Gigixx Δημοσ. Σάββατο στις 09:51 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 09:51 μμ Ευχαριστώ για τις προτάσεις παιδιά, η αλήθεια είναι οτι είχα σκοπό να περιμένω μέχρι και την άλλη βδομάδα καθώς πλησιάζει η BF, αλλά είναι και το θέμα οτι ξεφεύγει απτο budget που θέλω να διαθέσω. Παρόλα αυτά πιστεύετε - ενημερωτικά- δεν θα είχε θεμα απο άποψη τροφοδοτικού? γτ βλέπω ελάχιστη κατανάλωση 700W και διαθέτω 730W. Δεν είναι οριακό ή θα ήταν κομπλέ?
@topos Δημοσ. Σάββατο στις 10:29 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:29 μμ 31 minutes ago, Gigixx said: Ευχαριστώ για τις προτάσεις παιδιά, η αλήθεια είναι οτι είχα σκοπό να περιμένω μέχρι και την άλλη βδομάδα καθώς πλησιάζει η BF, αλλά είναι και το θέμα οτι ξεφεύγει απτο budget που θέλω να διαθέσω. Παρόλα αυτά πιστεύετε - ενημερωτικά- δεν θα είχε θεμα απο άποψη τροφοδοτικού? γτ βλέπω ελάχιστη κατανάλωση 700W και διαθέτω 730W. Δεν είναι οριακό ή θα ήταν κομπλέ? Η κατανάλωση μιας 7800xt είναι κάτω από 280watt.Υποθετω το υπόλοιπο pc σου θα έχει αλλά ~200watt οπότε είσαι γυρω στα ~500. Οπότε τουλάχιστον όσο αφορά τα ονομαστικά είσαι υπερανετος με 730watt psu. Spoiler Η thermaltake κατά καιρούς έχει βγάλει καλά τροφοδοτικά αλλά και μεγάλες φολες. Το δικό σου όμως δεν ξέρω το ξέρω.
tzavardin Δημοσ. Σάββατο στις 11:05 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:05 μμ 1 ώρα πριν, Gigixx είπε Ευχαριστώ για τις προτάσεις παιδιά, η αλήθεια είναι οτι είχα σκοπό να περιμένω μέχρι και την άλλη βδομάδα καθώς πλησιάζει η BF, αλλά είναι και το θέμα οτι ξεφεύγει απτο budget που θέλω να διαθέσω. Παρόλα αυτά πιστεύετε - ενημερωτικά- δεν θα είχε θεμα απο άποψη τροφοδοτικού? γτ βλέπω ελάχιστη κατανάλωση 700W και διαθέτω 730W. Δεν είναι οριακό ή θα ήταν κομπλέ? Πάρε την 7800xt πριν εξαντληθεί, και μη το σκέφτεσαι. Πιο κάτω δεν προκειτσι να πάει. Επίσης καμία χαμηλότερη σε απόδοση κάρτα δεν αξίζει για 2k. Η 4060 είναι πεταμένα λεφτά για αυτή την κατηγορία εκτός αν θες να παίζεις παιχνίδια πενταετίας. Επεξεργαστή δε θα χρειαστείς θα τα βγάλει πέρα ο 5600x είναι ακριβώς στα όριά του στο 2k. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα