Προς το περιεχόμενο

Wifi θερμοσιφωνας

Vault13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 15/11/2024 στις 7:19 ΜΜ, alexx είπε

Αυτό θα αντικαταστήσει αυτό που έχω τώρα? https://www.skroutz.gr/s/23559236/Sonoff-Basic-R2-Smart-Endiamesos-Diakoptis-Wi-Fi-se-Leyko-CHroma-SNF-BASICR2.html

Τιποτα δεν θα μετρησει το pow γιατι το ρευμα του ηλιακου δεν θα περναει απο μεσα του. Θα περναει απο το ρελε ισχυος.
Κανε την ζωη σου ευκολη. Βαλε ενα επωνυμο ρελε ισχυος και ενα sonoff basic εξωτερικα στον πινακα οπως σου εγραψα και πιο πανω. Μπορεις να κανεις τα παντα με αυτο τον συνδιασμο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

52 λεπτά πριν, Vstromrider είπε

Τιποτα δεν θα μετρησει το pow γιατι το ρευμα του ηλιακου δεν θα περναει απο μεσα του. Θα περναει απο το ρελε ισχυος.
Κανε την ζωη σου ευκολη. Βαλε ενα επωνυμο ρελε ισχυος και ενα sonoff basic εξωτερικα στον πινακα οπως σου εγραψα και πιο πανω. Μπορεις να κανεις τα παντα με αυτο τον συνδιασμο.

Έχω επώνυμο ρελέ ισχύος μαζί με το σονοφ και αυτοματακι 3 θέσεων. Σε συνδυασμό με HA κάνω τα πάντα αλλά δεν βλέπω κατανάλωση!! Μικρό το κακό αν σκεφτείς ότι χρειάζομαι τον θερμοσίφωνα (δεν είναι ηλιακός)  μόνο το καλοκαίρι που κλείνω τον λέβητα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, vasilllis είπε

δες την απαντηση του φιλου απο πανω..Δεν τον διακοπτει.

Α

Ωραια θα παρω το αλλο το διπλο wifi 2p που διακοπτει. Το διπλο χωραει στον πινακα μου; Χωραει μαλλον κατω και οχι πανω που το θελω. Πειραζει; Το υψος της ραγας μου ειναι οκ;
Αυτο ή το geyer wifi 20A της πρωτης σελιδας;

12 ώρες πριν, Vstromrider είπε

Μπορεις να κανεις τα παντα με αυτο τον συνδιασμο.

Για δωσε ιδέες για το : τα παντα. Εμεις δεν εχουμε λεβητα, Υλιακό, τιποτα. Υπαρχει τιποτα ενδιαφερον να κανουμε; Κατι που να μην γνωριζουμε. Μπορει να ειναι χαζη η ερωτηση :)

Επεξ/σία από Vault13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...