Crash24 Δημοσ. Τρίτη στις 07:51 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 07:51 μμ Η NVIDIA ανακοινώνει τη νέα ενοποιημένη εφαρμογή της που θα αντικαταστήσει σταδιακά το GeForce Experience, προσφέροντας βελτιωμένες λειτουργίες και αυτόματες ενημερώσεις. Η NVIDIA προχωρά σε μια σημαντική αναβάθμιση του λογισμικού της, παρουσιάζοντας το νέο NVIDIA App που συνδυάζει χαρακτηριστικά από το GeForce Experience και το NVIDIA Control Panel σε ένα ενιαίο πρόγραμμα. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, η νέα εφαρμογή έρχεται να αντικαταστήσει το GeForce Experience, το οποίο είχε παρουσιάσει καθυστερήσεις στις ενημερώσεις του τελευταία. Το νέο NVIDIA App θα διατίθεται ως προαιρετική λήψη στο πακέτο drivers, προσφέροντας στους χρήστες τη δυνατότητα να επιλέξουν αν θέλουν να το εγκαταστήσουν. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της νέας εφαρμογής είναι η αυτόματη ενημέρωση των NVIDIA drivers, μια λειτουργία που θα διαχειρίζεται απευθείας το λογισμικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι το NVIDIA Control Panel δεν καταργείται, καθώς η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει καμία αλλαγή σχετικά με το συγκεκριμένο εργαλείο. Οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν παράλληλα και τα δύο προγράμματα, καθώς η ενσωμάτωση των λειτουργιών του Control Panel θα γίνει σταδιακά. Η επίσημη κυκλοφορία του NVIDIA App σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της μετάβασης των χαρακτηριστικών από το GeForce Experience και το NVIDIA RTX Experience. Η εφαρμογή θα συμπεριληφθεί σύντομα ως προαιρετική επιλογή στους Game Ready Driver και Studio Ready Drivers της εταιρείας. Η ανακοίνωση έρχεται περίπου ένα μήνα πριν από την παρουσίαση της σειράς GeForce RTX 50, των νέων καρτών γραφικών της NVIDIA για gamers. Παρόλο που δεν έχουν ανακοινωθεί συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για τη νέα σειρά καρτών γραφικών, η εταιρεία προτρέπει τους χρήστες να αναβαθμίσουν στη νέα εφαρμογή. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. Τρίτη στις 10:22 μμ Super Moderators Share Δημοσ. Τρίτη στις 10:22 μμ Αντε με το καλό να πάρει πόδι του χρόνου και το legacy Control Panel της... 14 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. Τρίτη στις 10:50 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 10:50 μμ Bloatware full πολλα resources το overlay τρωει stutters και μεσα στο παιχνιδι!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. Τρίτη στις 10:51 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 10:51 μμ Τι χρησιμοποιουμε εδω και αρκετους μηνες. Σε καθε νεα εκδοση προσθετουν περισσοτερα χαρακτηριστικα απο το παλιο κλασικο control panel. Ενα χαρακτηριστικο που με λειπει ειναι το shadowplay που εκανες stream με 1 κλικ στο youtube κτλ κατι που ειχε το geforce now. Τωρα θελει ιστοριες με obs κτλ τα οποια ειναι δυσχρηστα και καμια σχεση με αυτο που υπηρχε στο geforce experience. Απο εκει και περα ειναι γρηγορο αμεσο ευκολο στη χρηση και ομορφο καμια σχεση με το παλιο control panel. Με το καλο να παρει ποδι το παλιο control panel και να εχουμε μονο το nvidia app για τα παντα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
absoluteblade Δημοσ. Τρίτη στις 11:04 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 11:04 μμ Game streaming σε άλλες συσκευές με moonlight για παράδειγμα, υποστηρίζει; Το κοίταξε κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iazriel Δημοσ. Τρίτη στις 11:21 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 11:21 μμ (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, absoluteblade είπε Game streaming σε άλλες συσκευές με moonlight για παράδειγμα, υποστηρίζει; Το κοίταξε κανείς; Οχι το έκοψαν εντελώς στο app. Κράτα το experience για moonlight streaming ή ακόμα καλύτερα βάλε Sunshine αντί για gamestream, δουλεύει καλύτερα με moonlight! Επεξ/σία Τρίτη στις 11:22 μμ από iazriel 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
absoluteblade Δημοσ. Τρίτη στις 11:50 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 11:50 μμ 25 minutes ago, iazriel said: Οχι το έκοψαν εντελώς στο app. Κράτα το experience για moonlight streaming ή ακόμα καλύτερα βάλε Sunshine αντί για gamestream, δουλεύει καλύτερα με moonlight! Τι τους πείραζε δεν μπορώ να καταλάβω! Το έχω δει για το Sunshine, δεν ξέρω βέβαια πόσο εύκολο είναι να το στήσεις, αυτό βέβαια είναι το λιγότερο! Αν το έχεις δοκιμάσει με το moonlight σε ποια σημεία εντοπίζονται οι διαφορές προς το καλύτερο, σε σχέση με το game streaming του GeForce experience; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spykapo21 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:51 πμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 12:51 πμ (επεξεργασμένο) θελω να πεταχτουν οι κλασσικοι UI/UX experts που κραζουν και τα windows 11 να μας πουν για τα ασχημο app και πως το αλλαξαν και ηταν καλυτερο το προηγουμενο, το κουμπι που κατεβαζε τα drivers ηταν πιο εύχρηστο κτλπ Επεξ/σία Τετάρτη στις 12:51 πμ από spykapo21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4RK0Rbit Δημοσ. Τετάρτη στις 02:29 πμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 02:29 πμ 2 ώρες πριν, absoluteblade είπε Τι τους πείραζε δεν μπορώ να καταλάβω! Το έχω δει για το Sunshine, δεν ξέρω βέβαια πόσο εύκολο είναι να το στήσεις, αυτό βέβαια είναι το λιγότερο! Αν το έχεις δοκιμάσει με το moonlight σε ποια σημεία εντοπίζονται οι διαφορές προς το καλύτερο, σε σχέση με το game streaming του GeForce experience; το εχω δοκιμάσει αρκετά το sunshine με το moonlight θελει απλά να κανεις ενα username password μεσα απο το sunshine και εισαι έτοιμος δεν ξέρω για εσένα αλλα το sunshine με moonlight ηταν τα μονα που δουλεψαν χωρις lag και να φανταστεις οτι ειχα 1Gbps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
absoluteblade Δημοσ. Τετάρτη στις 04:56 πμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 04:56 πμ 2 hours ago, D4RK0Rbit said: το εχω δοκιμάσει αρκετά το sunshine με το moonlight θελει απλά να κανεις ενα username password μεσα απο το sunshine και εισαι έτοιμος δεν ξέρω για εσένα αλλα το sunshine με moonlight ηταν τα μονα που δουλεψαν χωρις lag και να φανταστεις οτι ειχα 1Gbps Γενικά το moonlight πήγαινε καλά σε 1080p με 5 Ghz router! Που και που μου έκανε κάποια κολλήματα αδικαιολογητα αλλά ήταν θέμα του router! Σε τι συσκευή έκανες το streaming; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:56 πμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 05:56 πμ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. Τετάρτη στις 06:37 πμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 06:37 πμ (επεξεργασμένο) Για να είμαι ειλικρινής, το μόνο που μου άρεσε είναι ότι πλέον στα στατιστικά που σου δείχνει για μέσα στο παιχνίδι, επιτέλους έβαλαν να είναι με επιλογές το τι θέλεις να εμφανίζει ή όχι. Κάτι σαν το overlay της AMD. Δεν το φτάνει, αλλά τουλάχιστον είναι σε καλό δρόμο. Επίσης, αφαίρεσαν τη προεπισκοπηση του παιχνιδιού όταν πας να κάνεις ένα παιχνίδι optimize και πλέον όταν βλέπεις τις προτεινόμενες ρυθμίσεις σε σύγκριση με αυτές που έχεις εσύ, δεν υπάρχει κάποια εικόνα που σου δείχνει τι κάνει αυτή η αλλαγή. ΜΕΓΆΛΟ L εδώ... Κατά τα άλλα, αδιάφορο. Ίσως λίγο πιο βαρύ μου φαίνεται. Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:37 πμ από MSSB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ai7isoLinear Δημοσ. Τετάρτη στις 08:14 πμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 08:14 πμ Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι το νέο nvidia app, υποστηρίζει pause\resume recording - στο ίδιο αρχείο? 'Οπως κάνει το obs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:51 πμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 09:51 πμ Κουκλί είναι,πολύ καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squalor Δημοσ. Τετάρτη στις 09:53 πμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 09:53 πμ Εντάξει... Μόλις σέταρα καινούριο laptop και έψαχνα το geforce experience και δεν το έβρισκα πουθενά, έβρισκα μόνο το nvidia app και λέω τι έγινε ρε παιδιά (αλά Σπύρος Παπαδόπουλος) και μπαίνω τώρα εδώ και βλέπω το άρθρο... Λες και ο αλγόριθμος ήξερε τι ήθελα... Μήπως ο συντάκτης είναι AI??? xaxaxa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα