Προς το περιεχόμενο

YouTube premium turkey

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 21/12/2024 στις 2:07 ΜΜ, Bourdoulas είπε

Μήπως το email που χρησιμοποιείς για το apple id πρέπει να είναι ίδιο με αυτό του YouTube;

Αν και ένα παιδί πιο πάνω ανέφερε ότι το έκανε χωρίς να είναι ίδιο το email.

Εγώ το ίδιο email έχω στο apple id και στο youtube αλλά δεν..

Άμα ξαναδοκιμάσω θα σας βάλω το screenshot.

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επανέρχομαι και τελικά το έφτιαξα μεσω Τουρκίας, δουλεύει κανονικά. 

Διαγραφή apple id, είσοδος με το νέο από Τουρκία,  έβαλα vpn Τουρκία, κ προχώρησα κανονικά στα βήματα,  109 λίρες με χρέωσε που είχα πάρει σαν δωροκαρτα. Από ότι φαίνεται την 1η φορα δεν λειτούργησε διότι είχα άλλο apple id συνδεδεμένο και είχα βάλει απλά το καινούριο για τις συνδρομές μόνο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επανέρχομαι και εγώ. Βρήκα λύση με τις εξής ενέργειες.

Αφαίρεσα από το iphone Appstore account, icloud account, λογαριασμό πολυμέσων (τα αναφέρω ξεχωριστά μήπως κάτι σας ξεμείνει ενεργό με σύνδεση).

Αφαίρεσα youtube, google photos, google drive και πριν τα διαγράψω κατάργησα όλους τους λογαριασμούς που είχα ήδη logged in.

Συνδέθηκα με vpn σε Τουρκία (δε ξέρω αν βοήθησε αυτό).

Ξανακατέβασα youtube αφού πρώτα συνδέθηκα με τον itunes τούρκικο λογαριασμό και αφού έκανα login με τον τούρκικο gmail λογαριασμό στο youtube μου επέτρεψε αγορά μέσα από την εφαρμογή συνδρομής google premium.

Επίσης με άφησε να αγοράσω επιπλέον αποθηκευτικό χώρο στο google drive.

Επεξ/σία από nick_gr
Δημοσ.

Οποτε με android δεν υπαρχει καποια επιλογη;

Το spliit ειναι αξιοπιστο; Το δινει με 5 και κατι το μηνα.

Αν και το καλυτερο θα ηταν να μαζευομαστε 6 ατομα απο εδω μεσα και να κανονιζαμε ενα family.. Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει πμ.

• Like 1
Δημοσ.
11 hours ago, Witcher1st said:

Οποτε με android δεν υπαρχει καποια επιλογη;

Το spliit ειναι αξιοπιστο; Το δινει με 5 και κατι το μηνα.

Αν και το καλυτερο θα ηταν να μαζευομαστε 6 ατομα απο εδω μεσα και να κανονιζαμε ενα family.. Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει πμ.

Ολοι μας εχουμε εναν φιλο (καμμενο) με iphone ή εστω συσκευη apple. Ακομη και ο κουμπαρος μου ορκισμενος ανδροιδακιας εχει ipad γιατι τον βολευει. Οποτε μπορεις να κανεις την διαδικασια ετσι 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά.

Στο Pc με iTunes  μπορούμε να κάνουμε τη διαδικασία για Τουρκία?

Εναλλακτικά αν χρησιμοποιήσω το ipad του γιου μου, θα χάσει κάτι αν κάνω logout το Account του προσωρινά για να φτιάξω νέο apple id?

Δημοσ.
57 minutes ago, sveltos said:

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά.

Στο Pc με iTunes  μπορούμε να κάνουμε τη διαδικασία για Τουρκία?

Εναλλακτικά αν χρησιμοποιήσω το ipad του γιου μου, θα χάσει κάτι αν κάνω logout το Account του προσωρινά για να φτιάξω νέο apple id?

Καλη ερωτηση. Εχει η γυναικα μου ενα παλιο ipad. Αλλα δεν ξερω εαν χαθουν κωδικοι κτλ..

Δημοσ.

Τίποτα δεν χάνεται. Αλλάζεις στο App Store λογαριασμό, προχωράς στην αγορά κι αφού ολοκληρωθεί ξανά βάζεις τον παλιό λογαριασμό. Ακόμα και στην ανανέωση τον επόμενο μήνα δεν θα χρειαστείς να κάνεις αυτή την αλλαγή. Θα σου ρουφήξει τα λεφτά αυτόματα, αρκεί φυσικά να έχεις αποθεματικό 

Δημοσ.

Παραδόξως σήμερα η Google πήγε να τραβήξει χρήματα για το αργεντίνικο premium από την κάρτα που δεν επέτρεπε πλέον (δεν την είχα αλλάξει καν). Δυστυχώς δεν είχα μέσα χρήματα για να δω αν θα ενεργοποιούνταν πάλι η συνδρομή.

Δημοσ.
On 25/12/2024 at 20:55, nick_gr said:

Επανέρχομαι και εγώ. Βρήκα λύση με τις εξής ενέργειες.

Αφαίρεσα από το iphone Appstore account, icloud account, λογαριασμό πολυμέσων (τα αναφέρω ξεχωριστά μήπως κάτι σας ξεμείνει ενεργό με σύνδεση).

Αφαίρεσα youtube, google photos, google drive και πριν τα διαγράψω κατάργησα όλους τους λογαριασμούς που είχα ήδη logged in.

Συνδέθηκα με vpn σε Τουρκία (δε ξέρω αν βοήθησε αυτό).

Ξανακατέβασα youtube αφού πρώτα συνδέθηκα με τον itunes τούρκικο λογαριασμό και αφού έκανα login με τον τούρκικο gmail λογαριασμό στο youtube μου επέτρεψε αγορά μέσα από την εφαρμογή συνδρομής google premium.

Επίσης με άφησε να αγοράσω επιπλέον αποθηκευτικό χώρο στο google drive.

On 23/12/2024 at 23:06, Xrispas said:

Επανέρχομαι και τελικά το έφτιαξα μεσω Τουρκίας, δουλεύει κανονικά. 

Διαγραφή apple id, είσοδος με το νέο από Τουρκία,  έβαλα vpn Τουρκία, κ προχώρησα κανονικά στα βήματα,  109 λίρες με χρέωσε που είχα πάρει σαν δωροκαρτα. Από ότι φαίνεται την 1η φορα δεν λειτούργησε διότι είχα άλλο apple id συνδεδεμένο και είχα βάλει απλά το καινούριο για τις συνδρομές μόνο.

Επειδη διαβαζω για διαφορετικους τροπους, υπαρχει καποιο βιντεο καπου να μου στειλετε μεσω πμ , μη κανω καμια πατατα; Δε το εχω με τα apple καθολου.

16 hours ago, Bourdoulas said:

Σήμερα με χρέωσε αυτόματα το YouTube και ενεργοποιήθηκε η συνδρομή. Τι φάση; Δεν παραπονιέμαι 😁

Αυτη θα ειναι η τελευταια σου φορα, λογικα. Και εμενα μου εκανε ακομα μια ανανεωση και μετα μου ηρθε το τελικο e-mail.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Επειδη διαβαζω για διαφορετικους τροπους, υπαρχει καποιο βιντεο καπου να μου στειλετε μεσω πμ , μη κανω καμια πατατα; Δε το εχω με τα apple καθολου.

Αυτη θα ειναι η τελευταια σου φορα, λογικα. Και εμενα μου εκανε ακομα μια ανανεωση και μετα μου ηρθε το τελικο e-mail.

Το email μου είχε έρθει εδώ και καιρό . Την ημερομηνία που ήταν να γίνει η ανανέωση δεν έγινε γιατί δεν είχα αλλάξει την κάρτα όπως αναγραφόταν στο email.

Θα δούμε σε έναν μήνα 

Δημοσ.

στο μειλ σου έγραφε μια καταληκτική ημερομηνία αλλαγής της μεθόδου πληρωμής. αν η χρέωση είναι πριν αυτήν την ημερομηνία είναι λογικό, αν είναι μετά είναι περίεργο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, ksessalonikios είπε

στο μειλ σου έγραφε μια καταληκτική ημερομηνία αλλαγής της μεθόδου πληρωμής. αν η χρέωση είναι πριν αυτήν την ημερομηνία είναι λογικό, αν είναι μετά είναι περίεργο. 

Ναι έγινε μετά για αυτό και το ανέφερα εδώ . Η ημερομηνία ήταν 19/12.

Επεξ/σία από Bourdoulas
Δημοσ.

Αραγε μπορούμε με το ιδιο τουρκικο apple account να εχουμε 2 ξεχωριστές subscriptions ? 

Να χρεώνονται δηλαδή στο ιδιο apple id δυο ξεχωριστά YouTube subscriptions 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...