Προς το περιεχόμενο

Το νέο Nvidia app αντικαθιστά το Geforce Experience

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Thresh είπε

Από το GFE ή από το CP?

Από GFE.

3 ώρες πριν, Ai7isoLinear είπε

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι το νέο nvidia app, υποστηρίζει pause\resume recording - στο ίδιο αρχείο?

'Οπως κάνει το obs.

Δεν έχει παύση/συνέχεια.

image.png.78bf093fe6177a89149802aeeaa116ff.png

image.png.6c12e67faa10da349d6a951d05d42849.png

Επεξ/σία από MSSB
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 ώρες πριν, absoluteblade είπε

Γενικά το moonlight πήγαινε καλά σε 1080p με 5 Ghz router! Που και που μου έκανε κάποια κολλήματα αδικαιολογητα αλλά ήταν θέμα του router! Σε τι συσκευή έκανες το streaming;

απο το pc μου με r9 7900x3d και rtx 4070 προς ενα απολιθωμα για λαπτοπ με 4 πυρηνο cpu οταν ομως εμπαινε το performance ηταν λες και ειχα μπροστα μου το pc τερματισα το the rise of the tomb raider σε ταμπλετ mode επειδη το λαπτοπ ηταν με αφη δλδ δουλευε και σαν ταμπλετ αλλα και σαν λαπτοπ ηταν απλα οργασμος να εισαι το κρεβατι και να παιζεις games με dualsense controller αλλα δεν το προτεινω για κανα cs go ας πουμε 🤣 α και πριν το ξεχασω και το δικο μου ρουτερ ηταν 5ghz τελευταιας τεχνολογιας της fritzbox 

Επεξ/σία από D4RK0Rbit
  • Like 1

1 hour ago, D4RK0Rbit said:

απο το pc μου με r9 7900x3d και rtx 4070 προς ενα απολιθωμα για λαπτοπ με 4 πυρηνο cpu οταν ομως εμπαινε το performance ηταν λες και ειχα μπροστα μου το pc τερματισα το the rise of the tomb raider σε ταμπλετ mode επειδη το λαπτοπ ηταν με αφη δλδ δουλευε και σαν ταμπλετ αλλα και σαν λαπτοπ ηταν απλα οργασμος να εισαι το κρεβατι και να παιζεις games με dualsense controller αλλα δεν το προτεινω για κανα cs go ας πουμε 🤣 α και πριν το ξεχασω και το δικο μου ρουτερ ηταν 5ghz τελευταιας τεχνολογιας της fritzbox 

Στο όταν έμπαινε το performance δεν κατάλαβα τι εννοείς! Σου έχω καλύτερη πρόταση! Streaming σε oled οθόνη χρησιμοποιώντας tablet της samsung! Έχω χρησιμοποιήσει το πρώτο samsung tablet με oled οθόνη 8.4 inches το tab s ,που το βρίσκεις με 50 ευρώ και της ίδιας γενιάς το 10ίντσο και έπαιζαν άψογα! Χρησιμοποιούσα και ένα ipega σπαστό controller που ανοίγει και κρατάει μέχρι 10ιντσο tablet! 

15 ώρες πριν, absoluteblade είπε

Τι τους πείραζε δεν μπορώ να καταλάβω! Το έχω δει για το Sunshine, δεν ξέρω βέβαια πόσο εύκολο είναι να το στήσεις, αυτό βέβαια είναι το λιγότερο! Αν το έχεις δοκιμάσει  με το moonlight σε ποια σημεία εντοπίζονται οι διαφορές προς το καλύτερο,  σε σχέση με το game streaming του GeForce experience; 

Είναι πιο παραμετροποιήσημο από απόψη ποιότητας εικόνας. Πολύ εύκολα το στήνεις σχεδόν plug n play είναι, βάζεις μετά και με online UI που έχει τις ρυθμίσεις που θέλεις για την εικόνα (profile, codecs κτλ) και παίζεις χωρίς πρόβλημα. Παίζω σε 1440p, με gigabit lan και τρέχω το moonlight στο AppleTV 4K. Σε 4Κ έχει θέματα με microstutter και δεν το προτιμώ κυρίως σε βαριά παιχνίδια αλλά 1440p game streaming με τα υψηλότερα δυνατά settings σε ποιότητα μου πάει σφαίρα.

Επεξ/σία από iazriel
  • Like 1

1 λεπτό πριν, fremendog είπε

Πολύ εύχρηστη και για overclocking η νέα Nvidia APP.

Αναμενουμε τα προφιλ να αποθηκευουμε τα OC/UV profile για να καταργησουμε και το msi afterburner σιγα σιγα. 

• Like 1

44 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αναμενουμε τα προφιλ να αποθηκευουμε τα OC/UV profile για να καταργησουμε και το msi afterburner σιγα σιγα. 

Χρήσιμο, πάντως, εργαλείο κι αυτό.

Το πιστεύεις ότι, όταν πρωτοεγκατέστησα το Afterburner, ήταν το 2011;

Είχα αγοράσει μια MSI Radeon HD 6950, την είχα φλασάρει (μέσω αλλαγής BIOS) σε 6970 και είχα εγκαταστήσει το πρόγραμμα περισσότερο για να παρακολουθώ τη θερμοκρασία της.

Επειδή είμαι ψιλοάσχετος σε θέματα hardware, και ολίγον τι φοβιτσιάρης με το overclocking, το δοκίμασα για πρώτη φορά φέτος, με τη 4090, χρησιμοποιώντας την Nvidia APP. Πρέπει να πήρε κάμποση ώρα μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Είχα πολύ μικρές μόνο βελτιώσεις στα σκορ του 3dmark και, στη συνέχεια, την επανέφερα στις default ρυθμίσεις, για να μη ρισκάρω με τη σταθερότητα της κάρτας.

Ούτως ή άλλως, η υλοποίηση που έχω (INNO3D), ήταν ήδη overclocked, όταν την αγόρασα.

Επεξ/σία από fremendog
  • Like 1

1 λεπτό πριν, fremendog είπε

Χρήσιμο, πάντως, εργαλείο κι αυτό.

Το πιστεύεις ότι, όταν πρωτοεγκατέστησα το Afterburner, ήταν το 2011;

Είχα αγοράσει μια MSI Radeon HD 6950, την είχα φλασάρει (μέσω αλλαγής BIOS) σε 6970 και είχα εγκαταστήσει το πρόγραμμα περισσότερο για να παρακολουθώ τη θερμοκρασία της.

Επειδή είμαι ψιλοάσχετος σε θέματα hardware, και ολίγον τι φοβιτσιάρης με το overclocking, το δοκίμασα για πρώτη φορά φέτος, με τη 4090, χρησιμοποιώντας την Nvidia APP. Πρέπει να πήρε κάμποση ώρα μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Είχα πολύ μικρές μόνο βελτιώσεις στα σκορ του 3dmark και, στη συνέχεια, την επανέφερα στις default ρυθμίσεις, για να μη ρισκάρω με τη σταθερότητα της κάρτας.

Ούτως ή άλλως, η υλοποίηση που έχω (INNO3D), ήταν ήδη overclocked, όταν την αγόρασα.

Ναι παει πολλα χρονια πισω το afterburner εξαιρετικο εργαλειο για oc/uv. Δεν αξιζει το OC εδω και χρονια αξιζει το UV ομως. Πεφτεις ενα 30-40% σε ρευμα ανεβαζεις κατακορυφα efficiency και κρατας σχεδον stock επιδοσεις. Πιο κρυα καρτα/πιο αθορυβη καρτα/λιγοτερο ρευμα. Πχ ειτε βγαζεις 100fps με 400watt ειτε 95 με 300 το ιδιο και το αυτο στις επιδοσεις αλλα πολυ πιο κρυα καρτα. Ειναι must δηλαδη το UV για gaming μην το φοβασαι. Θελει ακομα δουλιτσα το nvidia app αλλα εχουν λιγους μηνες το φτιαχνουν με συνεχομενα updates και δεν αργει η καθολικη καταργηση του legacy control panel. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...