flogerakos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Καλησπέρα σας. Είμαι εγγεγραμμένος εδώ και σχεδόν έναν μήνα στο Ι.Ι.Ε.Κ. Δέλτα Θεσσαλονίκης σε ειδικότητα εξ αποστάσεως. Λόγω κάποιων αλλαγών στην εργασία μου και για προσωπικούς λόγους δυστυχώς δεν θα μπορέσω να συνεχίσω την φοίτηση μου. Θα πρέπει όπως και να χει να καταβάλω το ποσό που συμφώνησα για ολα τα εξάμηνα? Στέκει κάπως νομικά αυτό η είναι αέρας κοπανιστός για να σου τα πάρουν όπως και να χει? Έχω στείλει σχετική ερώτηση στην γραμματεία του καταναλωτή και περιμένω απάντηση. Επίσης κάλεσα χθες στο ΙΕΚ και είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο αλλα ακομη δεν με εχουν καλέσει.
poulinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου αυτο το 5 που υπεγραψες δεν μου αρεσει. On 12/11/2024 at 18:23, flogerakos said: Καλησπέρα σας. Είμαι εγγεγραμμένος εδώ και σχεδόν έναν μήνα στο Ι.Ι.Ε.Κ. Δέλτα Θεσσαλονίκης σε ειδικότητα εξ αποστάσεως. Λόγω κάποιων αλλαγών στην εργασία μου και για προσωπικούς λόγους δυστυχώς δεν θα μπορέσω να συνεχίσω την φοίτηση μου. Θα πρέπει όπως και να χει να καταβάλω το ποσό που συμφώνησα για ολα τα εξάμηνα? Στέκει κάπως νομικά αυτό η είναι αέρας κοπανιστός για να σου τα πάρουν όπως και να χει? Έχω στείλει σχετική ερώτηση στην γραμματεία του καταναλωτή και περιμένω απάντηση. Επίσης κάλεσα χθες στο ΙΕΚ και είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο αλλα ακομη δεν με εχουν καλέσει.
flogerakos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 9 ώρες πριν, poulinos είπε αυτο το 5 που υπεγραψες δεν μου αρεσει. Ναι αλλά στέκει νομικά αυτό η απλά το γράφουν για να τα πάρουν όπως και να χει?
xsterg Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου εαν το υπεγραψες στεκει. θα προσαρμοζουμε τα δεδομενα κατα το δοκουν? 2
alexfr99 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δυστυχώς εφόσον υπέγραψες, είναι αναγκαστικό να πληρώσεις όλες τις δώσεις.
poulinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 12 hours ago, flogerakos said: Ναι αλλά στέκει νομικά αυτό η απλά το γράφουν για να τα πάρουν όπως και να χει? αυτο καποιος δικηγορος θα μπορουσε να στο πει. αλλα ισως να μην ειναι τοσο παραξενο.και στον παροχο αν διακοψεις πιο πριν την συνδεση σου πληρωνεις κανονικα τελος διακοπης. μακαρι να μπορουσες να το τελειωσεις ωστε και ενα παραπανω χαρτι να παρεις αλλα και να μην πανε τα χρηματα χαμενα.
zenwalk23 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Απο τη στιγμη που γραφουν οτι τα διδακτρα τα δινεις στην αρχη του ετους απλα σου κανουν ευκολια πληρωμης, στεκει νομικα. Αν ηταν pay as you go θα μπορουσες να διακοψεις.
xsterg Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου καποια στιγμη θα πρεπει εκτος απο τα δικαιωματα να κοιταζουμε και τις υποχρεωσεις μας. δεν μπορει να προσαρμοζουμε τους νομους κατα το πως μας βολευει. υπογραφει ο αλλος συμβολαιο για ενοικιαση διαμερισματος και ξαφνικα λεει μετα απο μισο - ενα χρονο οτι μετανιωσα. εγγραφεται ο αλλος σε ιδιωτικη σχολη και ξαφνικα λεει μετα απο λιγους μηνες οτι δεν θελω να συνεχισω. κανει ο τριτος συμβαση με εταιρεια τηλεφωνιας και ξαφνικα λεει το μετανιωσα και θελω να την αλλαξω. σε ολες τις περιπτωσεις εχουν δεσμευτει τα συμβαλλομενα μερη. και τα δυο μερη. ο ενας με το σπιτι εχει κανει τα κουμαντα του, πιθανον εχει χασει αλλους ενοικιαστες η και ολοκληρη ενοικιαστικη περιοδο, ο δευτερος εχει δεσμευσει θεση στην σχολη, καθηγητες, αιθουσες, ο τριτος εχει κανει χρηση εξοπλισμου και μερους της δυναμικοτητας του δικτυου και των μηχανικων. με καθε συμβαση που υπογραφει ο καθε ανευθυνος πισω τρεχουν αλλα πραγματα που δεν τα ξερει και δεν χρειαζεται να τα ξερει. δεν γινεται ετσι ανευθυνα να ερχεται ο καθε ενας απο την μια να κανει συμβολαια και απο την αλλη να αποχωρει οποτε το θελει χωρις συνεπειες. 2
tasoe Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Φίλε, με όλο το σεβασμό προς εσένα αλλά και προς τους υπόλοιπους που έχουν καταθέσει τις απόψεις τους, το κάνεις πολύ θέμα για το τίποτα. Πάρε τηλέφωνο στη σχολή, είμαι ο τάδε, για λόγους ανωτέρας βίας αναγκάζομαι να διακόψω τη φοίτησή μου, ευχαριστώ πολύ. Τελεία. (το "τελεία" μην το πεις στο τηλέφωνο). Άμα πάνε να σου πουν τίποτα για τις υπόλοιπες δόσεις, πες τους καλή τύχη να τις λάβετε από μένα, μην μπεις καν στον κόπο να αιτιολογήσεις ότι δε θεωρείς πως πρέπει να τα πληρώσεις. Δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανείς από κει να σε κυνηγήσουν για εξοφλήσεις. Διαδικτυακό είναι, βάζουν όσους θέλουν να φοιτήσουν, δε θεωρώ ότι έχουν χασούρα από τη "θέση" που καβάτζωσες. Στη χειρότερη, αν θες να νιώσεις σωστός και παντελονίσιος, μπορείς να εξοφλήσεις όλο το εξάμηνο. Σε καμία περίπτωση όλη τη φοίτηση. 1
xsterg Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2 ώρες πριν, tasoe είπε Φίλε, με όλο το σεβασμό προς εσένα αλλά και προς τους υπόλοιπους που έχουν καταθέσει τις απόψεις τους, το κάνεις πολύ θέμα για το τίποτα. Πάρε τηλέφωνο στη σχολή, είμαι ο τάδε, για λόγους ανωτέρας βίας αναγκάζομαι να διακόψω τη φοίτησή μου, ευχαριστώ πολύ. Τελεία. (το "τελεία" μην το πεις στο τηλέφωνο). Άμα πάνε να σου πουν τίποτα για τις υπόλοιπες δόσεις, πες τους καλή τύχη να τις λάβετε από μένα, μην μπεις καν στον κόπο να αιτιολογήσεις ότι δε θεωρείς πως πρέπει να τα πληρώσεις. Δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανείς από κει να σε κυνηγήσουν για εξοφλήσεις. Διαδικτυακό είναι, βάζουν όσους θέλουν να φοιτήσουν, δε θεωρώ ότι έχουν χασούρα από τη "θέση" που καβάτζωσες. Στη χειρότερη, αν θες να νιώσεις σωστός και παντελονίσιος, μπορείς να εξοφλήσεις όλο το εξάμηνο. Σε καμία περίπτωση όλη τη φοίτηση. εαν σου καναι το ιδιο ο εργοδοτης θα τον πεις καθικι και θα του κανεις καταγγελια. και με το δικιο σου βεβαια. εσυ εισαι απο την αλλη πλευρα τωρα. 2
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Εχεις βαλει παγια εντολη να στα τραβαει?Αν οχι στειλε μηνυμα οτι δεν θα συνεχισεις ,κρατα τα email οτι ενημερωσες και απλα μην πληρωσεις,δεν θα σου τραβηξουν τα χρηματα Τωρα να σε πανε δικαστικωςτο θεωρω απιθανο 1
tasoe Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 5 hours ago, xsterg said: εαν σου καναι το ιδιο ο εργοδοτης θα τον πεις καθικι και θα του κανεις καταγγελια. και με το δικιο σου βεβαια. εσυ εισαι απο την αλλη πλευρα τωρα. Τι εννοείς, να μη σε πληρώσει για δεδουλευμένα? Να σε απολύσει πριν τη λήξη της σύμβασης? Δεν ταιριάζει καθόλου το εργοδότης/εργαζόμενος με το παρόν θέμα, δεν υπάρχει καμία αντιστοιχία. Προσπάθησε να το εξηγήσεις λίγο καλύτερα μπας και βγάλει νόημα.
spinemm Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Δημοσ. 16 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 11 hours ago, tasoe said: Φίλε, με όλο το σεβασμό προς εσένα αλλά και προς τους υπόλοιπους που έχουν καταθέσει τις απόψεις τους, το κάνεις πολύ θέμα για το τίποτα. Πάρε τηλέφωνο στη σχολή, είμαι ο τάδε, για λόγους ανωτέρας βίας αναγκάζομαι να διακόψω τη φοίτησή μου, ευχαριστώ πολύ. Τελεία. (το "τελεία" μην το πεις στο τηλέφωνο). Άμα πάνε να σου πουν τίποτα για τις υπόλοιπες δόσεις, πες τους καλή τύχη να τις λάβετε από μένα, μην μπεις καν στον κόπο να αιτιολογήσεις ότι δε θεωρείς πως πρέπει να τα πληρώσεις. Δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανείς από κει να σε κυνηγήσουν για εξοφλήσεις. Διαδικτυακό είναι, βάζουν όσους θέλουν να φοιτήσουν, δε θεωρώ ότι έχουν χασούρα από τη "θέση" που καβάτζωσες. Στη χειρότερη, αν θες να νιώσεις σωστός και παντελονίσιος, μπορείς να εξοφλήσεις όλο το εξάμηνο. Σε καμία περίπτωση όλη τη φοίτηση. Απο κατι τετοιες τακτικες, πρακτικες φτασαμε εδω που φτασαμε.... Τη Νο5 παραγραφο στο χαρτι που υπεγραψε το διαβασες ή απλα το προσπερασες γιατι μπορεις? Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου από spinemm
tasoe Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 12 hours ago, spinemm said: Απο κατι τετοιες τακτικες, πρακτικες φτασαμε εδω που φτασαμε.... Τη Νο5 παραγραφο στο χαρτι που υπεγραψε το διαβασες ή απλα το προσπερασες γιατι μπορεις? Τη διάβασα, είναι ξεκάθαρα καταχρηστικός όρος και ακόμα και να το κυνηγούσαν δικαστικά από τη μεριά τους θα έχαναν από οποιονδήποτε σοβαρό δικηγόρο. Για αυτό και δε θα το κυνηγούσαν ποτέ.
poulinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου On 16/11/2024 at 09:12, tasoe said: Φίλε, με όλο το σεβασμό προς εσένα αλλά και προς τους υπόλοιπους που έχουν καταθέσει τις απόψεις τους, το κάνεις πολύ θέμα για το τίποτα. Πάρε τηλέφωνο στη σχολή, είμαι ο τάδε, για λόγους ανωτέρας βίας αναγκάζομαι να διακόψω τη φοίτησή μου, ευχαριστώ πολύ. Τελεία. (το "τελεία" μην το πεις στο τηλέφωνο). Άμα πάνε να σου πουν τίποτα για τις υπόλοιπες δόσεις, πες τους καλή τύχη να τις λάβετε από μένα, μην μπεις καν στον κόπο να αιτιολογήσεις ότι δε θεωρείς πως πρέπει να τα πληρώσεις. Δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανείς από κει να σε κυνηγήσουν για εξοφλήσεις. Διαδικτυακό είναι, βάζουν όσους θέλουν να φοιτήσουν, δε θεωρώ ότι έχουν χασούρα από τη "θέση" που καβάτζωσες. Στη χειρότερη, αν θες να νιώσεις σωστός και παντελονίσιος, μπορείς να εξοφλήσεις όλο το εξάμηνο. Σε καμία περίπτωση όλη τη φοίτηση. συμβουλες απο τα lidl και τα Jumbo.και αν αργοτερα βρεθει με κανα δικαστηριο ας πει μου το ειπαν στο insomnia 😛 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα