Προς το περιεχόμενο

YouTube premium turkey

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. 

σας ήρθε κ εσάς μήνυμα ότι κόβεται το premium από Δεκέμβρη;

υπάρχει τρόπος να ξεπεραστεί αφού δεν δέχεται πια Revolut?

• Sad 1
  • Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι μου ηρθε και εμενα, το ειχα μεσω αργεντινης. Τωρα προσπαθω απο iphone μεσω vpn να το βαλω μεσω τουρκιας η ουκρανιας αλλα μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να επαληθευτει η χωρα μου. 

Το προβλημα είναι η revolut? Γιατι μπορούμε να βρούμε άλλες τράπεζες 

Αν ξερει καποιος ας βοηθήσει!

Δημοσ.

Youtube Premium μεσω Τουρκιας και εγω, ηρθε σημερα το πρωι μηνυμα να αλλαξω τον τροπο πληρωμης. Δυσκολα τα πραγματα...

Δημοσ.
9 hours ago, nikosfr44 said:

Ναι μου ηρθε και εμενα, το ειχα μεσω αργεντινης. Τωρα προσπαθω απο iphone μεσω vpn να το βαλω μεσω τουρκιας η ουκρανιας αλλα μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να επαληθευτει η χωρα μου. 

Το προβλημα είναι η revolut? Γιατι μπορούμε να βρούμε άλλες τράπεζες 

Αν ξερει καποιος ας βοηθήσει!

δεν θελει vpn στο iphone.. απλα κανεις itunes τουρκιας

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε

δεν θελει vpn στο iphone.. απλα κανεις itunes τουρκιας

επειδη το ειχα κανει με Vpn πριν 3 χρονια, οποτε με ενα itunes τουρκίας είμαι οκ οτι κάρτα και να έχω? ξέρεις αν θα πρέπει όλες τις εφαρμογές να τις έχω με το itunes τοθυρκίας η θα βάζω μόνο το email του itunes στο youtube?

Δημοσ.
45 minutes ago, nikosfr44 said:

επειδη το ειχα κανει με Vpn πριν 3 χρονια, οποτε με ενα itunes τουρκίας είμαι οκ οτι κάρτα και να έχω? ξέρεις αν θα πρέπει όλες τις εφαρμογές να τις έχω με το itunes τοθυρκίας η θα βάζω μόνο το email του itunes στο youtube?

Εγώ έχω main Τουρκίας , ένα δεύτερο Ινδίας για κάποιες συνδρομές π είναι πιο φθηνές και ένα ελληνικό για ότι εφαρμογή δν αφήνει να κατεβάσεις (πχ Lidl).

Μόνο με δώρο κάρτες δουλεύεις, turgame γι Τουρκία και Amazon/eneba για ινδια

Δημοσ.

έχεις δυνατότητα να πληρώσεις την συνδρομή μέσω iTunes-appstore (γι αυτο και η συνδρομή είναι ακριβότερη από το να την πληρώσεις απ ευθείας στην google), οπότε μόλις πας να πληρώσεις με αυτή την μέθοδο βλέπει ότι το iTunes είναι τουρκικό και σου βγάζει το αντίστοιχο ποσό σε λίρες. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ksessalonikios είπε

έχεις δυνατότητα να πληρώσεις την συνδρομή μέσω iTunes-appstore (γι αυτο και η συνδρομή είναι ακριβότερη από το να την πληρώσεις απ ευθείας στην google), οπότε μόλις πας να πληρώσεις με αυτή την μέθοδο βλέπει ότι το iTunes είναι τουρκικό και σου βγάζει το αντίστοιχο ποσό σε λίρες. 

αυτο συμβαινει μονο απο android συσκευες ή και απο iOS ? δεν το εχω παρατηρησει ποτε μου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω φαει τον τοπο αλλα δεν μπορω να το βρω με τιποτα. 

Πως μπορω να κανω μελος στο google family την γυναικα μου;

Την στελνω προσκληση και λεει οτι δεν ειμαστε στην ιδια χωρα. 

(καλα λεει μεν, γιατι εγω το gogle one & youtube Τουρκιας). Ναι αλλα και αυτη εχει google one Τουρκιας! 

Ομως, το παιδι μου και τον μπαμπα μου τους εχω μεσα στο family και δεν ξερω πως το εκανα! 

• Haha 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια, εγω παω να δημιουργησω μεσω itunes λογαριασμο σε αλλη χωρα και μου πεταει error στο τελος. Ξαναπροσπαθω, βαζοντας πιστωτικη για να πληρωμες και μου γραφει οτι η συγκεκριμενη πιστωτικη δεν ανοικει στη χωρα που δημιουργω το icloud account.

κανενα tip απο καποιον εμπειρο;

Δημοσ.

όταν χρησιμοποιείς Apple ID αλλης χωρας μπορεις να προσθεσεις καρτα μονο εκεινης της χώρας. Η εναλλακτική ειναι να παιζεις με iTunes gift cards της χώρας που κανεις την εγγραφή και τις αγοράζεις απο eneba και λοιπές παρομοιες ιστοσελίδες 

Δημοσ.

έχω κολλησειο παιδιά. προσπαθώ να μπω τελικά σε ένα shared family plan αλλα κ εκει εχω θεμα να βρω καποιον.

μπορεί κάποιος να μου πει αφού μου έστειλε μνμ ότι μετά πάουερ την τάδε του μήνα τέρμα το premium τι εναλλακτικές έχω να κρατήσω τον λογ/σμο μου χωρίς να τον χάσω? η τουλάχιστον έχει κανείς κάποιο how to guide γθα τουρκικο , ινδικο η οτι αλλο φτηνο που να δουλευει με καποιο τροπο με πληρωμη ανα μηνα ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...