Προς το περιεχόμενο

Το Steam Deck OLED κυκλοφορεί σε λευκή περιορισμένη έκδοση στα 679 δολάρια

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Valve ανακοίνωσε μια νέα περιορισμένη έκδοση του Steam Deck OLED σε λευκό χρώμα, που θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου.

Το νέο Steam Deck OLED: Limited Edition White θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως από τις 19 Νοεμβρίου 2024 στη 1:00 ώρα Ελλάδας. Η συσκευή θα διατίθεται σε όλες τις περιοχές αποστολής του Steam Deck, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, Καναδά, Ηνωμένου Βασιλείου, ΕΕ και Αυστραλίας, ενώ στην Ασία θα διατίθεται μέσω Komodo σε Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Ταϊβάν και Χονγκ Κονγκ.

Steam-Deck-OLED-Limited-Edition.jpg.959e277198a7d49198ac7a1daa2a930a.jpg

Η τιμή της περιορισμένης έκδοσης έχει οριστεί στα 679 δολάρια ΗΠΑ, που είναι 30 δολάρια παραπάνω από το μαύρο μοντέλο 1TB. Η Valve έχει θέσει αυστηρούς περιορισμούς για την αγορά, επιτρέποντας μόνο μία μονάδα ανά λογαριασμό Steam, ενώ οι χρήστες πρέπει να έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία αγορά στο Steam πριν από τον Νοέμβριο του 2024.

Τεχνικά, η λευκή έκδοση διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά με το κανονικό Steam Deck OLED, συμπεριλαμβανομένης της οθόνης HDR OLED 1280 x 800 με premium αντιθαμβωτικό γυαλί, διαγώνιο 7,4 ιντσών και επεξεργαστή APU 6nm. Η συσκευή έρχεται αποκλειστικά με αποθηκευτικό χώρο 1TB NVMe SSD και υποστηρίζει Wi-Fi 6E. Η μπαταρία 50Whr προσφέρει 3-12 ώρες gameplay, ανάλογα με τη χρήση.

Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης ένα τροφοδοτικό 45W με καλώδιο 2,5 μέτρων και θήκη, μια ειδική έκδοση θήκης μεταφοράς με αφαιρούμενη επένδυση, καθώς και το Steam Profile Bundle, ειδικό βίντεο εκκίνησης και θέμα εικονικού πληκτρολογίου, όπως το κανονικό μοντέλο 1TB OLED.

Το Steam Deck OLED έχει καθιερωθεί ως μία από τις καλύτερες φορητές κονσόλες παιχνιδιών, προσφέροντας εξαιρετική απόδοση ανά watt χάρη στο προσαρμοσμένο τσιπ Zen 2. Σε σύγκριση με το αρχικό LCD μοντέλο, η OLED έκδοση προσφέρει ανώτερη ποιότητα εικόνας και ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη, ενώ ο ρυθμός ανανέωσης 90Hz εξασφαλίζει ομαλό gameplay.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

54 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Αφήστε τα αυτά,βγάλτε ένα steam deck με ισχυρότερο soc 

γιατι να το κανουν αυτο αφου βρηκαν την χηνα με τα χρυσα αυγα θα κατσουν να μας πουλανε μαλακιες εγω εχω το asus rog ally z1 extreme το ασπρο και ειμαι ευχαριστημενος εχει καλυτερο soc τερας επεξεργαστη ειναι ασπρο χρωμα κτλ και κανει 400 ευρω το πηρα στα 300 στην γερμανια σε κακη κατασταση και το εφτιαξα σχεδον τζαμπα αφου τα ειχα ολλα εναν m2 δισκο κατι καινουρια κουμπια κτλ μαλιστα αυτο εχω για main pc docked σε μια tv δεν μασαει 

• Like 1

1 ώρα πριν, D4RK0Rbit είπε

γιατι να το κανουν αυτο αφου βρηκαν την χηνα με τα χρυσα αυγα θα κατσουν να μας πουλανε μαλακιες εγω εχω το asus rog ally z1 extreme το ασπρο και ειμαι ευχαριστημενος εχει καλυτερο soc τερας επεξεργαστη ειναι ασπρο χρωμα κτλ και κανει 400 ευρω το πηρα στα 300 στην γερμανια σε κακη κατασταση και το εφτιαξα σχεδον τζαμπα αφου τα ειχα ολλα εναν m2 δισκο κατι καινουρια κουμπια κτλ μαλιστα αυτο εχω για main pc docked σε μια tv δεν μασαει 

Μόνο αυτό που λες δεν είναι το steam deck.

Είχα το ally και το έδωσα, μετά πήρα το steam deck και τώρα έχω και το legion go.

Και ναι συμφωνώ ότι στο θέμα του performance τα άλλα 2 είναι καλύτερα απ το steam deck αλλά όσον αφορά την ευκολία και την εμπειρία του ανοίγω και παίζω ( software) δεν υπάρχει σύγκριση.

Η valve έχει κάνει τρομερή δουλειά σε όλα σε ότι αφορά την εμπειρία χρήσης.

• Like 7

33 λεπτά πριν, NickTG είπε

Που κάνει 400€?

image.png.b929b9558f84ffd0101c974c551b6ab2.png

image.png.8ec4f6ba8dd0eeb5bcc56bee4e27fa9d.png

θες και αλλα

5 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Ξέρουν ότι Ελλάδα δεν μασάτε

σαν το ps5 pro που ειναι 700 δολλαρια 700 λιρες και 700 ευρω χ**** μεσα με την ισοτιμια τους 

23 λεπτά πριν, KAKADI είπε

Μόνο αυτό που λες δεν είναι το steam deck.

Είχα το ally και το έδωσα, μετά πήρα το steam deck και τώρα έχω και το legion go.

Και ναι συμφωνώ ότι στο θέμα του performance τα άλλα 2 είναι καλύτερα απ το steam deck αλλά όσον αφορά την ευκολία και την εμπειρία του ανοίγω και παίζω ( software) δεν υπάρχει σύγκριση.

Η valve έχει κάνει τρομερή δουλειά σε όλα σε ότι αφορά την εμπειρία χρήσης.

που ειναι το δυσκολο με τα windows δλδ μπορεις να βαλεις bazzite στο rog που ειναι steam os εχει full support drivers κτλ και εχει καλυτερη οθονη 1920x1080p με amd fsr πεταει κοντρα στο steam deck δεν βλεπω το point σου δεν κραζω το steam deck αλλα ειναι trash και αυτο ειναι ενα fact ωπος και να το κανουμε!

28 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Ξέρουν ότι Ελλάδα δεν μασάτε

Έχουμε λεφτά οι αλήθεια είναι, να φάνε και οι κότες. :cry:

25 λεπτά πριν, D4RK0Rbit είπε

image.png.b929b9558f84ffd0101c974c551b6ab2.png

image.png.8ec4f6ba8dd0eeb5bcc56bee4e27fa9d.png

θες και αλλα

σαν το ps5 pro που ειναι 700 δολλαρια 700 λιρες και 700 ευρω χ**** μεσα με την ισοτιμια τους 

που ειναι το δυσκολο με τα windows δλδ μπορεις να βαλεις bazzite στο rog που ειναι steam os εχει full support drivers κτλ και εχει καλυτερη οθονη 1920x1080p με amd fsr πεταει κοντρα στο steam deck δεν βλεπω το point σου δεν κραζω το steam deck αλλα ειναι trash και αυτο ειναι ενα fact ωπος και να το κανουμε!

Είχα steamdeck και τώρα έχω rog ally z1e. Το rog ally είναι σαφώς πιο δυνατό, με δυνατότητα να παίζει όλους τους Launcher και όλα τα anticheat παιχνίδια τα οποία δεν λειτουργούν στο steamdeck, όμως έχει πολύ χειρότερη μπαταρία. Ειδικά από το steamdeck oled. Η διαφορά στη μπαταρία είναι χαοτική.  

Όμως παρ' όλα αυτά, το προτιμώ γιατί καλύπτει καλύτερα τις δικές μου ανάγκες και gaming γούστα. 

• Like 2

29 λεπτά πριν, kostasfil είπε

Έχουμε λεφτά οι αλήθεια είναι, να φάνε και οι κότες. :cry:

Είχα steamdeck και τώρα έχω rog ally z1e. Το rog ally είναι σαφώς πιο δυνατό, με δυνατότητα να παίζει όλους τους Launcher και όλα τα anticheat παιχνίδια τα οποία δεν λειτουργούν στο steamdeck, όμως έχει πολύ χειρότερη μπαταρία. Ειδικά από το steamdeck oled. Η διαφορά στη μπαταρία είναι χαοτική.  

Όμως παρ' όλα αυτά, το προτιμώ γιατί καλύπτει καλύτερα τις δικές μου ανάγκες και gaming γούστα. 

ε νταξ δεν μπορεις να εχεις και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο που λενε στο χωριο μου 1080p με καλυτερο APU και cpu με χοντρικα καλυτερο cooling και να ειναι slimer απο το steam deck για μενα ειναι μονοδρομος σιγα μην παρω το rog στο παρκο για gaming το εχω στο dock 24/7 παντως υπαρχει μεγαλο community και εχω δει mod για μπαταρια απο λαπτοπ στο asus rog το μονο που θες ειναι κατι μπαταριες 18650 οσο μεγαλη χωριτικοτητα γινεται και μια πλακετα bms απο μπαταρια λαπτοπ της asus rog και ενα 3d printer και μπορεις να φτιαξεις μια 90wh μπαταρια χωρις προβλημα αλλη λυση ειναι ενα power bank που να εχει pd 3.0 60w φορτιση αμα ξες αγγλικα μπορεις να δεις αυτο το mod εδω εστω να δεις τι κανουν τα παιδια εχουν και discord
https://handheldmodz.com/90wh-battery-upgrade/

6 λεπτά πριν, NickTG είπε

Άρα δεν κάνει 400€.

Το πουλάνε τόσο μεταχειρισμένο. Δεν ήταν ξεκάθαρο στο μήνυμα. 

γιατι τι περιμενεις τιμες Ελλαδας ? σιγα μην δωσο στον εβραιο τον γερμανο 800 Ευρω οταν ο ακτουαλ γερμανος το πουλαει 400 στο εμπαι με 20 ευρω μεταφορικα 

χρεωκοπια και σοδομισμο θελουν ολλα τα μαγαζια στην ελλαδα και ολη η οικονομια να ξεκινησει απο το 0 πουλανε το xiaomi 27'' G Pro στα 420 Ευρω εδω και 300 στην γερμανια σε καταστημα

Επεξ/σία από D4RK0Rbit
  • Like 1

1 ώρα πριν, kostasfil είπε

679 στην Αμερική, 719 στην Ελλάδα. 

Ευχαριστούμε για το καπέλο. :unsure:

Για την ακρίβεια οι υψηλότερες τιμές είναι λόγω της αποδυναμώσεις του ευρώ έναντι του δολαρίου,θα πρέπει να το συνηθίσουμε για τα καλά τα επόμενα 50 χρόνια 

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...