loulakion Δημοσ. πριν από 23 ώρες Share Δημοσ. πριν από 23 ώρες Το twitter πέθανε όταν το αγόρασε ο τραμπάκουλος, έκτοτε δεν ξαναμπήκα. Πλέον έχει γίνει ένα έκτρωμα παραπληροφόρησης και πορνό. Το σενάριο του idiocracy πλέον ξετυλίγεται και το ζούμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Share Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, billdanos είπε Γιατί; Μάλλον γιατί θα φάμε σαν καταναλωτές εκατέρωθεν xx% επιπλέον στις τιμές λόγω προστατευτισμού . Κοινώς τα εισαγώμενα προϊόντα θα πάρουν την ανιούσα και τα εξαγόμενα θα είναι ασύμφορα αν δεν κάνει κωλοτούμπα. Μάλιστα επειδή το εμπορικό ισοζύγιο της ΕΕ είναι θετικό πιθανόν είναι πιο κακό για εμάς σαν οικονομία. Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από Dimitris_1981 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 21 ώρες Super Moderators Share Δημοσ. πριν από 21 ώρες 5 minutes ago, Dimitris_1981 said: Μάλλον γιατί θα φάμε σαν καταναλωτές εκατέρωθεν xx% επιπλέον στις τιμές λόγω προστατευτισμού . Κοινώς τα εισαγώμενα προϊόντα θα πάρουν την ανιούσα και τα εξαγόμενα θα είναι ασύμφορα αν δεν κάνει κωλοτούμπα. Μάλιστα επειδή το εμπορικό ισοζύγιο της ΕΕ είναι θετικό πιθανόν είναι πιο κακό για εμάς σαν οικονομία. Ακριβώς για αυτό ρώτησα γιατί θα πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με τις επιλογές των Αμερικανων (βασικά όσων ψήφισαν μόνο), οι οποίοι δεν γνωρίζουν καν κατά πού πέφτουμε σαν χώρα… 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Share Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, loulakion είπε Το twitter πέθανε όταν το αγόρασε ο τραμπάκουλος, έκτοτε δεν ξαναμπήκα. Πλέον έχει γίνει ένα έκτρωμα παραπληροφόρησης και πορνό. Το σενάριο του idiocracy πλέον ξετυλίγεται και το ζούμε. Επειδη δεν μπαινει ο loukakion απο το insomnia εχει βαλει την γατα του να κλαιει ο Musk, ειδικα τωρα που μπαινει και στην κυβερνηση θα πρεπει να κανεις αιτηση που λεει ο λογος απο τον κοσμο για να μπεις... Μετα την καρπαζια των εκλογων εχετε παθει κοκομπλοκο... Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από ScorpioX777 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 11 ώρες Super Moderators Share Δημοσ. πριν από 11 ώρες 39 minutes ago, ScorpioX777 said: Επειδη δεν μπαινει ο loukakion απο το insomnia εχει βαλει την γατα του να κλαιει ο Musk, ειδικα τωρα που μπαινει και στην κυβερνηση θα πρεπει να κανεις αιτηση που λεει ο λογος απο τον κοσμο για να μπεις... Μετα την καρπαζια των εκλογων καποιου ειδους κοκομπλοκο εχετε παθει... Ο ενθουσιασμός σας (το λέω κομψά) κάνει τη δική μου λατρεία για την Apple να μοιάζει …αστεία! Σας γλεντάει ο κάθε ψυχάκιας που γεμίζει τις τσέπες του αβάδιστα και ασύστολα και εσείς καμαρώνετε λες και θα γεμίσει ξαφνικά και η δική σας τσέπη (δεν αναφέρω την «ψυχή» γιατί δεν υπάρχει ίχνος καλοσύνης στο λόγο αυτών των ανθρώπων). Χαίρεστε με την είσοδο δισεκατομμυριούχων μέσα σε κυβερνήσεις ενώ ταυτόχρονα σε όλες τις άλλες περιπτώσεις «σκίζεστε» ενάντια στο κεφάλαιο και την πλουτοκρατία (ξύπνησε ο Έκτορας μέσα μου…)! 😛 Ένας φυσιολογικός άνθρωπος αυτές τις ημέρες εγκαταλείπει τον βόθρο του Twitter (αν είχε τη δύναμη να αντέξει τόσο καιρό) το οποίο εργαλειοποιήθηκε στις τελευταίες εκλογές σερβίροντας περιεχόμενο σύμφωνα με τα γούστα του αφεντικού του. Το λες και ειρωνικό για ένα «ελεύθερο» μέσο! Αν και προσωπικά δεν πιστεύω πως αυτό έκρινε το αποτέλεσμα μιας και η Αμερική αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα εδώ και χρόνια και σε συνδυασμό με την απαξίωση της εκλογικής διαδικασίας από τους περισσότερους (για όσους νομίζετε πως όλη η Αμερική ήθελε στην εξουσία ανθρώπους που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα ήθελε καν να τους βλέπει και να τους ακούει), τους έφερε στην εξουσία. Προσωπικά εύχομαι η ομάδα αυτή να εφαρμόσει όλα όσα υποσχέθηκε, ώστε να καταλάβουν όλοι τις συνέπειες των επιλογών τους. Και ταυτόχρονα χαίρομαι που για την ώρα στα μέρη μας δεν έχουν εμφανιστεί αντίστοιχοι… 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Share Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, billdanos είπε Ο ενθουσιασμός σας (το λέω κομψά) κάνει τη δική μου λατρεία για την Apple να μοιάζει …αστεία! Σας γλεντάει ο κάθε ψυχάκιας που γεμίζει τις τσέπες του αβάδιστα και ασύστολα και εσείς καμαρώνετε λες και θα γεμίσει ξαφνικά και η δική σας τσέπη (δεν αναφέρω την «ψυχή» γιατί δεν υπάρχει ίχνος καλοσύνης στο λόγο αυτών των ανθρώπων). Χαίρεστε με την είσοδο δισεκατομμυριούχων μέσα σε κυβερνήσεις ενώ ταυτόχρονα σε όλες τις άλλες περιπτώσεις «σκίζεστε» ενάντια στο κεφάλαιο και την πλουτοκρατία (ξύπνησε ο Έκτορας μέσα μου…)! 😛 Ένας φυσιολογικός άνθρωπος αυτές τις ημέρες εγκαταλείπει τον βόθρο του Twitter (αν είχε τη δύναμη να αντέξει τόσο καιρό) το οποίο εργαλειοποιήθηκε στις τελευταίες εκλογές σερβίροντας περιεχόμενο σύμφωνα με τα γούστα του αφεντικού του. Το λες και ειρωνικό για ένα «ελεύθερο» μέσο! Αν και προσωπικά δεν πιστεύω πως αυτό έκρινε το αποτέλεσμα μιας και η Αμερική αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα εδώ και χρόνια και σε συνδυασμό με την απαξίωση της εκλογικής διαδικασίας από τους περισσότερους (για όσους νομίζετε πως όλη η Αμερική ήθελε στην εξουσία ανθρώπους που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα ήθελε καν να τους βλέπει και να τους ακούει), τους έφερε στην εξουσία. Προσωπικά εύχομαι η ομάδα αυτή να εφαρμόσει όλα όσα υποσχέθηκε, ώστε να καταλάβουν όλοι τις συνέπειες των επιλογών τους. Και ταυτόχρονα χαίρομαι που για την ώρα στα μέρη μας δεν έχουν εμφανιστεί αντίστοιχοι… Aυτο που εχω να σου δωσω ειναι οτι δεν φυγομαχεις, το ιδιο θα εκανα και εγω αν ειχε νικησει η γαζελα οσο δυσκολο και να ηταν και θα ειχατε ανεβασει ηδη 10 ειδησεις για τον Musk για να το πανηγυρισετε παρεα... Εγω εναντια στο κεφαλαιο και την πλουτοκρατια καπου εχεις μπερδευτει, οι δικοι σας οι προοδευτικοι ειναι εναντιον των καπιταλιστων και τα λοιπα... Αυτο που απολαμβανω τωρα αλλα κατα βαθος με απογοητευει στους ανθρωπους γιατι εχω μαθει να παλευω ακομα και στις ηττες ειναι η σιωπη και ο φοβος που επικρατει εδω... Ειναι νωρις ακομα θα δουμε... Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από ScorpioX777 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. πριν από 10 ώρες Share Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) Κομμενη η λογοκρισια δηλωσε ο Τραμπ. Ειχε μεινει μονο το X να τον υποστηριζει. Με τις περιβοητες δημοσκοπησεις, που ελεγαν οτι καμαλα ειναι σε αποσταση αναπνοης απο Τραμπ; Και βγαινουν τωρα ολοι σαν τα βρεγμενα γατια, βλεπε ζουκενμπεργκ του fb, να λενε οτι καθ'υποδειξη της κυβερνησης φιλτραραμε τις ειδησεις για τον covid κλπ. Γιατι οπως λεει κι ο ελληνικος λαος, 'το ψεμα εχει κοντα ποδαρια'. Κατσε να μπει και Κενεντι τζουνιορ υπουργος υγειας, και θα δουν ολοι 'ποσα απιδια πιανει ο σακος'. Που σε πονει και που σε σφαζει. Και σε Αμερικα και παντου στη δυτικοσφαιρα. Το ζητημα με X και λοιπα, ειναι ζητημα δημοκρατιας και ελευθεριας εκφρασης. Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από mindreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 10 ώρες Super Moderators Share Δημοσ. πριν από 10 ώρες 5 minutes ago, ScorpioX777 said: Aυτο που εχω να σου δωσω ειναι οτι δεν φυγομαχεις, το ιδιο θα εκανα και εγω αν ειχε νικησει η γαζελα οσο δυσκολο και να ηταν και θα ειχατε ανεβασει ηδη 10 ειδησεις για τον Musk για να το πανηγυρισετε παρεα... Εγω εναντια στο κεφαλαιο και την πλουτοκρατια καπου εχεις μπερδευτει, οι δικοι σας οι προοδευτικοι ειναι εναντιον των καπιταλιστων πλουτοκρατων και τα λοιπα... Αυτο που απολαμβανω τωρα αλλα κατα βαθος με απογοητευει στους ανθρωπους γιατι εχω μαθει να παλευω ακομα και στις ηττες ειναι η σιωπη και ο φοβος που επικρατει εδω... Ειναι νωρις ακομα θα δουμε... Αρχικά κάνεις λάθος που νομίζεις πως θεωρούσα τη «γαζέλα» ικανή. Το πρόβλημά μου είναι το ήθος και ο λόγος της συγκεκριμένης ομάδας που θαυμάζεις. Και επειδή τους θαυμάζεις υπερβολικά, παραβλέπεις όλες τις ενέργειες που έχουν κάνει έως τώρα χρησιμοποιώντας την τεράστια οικονομική δύναμη που έχουν. Αλλάζουν δικαστές, παραγράφονται κατηγορίες τους, γενικότερα ελέγχουν τα πάντα σύμφωνα με τα γούστα τους… Η σιωπή που παρατηρείς δεν είναι φόβος αλλά λύπη και απαξίωση… Παρόλο που άμεσα δεν θα επηρεαστούμε σημαντικά (ψυχικά ίσως αλλά έχουμε τόσα άλλα πράγματα που μας στεναχωρούν αντίστοιχα), μιας και η Αμερική είναι αυτή που θα βιώσει τις πρώτες αλλαγές. Σε προσωπικό επίπεδο, θεωρώ πως τα άτομα που εμπλέκονται σε τέτοιου είδους θέσεις, πρέπει να είναι χαρισματικά, μορφωμένα και να μπορούν να εμπνεύσουν τους πολίτες τους. Ρομαντικό ακούγεται ε? 😛 Και σκέψου πως δεν το πιάνω καν σε πολιτικό επίπεδο ακόμη. Τα άτομα αυτά με το συγκεκριμένο στυλ στο λόγο και τη συμπεριφορά τους, ανέκαθεν μου ανέβαζαν τα οξέα του στομαχιού στο στόμα και επειδή δυστυχώς δεν μπορώ να ξεράσω, η εμπειρία είναι αηδιαστική παρόλο που παίρνω και τα σχετικά φάρμακα για την παλινδρόμηση… Και για να το κλείσω, πιστεύω όλο και περισσότερο πλέον πως αν η πραγματική πλειοψηφία των ανθρώπων τοποθετούνταν πολιτικά, όλα θα ήταν διαφορετικά (σε παγκόσμιο επίπεδο). Δυστυχώς όμως η απαξίωση όλων αυτών, έχει τα αποτελέσματα που βλέπουμε… Μακροπρόθεσμα όλα θα ισορροπήσουν, απλά χρειάζεται χρόνος και πιθανόν προσωπικά να μην προλάβω τα δω! 3 minutes ago, mindreader said: Κατσε να μπει και Κενεντι τζουνιορ υπουργος υγειας, και θα δουν ολοι 'ποσα απιδια πιανει ο σακος'. Που σε πονει και που σε σφαζει. Και σε Αμερικα και παντου στη δυτικοσφαιρα. Αναφέρεσαι στον ψεκασμένο ψυχάκια που δεν έχει απολύτως καμία γνώση σχετικά με ιατρικά θέματα? Τον έχεις ακούσει να μιλάει? 😛 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. πριν από 10 ώρες Share Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, billdanos said: Αναφέρεσαι στον ψεκασμένο ψυχάκια που δεν έχει απολύτως καμία γνώση σχετικά με ιατρικά θέματα? Τον έχεις ακούσει να μιλάει? 😛 Οση σχεση με τα ιατρικα θεματα και ο Προεδρος του ΠΟΥ... Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από mindreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 10 ώρες Super Moderators Share Δημοσ. πριν από 10 ώρες 10 minutes ago, mindreader said: Οση σχεση με τα ιατρικα θεματα και ο Προεδρος του ΠΟΥ... Ο πρόεδρος του ΠΟΥ είναι βιολόγος. Πάντως πολύ καλό deal έκανε ο Κένεντι τζούνιορ, μιας και η ΜΚΟ του δεν πάει καλά τελευταία και ενώ έχει ζητήσει άδεια γιατί έτρεχε για υποψήφιος, πήρε μόνο 315.000 δολάρια μισθό για 15 εβδομάδες εργασίας σαν chairman… Τώρα αν γίνει υπουργός τα έσοδά του θα εκτιναχθούν και θα σώζει αβέρτα ανυπεράσπιστα παιδάκια από τα κακά εμβόλια… Εγώ πάλι χαίρομαι πάντως! Η Αμερική έχει πλέον τεράστιο πληθυσμό και κάπως πρέπει να ελαττωθεί! 😛 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Share Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, billdanos είπε Αρχικά κάνεις λάθος που νομίζεις πως θεωρούσα τη «γαζέλα» ικανή. Το πρόβλημά μου είναι το ήθος και ο λόγος της συγκεκριμένης ομάδας που θαυμάζεις. Και επειδή τους θαυμάζεις υπερβολικά, παραβλέπεις όλες τις ενέργειες που έχουν κάνει έως τώρα χρησιμοποιώντας την τεράστια οικονομική δύναμη που έχουν. Αλλάζουν δικαστές, παραγράφονται κατηγορίες τους, γενικότερα ελέγχουν τα πάντα σύμφωνα με τα γούστα τους… Η σιωπή που παρατηρείς δεν είναι φόβος αλλά λύπη και απαξίωση… Παρόλο που άμεσα δεν θα επηρεαστούμε σημαντικά (ψυχικά ίσως αλλά έχουμε τόσα άλλα πράγματα που μας στεναχωρούν αντίστοιχα), μιας και η Αμερική είναι αυτή που θα βιώσει τις πρώτες αλλαγές. Σε προσωπικό επίπεδο, θεωρώ πως τα άτομα που εμπλέκονται σε τέτοιου είδους θέσεις, πρέπει να είναι χαρισματικά, μορφωμένα και να μπορούν να εμπνεύσουν τους πολίτες τους. Ρομαντικό ακούγεται ε? 😛 Και σκέψου πως δεν το πιάνω καν σε πολιτικό επίπεδο ακόμη. Τα άτομα αυτά με το συγκεκριμένο στυλ στο λόγο και τη συμπεριφορά τους, ανέκαθεν μου ανέβαζαν τα οξέα του στομαχιού στο στόμα και επειδή δυστυχώς δεν μπορώ να ξεράσω, η εμπειρία είναι αηδιαστική παρόλο που παίρνω και τα σχετικά φάρμακα για την παλινδρόμηση… Και για να το κλείσω, πιστεύω όλο και περισσότερο πλέον πως αν η πραγματική πλειοψηφία των ανθρώπων τοποθετούνταν πολιτικά, όλα θα ήταν διαφορετικά (σε παγκόσμιο επίπεδο). Δυστυχώς όμως η απαξίωση όλων αυτών, έχει τα αποτελέσματα που βλέπουμε… Μακροπρόθεσμα όλα θα ισορροπήσουν, απλά χρειάζεται χρόνος και πιθανόν προσωπικά να μην προλάβω τα δω! Γιατι ο λογος και οι θεσεις της γαζελας(κολακευτικα λενε ετσι τις μαυρες γυναικες) δεν ηταν εμετικες, στην ουσια μονο το X και καποιο αλλο ειχε ο Τραμπ ολα τα υπολοιπα ηταν των δημοκρατικων με πλαστες δημοσκοπησεις που τους εδειχναν απο 5 με 10 μοναδες μπροστα για αυτο και επαθαν ταραχη οι οπαδοι τους οταν επεσε η φαπα... Αν σου περιγραψω τι παθαινω εγω οταν ακουω τις θεσεις και βλεπω αυτα που πηγαιναν να φερουν δεν θα σου αρεσει... Μικρος εισαι ακομα ολα θα τα δεις τι να πω εγω που αν και ντουρος μεσιασα σχεδον τα 50... Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από ScorpioX777 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 9 ώρες Super Moderators Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες 13 minutes ago, ScorpioX777 said: Γιατι ο λογος και οι θεσεις της γαζελας(κολακευτικα λενε ετσι τις μαυρες γυναικες) δεν ηταν εμετικες, στην ουσια μονο το X και καποιο αλλο ειχε ο Τραμπ ολα τα υπολοιπα ηταν των δημοκρατικων με πλαστες δημοσκοπησεις που τους εδειχναν απο 5 με 10 μοναδες μπροστα για αυτο και επαθαν ταραχη οι οπαδοι τους οταν επεσε η φαπα... Αν σου περιγραψω τι παθαινω εγω οταν ακουω τις θεσεις και βλεπω αυτα που πηγαιναν να φερουν δεν θα σου αρεσει... Μικρος εισαι ακομα ολα θα τα δεις τι να πω εγω που αν και ντουρος μεσιασα σχεδον τα 50... Αλήθεια πιστεύεις πως το twitter ήταν το βασικό μέσο ενημέρωσης? 😛 Απλά εκεί έχει ασυλία η τοξικότητα και το μίσος, οπότε και το κοινό του ήταν σταθερά εκεί και δεν χρειαζόταν κανέναν επηρεασμό σχετικά με την ψήφο του… Τα στατιστικά νούμερα και οι εκτιμήσεις έχουν επιστημονική και κοινωνική εξήγηση και δεν έχουν να κάνουν με μαγειρέματα (προφανώς και έχεις και τέτοια αλλά ο ανταγωνισμός τα εξισορροπεί). Γενικότερα, πάντα η επιστήμη μπορεί να σου δώσει απαντήσεις σε οτιδήποτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες 12 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε Μάλλον γιατί θα φάμε σαν καταναλωτές εκατέρωθεν xx% επιπλέον στις τιμές λόγω προστατευτισμού . Κοινώς τα εισαγώμενα προϊόντα θα πάρουν την ανιούσα και τα εξαγόμενα θα είναι ασύμφορα αν δεν κάνει κωλοτούμπα. Μάλιστα επειδή το εμπορικό ισοζύγιο της ΕΕ είναι θετικό πιθανόν είναι πιο κακό για εμάς σαν οικονομία. Και πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον Αμερικάνικο λαό που θα χειροτερέψει η οικονομία της Ευρώπης-Ελλάδας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες 7 λεπτά πριν, NT1G είπε Και πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον Αμερικάνικο λαό που θα χειροτερέψει η οικονομία της Ευρώπης-Ελλάδας; Ειρωνικό σχόλιο ήταν..... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. πριν από 8 ώρες Share Δημοσ. πριν από 8 ώρες Είναι απίστευτο που οι πρώτοι που θα νιώσουν τις λαϊκίστικες κορόνες του νέου προέδρου θα είναι αυτοί που τον ψήφισαν εντός Αμερικής και μετά όσοι είναι οπαδοί του, εκ του ασφαλούς, σε μια άλλη χώρα… εν αναμονή λοιπόν για την λήξη δύο πολέμων, τον εκδιωγμό των μεταναστών, την πάταξη της λογοκρισίας, την ενδυνάμωση της οικονομίας πάντα στην Αμερική και το μπανάρισμα δεκάδων χιλιάδων κινεζικών εταίρων… ο μεσσίας είναι γυμνός, ας χαρούνε όπως τότε το 15 οι και καλά αντίπαλοι τους εδώ στην Ελλάδα… 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα