Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις παιδιά, η αλήθεια είναι οτι είχα σκοπό να περιμένω μέχρι και την άλλη βδομάδα καθώς πλησιάζει η BF, αλλά είναι και το θέμα οτι ξεφεύγει απτο budget που θέλω να διαθέσω. Παρόλα αυτά πιστεύετε - ενημερωτικά- δεν θα είχε θεμα απο άποψη τροφοδοτικού? γτ βλέπω ελάχιστη κατανάλωση 700W και διαθέτω 730W. 

Δεν είναι οριακό ή θα ήταν κομπλέ?

Δημοσ.
31 minutes ago, Gigixx said:

Ευχαριστώ για τις προτάσεις παιδιά, η αλήθεια είναι οτι είχα σκοπό να περιμένω μέχρι και την άλλη βδομάδα καθώς πλησιάζει η BF, αλλά είναι και το θέμα οτι ξεφεύγει απτο budget που θέλω να διαθέσω. Παρόλα αυτά πιστεύετε - ενημερωτικά- δεν θα είχε θεμα απο άποψη τροφοδοτικού? γτ βλέπω ελάχιστη κατανάλωση 700W και διαθέτω 730W. 

Η κατανάλωση μιας 7800xt είναι κάτω από 280watt.Υποθετω το υπόλοιπο pc σου θα έχει αλλά ~200watt οπότε είσαι γυρω στα ~500.

Οπότε τουλάχιστον όσο αφορά τα ονομαστικά είσαι υπερανετος με 730watt psu.

Spoiler

Η thermaltake κατά καιρούς έχει βγάλει καλά τροφοδοτικά αλλά και μεγάλες φολες.

Το δικό σου όμως δεν ξέρω το ξέρω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gigixx είπε

Πάρε την 7800xt πριν εξαντληθεί, και μη το σκέφτεσαι. Πιο κάτω δεν προκειτσι να πάει. Επίσης καμία χαμηλότερη σε απόδοση κάρτα δεν αξίζει για 2k. Η 4060 είναι πεταμένα λεφτά για αυτή την κατηγορία εκτός αν θες να παίζεις παιχνίδια πενταετίας. 

Επεξεργαστή δε θα χρειαστείς θα τα βγάλει πέρα ο 5600x είναι ακριβώς στα όριά του στο 2k.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...