Προς το περιεχόμενο

YouTube premium turkey

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ενώ ήρθε και σ έμενα το μνμ πριν κάνα μήνα για να ενημερώσω την πληρωμή αλλιώς θα σταματούσε, βλέπω σήμερα ότι τραβήχτηκε το 1.6€ από την ρεβολουτ. :huh:

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σου έγραψε μια προθεσμία μέχρι πότε πρέπει να αλλάξεις τροπο πληρωμής, αν η επόμενη προγραμματισμένη πληρωμή είναι πριν από αυτήν, θα σου τραβήξει κανονικά τα λεφτά όπως το έκανε τόσο καιρό. Μετά ομως το πέρας αυτής της προθεσμίας θα σου βγάλει μήνυμα στον λογαριασμό ότι δεν θα ανανεωθεί η συνδρομή τον επόμενο μήνα.

Πάντως η μετάβαση από πληρωμή με κάρτα σε πληρωμή μέσω τουρκικου App Store εγινε ομαλά.  Οπως ειχα τους συμμετεχοντες στο οικογενειακό  πριν συνεχιστηκε χωρις να μου βγαλει καποιο σφαλμα για την χωρα των λογαριασμών. Ουτε χρειαστηκε να προσθεσω τον τουρκικο λογαριασμο μου στο App Store στην οικογενεια του YouTube κατι που φοβομουν μηπως ειναι απαραιτητο. 

Επεξ/σία από ksessalonikios
  • Like 2
Δημοσ.

Εγω παντως ειμαι με Τουρκια, η γυναικα μου ειναι με Τουρκια, χωρες πληρωμες ολα μεσα περασμενα Τουρκια, αλλα οικογενεια δεν μπορουμε να γινουμε για να πληρωνω μια συνδρομη. 

Ξερει κανεις τι φταιει; Οταν την κανω προσκληση μου λεει οτι ειναι σε αλλη χωρα. 

Δημοσ.
Στις 29/11/2024 στις 9:25 ΠΜ, vdanasto είπε

Σε εμένα δεν έκανε ανανέωση (Τουρκία), απέρριπτε την πληρωμή. Δοκίμασα να αλλάξω και κάρτα αλλά δεν την δεχόταν. Οι δοκιμές ήταν μόνο με Revolut, δεν γνωρίζω τι γίνεται με άλλες κάρτες.

Έβαλα VPN, χωρίς να γνωρίζω αν ήταν απαραίτητο. Τον ίδιο λογαριασμό χρησιμοποίησα.

Στις 17/12/2024 στις 1:48 ΜΜ, ksessalonikios είπε

σου έγραψε μια προθεσμία μέχρι πότε πρέπει να αλλάξεις τροπο πληρωμής, αν η επόμενη προγραμματισμένη πληρωμή είναι πριν από αυτήν, θα σου τραβήξει κανονικά τα λεφτά όπως το έκανε τόσο καιρό. Μετά ομως το πέρας αυτής της προθεσμίας θα σου βγάλει μήνυμα στον λογαριασμό ότι δεν θα ανανεωθεί η συνδρομή τον επόμενο μήνα.

Πάντως η μετάβαση από πληρωμή με κάρτα σε πληρωμή μέσω τουρκικου App Store εγινε ομαλά.  Οπως ειχα τους συμμετεχοντες στο οικογενειακό  πριν συνεχιστηκε χωρις να μου βγαλει καποιο σφαλμα για την χωρα των λογαριασμών. Ουτε χρειαστηκε να προσθεσω τον τουρκικο λογαριασμο μου στο App Store στην οικογενεια του YouTube κατι που φοβομουν μηπως ειναι απαραιτητο. 

Καλησπέρα!

Έφτιαξα κι'εγω τουρκικό λογ/σμο icloud. θα λειτουργήσει ομως το ήδη υπάρχον gmail, ή θα πρεπει να μπαινω με το gmail του νεου λογαριασμου; Ο προηγούμενος ειναι Νιγηρίας (0,60 eur  :) )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kg788 είπε

Καλησπέρα!

Έφτιαξα κι'εγω τουρκικό λογ/σμο icloud. θα λειτουργήσει ομως το ήδη υπάρχον gmail, ή θα πρεπει να μπαινω με το gmail του νεου λογαριασμου; Ο προηγούμενος ειναι Νιγηρίας (0,60 eur  :) )

Αυτό επισήμανα ότι φοβόμουν αλλά τελικά δεν παίζει ρόλο. Έχω άλλο email για το Apple ID κι άλλο για το YouTube. Όπως ήμουν συνδεδεμένος με τον κανονικό  λογαριασμό μου στο YouTube μπήκα στις ρυθμίσεις του YouTube και μέσα από εκεί έκανα την ανανέωση του οικογενειακού μου πακέτου. 

Επεξ/σία από ksessalonikios
Δημοσ.

Δοκίμασα να ανανεώσω και εγώ μέσω Τουρκίας ( έχω Αργεντινή) αλλά τίποτα. Νέο εμαιλ νεο apple id αλλά όταν πατάω στην πληρωμή που έχει 109 λίρες μένει εκεί. Έχω πάρει καρτα μεσω eneba Κάνω κάτι λάθος? 

Δημοσ.

Το ίδιο παθαίνω και εγώ μου βγάζει ότι δε μπορεί να ολοκληρωθεί η συναλλαγή δε ξέρω τι συμβαίνει.

Και το χειρότερο ειναι ότι πήρα δωροκάρτες ώστε να αποκτήσω και περισσότερο χώρο στο google drive και δεν δέχεται ούτε εκεί τη πληρωμή ούτε στο youtube premium.

αν κάποιος ξέρει τι παίζει ας μας ενημερώσει.

tnx

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να βάλει έναν οδηγό βήμα βήμα για το πώς κάνουμε τουρκικό λογαριασμό και πώς πληρώνουμε τη συνδρομή; 

Δημοσ.
Στις 19/12/2024 στις 11:34 ΜΜ, nick_gr είπε

Το ίδιο παθαίνω και εγώ μου βγάζει ότι δε μπορεί να ολοκληρωθεί η συναλλαγή δε ξέρω τι συμβαίνει.

Και το χειρότερο ειναι ότι πήρα δωροκάρτες ώστε να αποκτήσω και περισσότερο χώρο στο google drive και δεν δέχεται ούτε εκεί τη πληρωμή ούτε στο youtube premium.

αν κάποιος ξέρει τι παίζει ας μας ενημερώσει.

tnx

Στις 19/12/2024 στις 9:09 ΜΜ, Xrispas είπε

Δοκίμασα να ανανεώσω και εγώ μέσω Τουρκίας ( έχω Αργεντινή) αλλά τίποτα. Νέο εμαιλ νεο apple id αλλά όταν πατάω στην πληρωμή που έχει 109 λίρες μένει εκεί. Έχω πάρει καρτα μεσω eneba Κάνω κάτι λάθος? 

Χμ, παράξενο που δύο άτομα λέτε το ίδιο. Βρήκατε άκρη;

Δημοσ.

Εγώ δε βρήκα άκρη το παράτησα προς το παρόν.

Αφαίρεσα όλους τους λογαριασμούς icloud/apple id έκανα restart συνδέθηκα στο icloud και στο σημείο πολυμέσα με το τούρκικο apple id, αποθήκευσα μέσω της ιστοσελίδας τους και μια διεύθυνση να υπάρχει, διέγραψα το youtube το κατέβασα από το τούρκικο appstore δοκίμασα να κάνω συνδρομή αλλά βγάζει ότι δε μπορεί να εκτελεστεί.

Το δοκίμασα και με vpn μπας και σε κάποιο σημείο κάνει έλεγχο αλλά τα ίδια.

το μόνο που κατέφερα είναι αν αποκτήσω το βασικό πακέτο των 2TB στο google photos, μετά δε με άφησε να κάνω οποιαδήποτε άλλη συνδρομή στη Google.

Αν κάποιος εντοπίζει κάποια παράλειψη ή έκανε κάτι διαφορετικό ας μας πει.

Thanks

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, nick_gr είπε

Εγώ δε βρήκα άκρη το παράτησα προς το παρόν.

Αφαίρεσα όλους τους λογαριασμούς icloud/apple id έκανα restart συνδέθηκα στο icloud και στο σημείο πολυμέσα με το τούρκικο apple id, αποθήκευσα μέσω της ιστοσελίδας τους και μια διεύθυνση να υπάρχει, διέγραψα το youtube το κατέβασα από το τούρκικο appstore δοκίμασα να κάνω συνδρομή αλλά βγάζει ότι δε μπορεί να εκτελεστεί.

Το δοκίμασα και με vpn μπας και σε κάποιο σημείο κάνει έλεγχο αλλά τα ίδια.

το μόνο που κατέφερα είναι αν αποκτήσω το βασικό πακέτο των 2TB στο google photos, μετά δε με άφησε να κάνω οποιαδήποτε άλλη συνδρομή στη Google.

Αν κάποιος εντοπίζει κάποια παράλειψη ή έκανε κάτι διαφορετικό ας μας πει.

Thanks

Μήπως το email που χρησιμοποιείς για το apple id πρέπει να είναι ίδιο με αυτό του YouTube;

Αν και ένα παιδί πιο πάνω ανέφερε ότι το έκανε χωρίς να είναι ίδιο το email.

Δημοσ.

Εχουν ανεβάσει και πιο πρόσφατο βίντεο που λέει για Τουρκία το οποίο δεν δουλεύει, οπότε ίσως ούτε αυτό?

Θα το δοκιμάσω αυτές τις μέρες να σιγουρευτώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...