Προς το περιεχόμενο

rgb fan controller προβλημα

basilisgate13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα εχω αγορασμένα αυτά τα φανακια https://www.e-shop.gr/supercase-rgb-combo-fan-spectrum-120mm-p-PER.817974 με το controller τους και το τηλεχειριστήριο. Τα fans σταματησαν να γυρνανε και μονο ειχαν ενα σταθερο χρωμα χωρις δυνατοτητα να τα αλλαξω η να τα κανω να δουλεψουν ειτε απο το τηλεχειριστηριο ειτε απο το controller πατοντας τα κουμπια που εχει. Απο οτι ειδα το καλωδιο που εχω στις φωτογραφιες φαινεται κομμενο αλλα και το controller φαινεται να μην δουλευει παρολο που παιρνει ρευμα.

Η ερωτηση μου ειναι μπορω να βρω αυτο το καλωδιο στην αγορα ; Αν δεν γινεται υπαρχει καλωδιο να βαλω 2 φανακια 6pin και να καταληγουν σε 4pin η 3pin στην μητρικη ; 

Αξιζει καποιο controller να συνδεσω τα 6pin φανακια και να ταιριαζει με την μητρικη μου https://www.skroutz.gr/s/24215370/MSI-MPG-B550-Gaming-Plus-Motherboard-ATX-me-AMD-AM4-Socket.html 

μοβο.png

42e18e65-7795-4dec-9190-6e8d011c333e.jfif f581ead1-2d81-4957-96ba-03eabcdba6d8.jfif 822a0d58-fd7d-4086-985d-b1bdac96f9d2.jfif

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, fmarkos είπε

Δεν θα βρεις άκρη με την μητρική. Δες άλλες λύσεις. 

μια αλλη λυση ειναι να παρω ενα αλλο κοντρολερ , εχεις καποιο φθηνα να μου προτεινεις;

13 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε

μια αλλη λυση ειναι να παρω ενα αλλο κοντρολερ , εχεις καποιο φθηνα να μου προτεινεις;

Αν ο κοντρόλερ είναι στο σετ, μπορεί και να μην δουλέψει κάτι άλλο. Πόσο είχες αγοράσει αυτό το σετ και πόσους ανεμιστήρες χρησιμοποιείς; 

14 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Αν ο κοντρόλερ είναι στο σετ, μπορεί και να μην δουλέψει κάτι άλλο. Πόσο είχες αγοράσει αυτό το σετ και πόσους ανεμιστήρες χρησιμοποιείς; 

τα ειχα παρει γυρω στο 20αρικο τοτε τωρα δεν δουλευει ο πισω και ο πανω οποτε ανεβαζει πολυ θερμοκρασια

6 ώρες πριν, basilisgate13 είπε

τα ειχα παρει γυρω στο 20αρικο τοτε τωρα δεν δουλευει ο πισω και ο πανω οποτε ανεβαζει πολυ θερμοκρασια

Να βρεις controller για 6pin ανεμιστήρες είναι λιγάκι δύσκολο. Μάλλον είναι προτιμότερο να πάρεις άλλο σετ (controller + ανεμιστήρες) όπως αυτό:

SAVIO FAN-01 SET OF ARGB FANS WITH CONTROLLER AND REMOTE CONTROL.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...