Προς το περιεχόμενο

YouTube premium turkey

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 hours ago, slk200gr said:

Δεν μας λες τα 2 κλικ να τα κάνουμε και εμείς ?

Υποτίθεται ότι έχει ποσταριστει το λινκ του Σωτήρη άπειρες φορές. Εάν έχεις ήδη τουρκικό/ινδικο appleID απλά φορτώνεις balance με δώρο κάρτες και βαράς συνδρομές .

• Like 1
  • Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lewnidas1995 είπε

Υποτίθεται ότι έχει ποσταριστει το λινκ του Σωτήρη άπειρες φορές. Εάν έχεις ήδη τουρκικό/ινδικο appleID απλά φορτώνεις balance με δώρο κάρτες και βαράς συνδρομές .

Απλά να πω ότι δεν μπορείς να φτιάξεις apple id από το pc όπως δείχνει στο video 

Πρέπει να το κάνεις σε iphone/ipad

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, sveltos said:

Απλά να πω ότι δεν μπορείς να φτιάξεις apple id από το pc όπως δείχνει στο video 

Πρέπει να το κάνεις σε iphone/ipad

Από το κινητό το έκανα και γω πριν μήνες 

Δημοσ.

Κομπλε τελικα. Δοκιμασα ξανα μετα απο 24 ωρες απο το τηλεφωνο και δεχθηκε την πληρωμη. Εγω και ολη η οικογενεια μου που εχουμε ταξιδεψει στην Τουρκια, απολαμβανουμε τα προνομια του Premium!

Δημοσ.

Μια ερώτηση ,πιθανόν χαζή αλλά αφού φορτώσεις χρήματα και πάρεις ας πούμε το πακέτο του YouTube αποσυνδέεσαι από το τουρκικό account και πως μπαίνεις στον στον ελληνικό σου λογαριασμό ?

Δημοσ.

για ποιον λογαριασμό αναφέρεσαι; του YouTube ή του Apple ID ; αν αναφερεσαι στο Apple ID βασικά δεν χρειαζεσαι να μπαινεις πια στον ελληνικό λογαριασμο, ολες οι εφαρμογες που εχεις κι ανηκουν στον ελληνικο λογαριασμο αναβαθμιζονται κανονικά κι αν θες καποια νεα απλα τις παιρνεις απο τον τουρκικο. Εγω στο iPhone εχω μονιμως το τουρκικό ID και στα iPad, mac το ελληνικό και δεν υπάρχει κάποια "δυσλειτουργία"  στην συνεργασία τους. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ksessalonikios είπε

για ποιον λογαριασμό αναφέρεσαι; του YouTube ή του Apple ID ; αν αναφερεσαι στο Apple ID βασικά δεν χρειαζεσαι να μπαινεις πια στον ελληνικό λογαριασμο, ολες οι εφαρμογες που εχεις κι ανηκουν στον ελληνικο λογαριασμο αναβαθμιζονται κανονικά κι αν θες καποια νεα απλα τις παιρνεις απο τον τουρκικο. Εγω στο iPhone εχω μονιμως το τουρκικό ID και στα iPad, mac το ελληνικό και δεν υπάρχει κάποια "δυσλειτουργία"  στην συνεργασία τους. 

Επειδή στο βίντεο έλεγε ότι το iPad χρειάζεται μόνο για την αγορά των αφαρμογων και όχι μετά 

Επεξ/σία από slk200gr
Δημοσ.

Ναι, γεμίζεις το πορτοφόλι του τουρκικού id , γυρνάς στο ελληνικό κι αυτό θα πέρνει αυτόματα  τα χρήματα. Μετὰ το  ξαναγυρνάς στο τουρκικό να φορτώσεις το πορτοφόλι κ.ο.κ.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα πάντως όταν μου δίνει κωδικό επιβεβαίωσης για το τουρκικό Apple ID δεν μου το δέχεται και μου λέει να επικοινωνήσω με την apple ,μάλλον όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, slk200gr είπε

Εμένα πάντως όταν μου δίνει κωδικό επιβεβαίωσης για το τουρκικό Apple ID δεν μου το δέχεται και μου λέει να επικοινωνήσω με την apple ,μάλλον όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν 

Τι βάζεις σαν νούμερο; Το κινητό σου πρέπει να βάλεις. 

χθες έκανα ξανά την διαδικασία σε ένα φίλο κ έπαιξε σωστά. 

την διαδικασία από το βίντεο εννοώ του unboxholics spesialst

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sakis697 είπε

Τι βάζεις σαν νούμερο; Το κινητό σου πρέπει να βάλεις. 

χθες έκανα ξανά την διαδικασία σε ένα φίλο κ έπαιξε σωστά. 

την διαδικασία από το βίντεο εννοώ του unboxholics spesialst

Αυτό έκανα ,πρώτου μου ζητήσει το κινητό κάνει επιβεβαίωση το καινούργιο μαιλ,εκεί μου δίνει έναν κωδικό και μόλις τον βάλω δεν προχωράει και μου λέει να επικοινωνήσω με το τεχνικό τμήμα της apple 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...