fazer 1000 Δημοσ. Τρίτη στις 07:52 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 07:52 μμ Τα ακουστικα του τιτλου σε προωρη black friday προσφορα τιμη σκρουτζ απο 252€ https://www.amazon.de/-/en/WH-1000XM4-Bluetooth-Cancelling-Headphones-Microphone-black/dp/B08C7KG5LP?th=1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jodact Δημοσ. Τρίτη στις 08:00 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 08:00 μμ Εμενα μου τα βγάζει με Free μεταφορικά πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpao Δημοσ. Τρίτη στις 08:05 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 08:05 μμ Αν παίξει καμία προσφορά πάλι ο Κωτσόβολος με 2+1 τα xm5 βγαίνουν περίπου 220€ το καθένα να ξέρετε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fazer 1000 Δημοσ. Τρίτη στις 08:10 μμ Μέλος Share Δημοσ. Τρίτη στις 08:10 μμ 5 λεπτά πριν, jodact είπε Εμενα μου τα βγάζει με Free μεταφορικά πάντως. μηπως εχεις prime; η επειδη εγω εχω business; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jodact Δημοσ. Τρίτη στις 08:13 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 08:13 μμ 1 λεπτό πριν, fazer 1000 είπε μηπως εχεις prime; η επειδη εγω εχω business; Δεν εχω Prime οπότε μπορεί επειδη εχεις εσυ business. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. Τρίτη στις 08:46 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 08:46 μμ 39 λεπτά πριν, billpao είπε Αν παίξει καμία προσφορά πάλι ο Κωτσόβολος με 2+1 τα xm5 βγαίνουν περίπου 220€ το καθένα να ξέρετε. Και γενικά τα ΧΜ4 είναι μοντέλο από τα τέλη του 2019, 5ετιας δηλαδή. Η τιμή είναι οριακά καλή αλλά έρχεται και black Friday που πάντα παίζουν έξτρα προσφορές πχ με πόντους καρτών, €πιστροφη κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. Τρίτη στις 09:18 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:18 μμ 30 λεπτά πριν, giorginho είπε Και γενικά τα ΧΜ4 είναι μοντέλο από τα τέλη του 2019, 5ετιας δηλαδή. Η τιμή είναι οριακά καλή αλλά έρχεται και black Friday που πάντα παίζουν έξτρα προσφορές πχ με πόντους καρτών, €πιστροφη κλπ. Θα συμφωνήσω αλλά είναι top ακουστικά. Αξίζουν full. Σε BF τα βλέπουμε συνήθως στα 229-239 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. Τρίτη στις 09:21 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:21 μμ 1 ώρα πριν, fazer 1000 είπε Τα ακουστικα του τιτλου σε προωρη black friday προσφορα τιμη σκρουτζ απο 252€ https://www.amazon.de/-/en/WH-1000XM4-Bluetooth-Cancelling-Headphones-Microphone-black/dp/B08C7KG5LP?th=1 Δωρεαν ειναι τα μεταφορικα. Επιβεβαιωνω. Επισης, απιστευτα ακουστικα! Τα εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glarobats Δημοσ. Τρίτη στις 09:28 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:28 μμ (επεξεργασμένο) Προς ενημέρωση πιθανών αγοραστών. έχω τα συγκεκριμένα και διάβασα μια κριτική αφού τα αγόρασα η οποία σίγουρα ισχύει απο την άποψη των Sony. Εάν θέλετε υπέρτατο ANC πάτε αβλεπτί σε αυτά. Αλλά να ξέρετε ότι σε κλήσεις κινητού , teams κλπ , πιάνουν τον παραμικό εξωτερικό ήχο και μερικές φορές είναι ενοχλητικό για τον άλλον. Εάν απο την άλλη τα θέλετε για conferencing προτιμήστε τα Bose καθώς αποκλείουν τους γύρω ήχους με τίμημα λίιιιιγο πιο χαμηλής ποιότητας ANC (συμφωνα παντα με το review). https://www.amazon.de/-/en/QuietComfort-Wireless-Headphones-Cancelling-Microphone-Black/dp/B0CCZ1HQ39 Επεξ/σία Τρίτη στις 09:38 μμ από Glarobats Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. Τρίτη στις 09:44 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:44 μμ Τα πήρα πέρυσι BF στην ίδια τιμή. Φοβερό το ANC. Τα χρησιμοποιώ σε αεροπλάνο. Σε ήσυχο περιβάλλον δεν έχω κάποιο θέμα με τις κλήσεις. Έχουν και πορτοφολάκι αποθήκευσης. 11,35 τα έξοδα αποστολής για business account. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jodact Δημοσ. Τρίτη στις 09:57 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:57 μμ (επεξεργασμένο) Γενικά εχει κάνεις εικονα αν τα συγκεκριμενα και γενικα ακουστικα τετοιου τυπου κανουν για κλήσεις τυπου teams/zoom κλπ ? Εννοω επειδη ειναι κυριως για μουσική και οχι για "επαγγελματική'' χρήση. Επεξ/σία Τρίτη στις 10:04 μμ από jodact Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexmm Δημοσ. χθες στις 12:42 πμ Share Δημοσ. χθες στις 12:42 πμ μου τα βγαζει κι εμενα χωρις μεταφορικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simaras Δημοσ. πριν από 15 ώρες Share Δημοσ. πριν από 15 ώρες 19 hours ago, giorginho said: Και γενικά τα ΧΜ4 είναι μοντέλο από τα τέλη του 2019, 5ετιας δηλαδή. Η τιμή είναι οριακά καλή αλλά έρχεται και black Friday που πάντα παίζουν έξτρα προσφορές πχ με πόντους καρτών, €πιστροφη κλπ. Aυγουστο του 20 κυκλοφορησαν .Ειναι εξαιρετικα αλλα ισως αξιζει να περιμενει καποιος λιγες μερες και να παρει το νεοτερο μοντελο (XM5) εαν το δινουν σε ανταγωνιστικη τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. πριν από 15 ώρες Share Δημοσ. πριν από 15 ώρες Για να βλεπεις ταινιες στην τηλεοραση αξιζουν ή οχι; Και για χρηση υπολογιστη για μουσικη/παιχνιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skritikos Δημοσ. πριν από 15 ώρες Share Δημοσ. πριν από 15 ώρες 13 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Για να βλεπεις ταινιες στην τηλεοραση αξιζουν ή οχι; Και για χρηση υπολογιστη για μουσικη/παιχνιδια. Full και για τα δυο! Τα έχω 3 χρόνια και έχω να πω μόνο τα καλύτερα! Η πιο μεγάλη έκπληξη για μένα ήταν το Active Noise Cancelling που πραγαματικά εξαφανίζει όλους τους εξωτερικούς θορύβους. Οι πτήσεις έχουν γίνει πιο ξεκούραστες από ποτέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα