apotsi Δημοσ. πριν από 15 ώρες Share Δημοσ. πριν από 15 ώρες Είναι με δέρμα ή δερματίνη που από τον ιδρώτα ξεφτίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasis159 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Share Δημοσ. πριν από 15 ώρες 10 minutes ago, apotsi said: Είναι με δέρμα ή δερματίνη που από τον ιδρώτα ξεφτίζει; Εγώ τα έχω 1 χρόνο, για δουλειά (calls αλλά και 2-3 πτήσεις), είναι σε τέλεια κατάσταση η δερματίνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skritikos Δημοσ. πριν από 13 ώρες Share Δημοσ. πριν από 13 ώρες 1 ώρα πριν, apotsi είπε Είναι με δέρμα ή δερματίνη που από τον ιδρώτα ξεφτίζει; Στον 3ο χρόνο έκανε microcracks σε όλη την επιφάνεια των earpad (light gray μοντέλο). Αλλά δεν έχει αρχίσει να διαλύεται. Υπάρχουν ανταλλακτικά τόσο επίσημα (νομίζω) όσο και ανεπίσημα. Στις 12/11/2024 στις 9:57 ΜΜ, jodact είπε Γενικά εχει κάνεις εικονα αν τα συγκεκριμενα και γενικα ακουστικα τετοιου τυπου κανουν για κλήσεις τυπου teams/zoom κλπ ? Εννοω επειδη ειναι κυριως για μουσική και οχι για "επαγγελματική'' χρήση. Κάκιστο μικρόφωνο για το κόστος τους! Ειδικά αν έχεις θορύβους γύρω σου. Ακούγεται γενικά σαν να είσαι μακριά από το μικρόφωνο και πιάνει και τον παραμικρό θόρυβο ή φωνή γύρω σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jodact Δημοσ. πριν από 13 ώρες Share Δημοσ. πριν από 13 ώρες 8 λεπτά πριν, skritikos είπε Κάκιστο μικρόφωνο για το κόστος τους! Ειδικά αν έχεις θορύβους γύρω σου. Ακούγεται γενικά σαν να είσαι μακριά από το μικρόφωνο και πιάνει και τον παραμικρό θόρυβο ή φωνή γύρω σου. Ευχαριστω. Το εχω διαβασει αυτο οπως και οτι στα XM5 ειναι κατα πολυ βελτιωμενο το μικροφωνο. Αν παω σε τετοιο στυλ θα παω για τα XM5. Πιο πολυ το ερωτημα εστιαζει στο αν υπαρχουν θεματα ασυμβατοτητας λογισμικου πχ αποσυνδεσεις κλπ. σε ms teams και σχετικα προγραμματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skritikos Δημοσ. πριν από 11 ώρες Share Δημοσ. πριν από 11 ώρες 2 ώρες πριν, jodact είπε Ευχαριστω. Το εχω διαβασει αυτο οπως και οτι στα XM5 ειναι κατα πολυ βελτιωμενο το μικροφωνο. Αν παω σε τετοιο στυλ θα παω για τα XM5. Πιο πολυ το ερωτημα εστιαζει στο αν υπαρχουν θεματα ασυμβατοτητας λογισμικου πχ αποσυνδεσεις κλπ. σε ms teams και σχετικα προγραμματα. Ούτε μια φορά, ποτέ! Laptops, PC, Chromecast, handheld console, ούτε μια διακοπή ή κόλλημα 3 χρόνια τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glarobats Δημοσ. πριν από 11 ώρες Share Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) Άλλα reviews σχετικά με το μικρόφωνο https://www.reddit.com/r/sony/comments/nkjn5p/severe_background_noise_from_xm4_microphone/?rdt=47780 Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από Glarobats Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. πριν από 11 ώρες Share Δημοσ. πριν από 11 ώρες Εδω πιο πολυ πληρωνεις και την τεχνολογια bluetooth και το μικροφωνο για να μιλας στο κινητο; Εγω ψαχνω για αναβαθμιση ακουστικα για χρηση μονο εντος σπιτιου για ταινιες, μουσικη παιχνιδια. Αξιζει να τα αγορασω ή να παρω κατι αλλο; Δεν με απασχολει εαν ειναι bluetooth ή οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skritikos Δημοσ. πριν από 11 ώρες Share Δημοσ. πριν από 11 ώρες 6 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Εδω πιο πολυ πληρωνεις και την τεχνολογια bluetooth και το μικροφωνο για να μιλας στο κινητο; Εγω ψαχνω για αναβαθμιση ακουστικα για χρηση μονο εντος σπιτιου για ταινιες, μουσικη παιχνιδια. Αξιζει να τα αγορασω ή να παρω κατι αλλο; Δεν με απασχολει εαν ειναι bluetooth ή οχι. Αξίζουν με τα χίλια για αυτό που περιγράφεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plextis Δημοσ. πριν από 11 ώρες Share Δημοσ. πριν από 11 ώρες Αυτα τα πέρνεις για το noice cancelling. Αν θες να κόβεις τον θόρυβο από το περιβάλλον γύρω σου (γρφείο με κόσμο, μετρό, αεροπλάνο, δρόμο). Αν είσαι μόνος στο σπίτι δεν έχει κανένα νόημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skritikos Δημοσ. πριν από 10 ώρες Share Δημοσ. πριν από 10 ώρες 15 λεπτά πριν, plextis είπε Αυτα τα πέρνεις για το noice cancelling. Αν θες να κόβεις τον θόρυβο από το περιβάλλον γύρω σου (γρφείο με κόσμο, μετρό, αεροπλάνο, δρόμο). Αν είσαι μόνος στο σπίτι δεν έχει κανένα νόημα. Και στο σπίτι έχει μεγάλη διαφορά καθώς κόβει τα πάντα (κλιματιστικό, θόρυβο από δρόμο, ψυγείο, βλαμμένους γείτονες...) οπότε συγκεντρώνεσαι πολύ καλύτερα, ειδικά για διάβασμα ή δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
αποστόλης Δημοσ. πριν από 10 ώρες Share Δημοσ. πριν από 10 ώρες Τα έχω από πέρυσι. Πάρτε τα! Καταπληκτικά ακουστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glarobats Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες 2 ώρες πριν, Witcher1st είπε Εδω πιο πολυ πληρωνεις και την τεχνολογια bluetooth και το μικροφωνο για να μιλας στο κινητο; Εγω ψαχνω για αναβαθμιση ακουστικα για χρηση μονο εντος σπιτιου για ταινιες, μουσικη παιχνιδια. Αξιζει να τα αγορασω ή να παρω κατι αλλο; Δεν με απασχολει εαν ειναι bluetooth ή οχι. ή αυτά ή beyerdynamic dt 990 pro 250 Ohm σε συνδυασμό με Sound Blaster G8 (ή ένα οποιοδήποτε άλλο DAC) τα οποία είναι με καλώδιο και χωρίς μικροφωνο. Έχω και τα δύο ακουστικα και είναι τέλεια και τα δύο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jodact Δημοσ. πριν από 5 ώρες Share Δημοσ. πριν από 5 ώρες Tα έβαλε 199 και το Sony Center και 289 τα XM5. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Give-me-a-hit Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες Πουλάω το δικό μου Θεσσαλονίκη 100 ευρώ οποίος θέλει να μου στείλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα