αυτομάτως με τα windows καθώς για να έχεις τη πλήρη λειτουργικότητα δεν χρειάζεσαι μόνο joystick, θες και ποντίκι και πληκτρολόγιο. Και επειδή είναι φορητό θες το gaming να είναι άμεσο τύπου κονσόλας. Αυτο το έχει το steam deck. Τώρα αν εσύ μπαίνεις στη διαδικασία να περάσεις steam os στο ally, ok είναι και αυτό μια λύση. Εγω προσωπικά δε θα το έκανα. Απλα θα έπαιρνα steam deck. Επίσης και αυτό είναι προσωπικό μου πάλι, θεωρώ πως η οθόνη του steam deck που είναι oled είναι απείρως πιο εντυπωσιακή και δίπλα δίπλα να τα βάλεις. Δεν είναι μόνο η ανάλυση που αναφέρεις! Για τη μπαταρία μη το πιάσουμε.. Γιατί φορητές συσκευές χωρίς μπαταρία… δεν.. Επεξ/σία Τετάρτη στις 08:05 μμ από KAKADI 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskap Δημοσ. Τετάρτη στις 09:28 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 09:28 μμ Θεωρω πως σε σχεση με τις αλλες συσκευες ειναι η οθονη OLED το κρισιμο Εχω 2 steam deck, ενα δικο μ OLED και ενα LCD που το αφησα στον μικρο. Η μερα με τη νυχτα σε αυτο που χαιρονται τα ματακια σου... Οποτε, αν και θεωρητικα θα μπορουσα να παρω ROG ALLY ή Legion, προτιμησα το OLED και δεν το μετανοιωσα. Βεβαια παντα, περι ορεξεως.... Τωρα το ασπρακι, περα απο τη καρδια μας που παιζει να εχουμε τα "συλλεκτικα", μια χαρα τη βολευω με ενα skin απο dbrand.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4RK0Rbit Δημοσ. Πέμπτη στις 05:30 πμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 05:30 πμ 9 ώρες πριν, KAKADI είπε Η πρώτη σου φράση τα λέει όλα. Και στο λέω εγώ που είμαι και pc gamer. Αυτές είναι συσκευές που είναι φτιαγμένες για φορητό gaming. Οπότε η πρακτικότητα χάνεται αυτομάτως με τα windows καθώς για να έχεις τη πλήρη λειτουργικότητα δεν χρειάζεσαι μόνο joystick, θες και ποντίκι και πληκτρολόγιο. Και επειδή είναι φορητό θες το gaming να είναι άμεσο τύπου κονσόλας. Αυτο το έχει το steam deck. Τώρα αν εσύ μπαίνεις στη διαδικασία να περάσεις steam os στο ally, ok είναι και αυτό μια λύση. Εγω προσωπικά δε θα το έκανα. Απλα θα έπαιρνα steam deck. Επίσης και αυτό είναι προσωπικό μου πάλι, θεωρώ πως η οθόνη του steam deck που είναι oled είναι απείρως πιο εντυπωσιακή και δίπλα δίπλα να τα βάλεις. Δεν είναι μόνο η ανάλυση που αναφέρεις! Για τη μπαταρία μη το πιάσουμε.. Γιατί φορητές συσκευές χωρίς μπαταρία… δεν.. αδερφε δεν εισαι ο μονος pc gamer εδω μεσα .... το να εχεις το rog ally στα χερια σου ειναι ποιο simple απο οσο το κανεις να φαινεται απλα εισαι τεμπελης just say it ... και το να μπαινεις σε διαδικασια να περασεις steam os ειναι 1 φορα δουλεια 20 λεπτα και μετα παιζεις permanently οσο για την οθονη θεωρω οτι τον εχετε πιει σαν κατι φαν μποις της apple να χαιρεσαι την 60hz oled οθονη σου οσο για την μπαταρια υπαρχουν λυσεις ωπος power banks και το mod τον 90wh για το ally σιγουρα ειναι ισως η χειροτερη μπαταρια αλλα αν την κανεις underclock κτλ στο επιπεδο του steam deck πιθανον να αντεξει εξισου αρκετες ωρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα