Spitzenklasse Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Γνωρίζει μήπως κανείς σας, αν είναι δυνατόν να αλλάξει κανείς την πρόσοψη από ένα cd-rom ή dvd-rom; Το λέω αυτό γιατί θέλω να αλλάξω κουτί και να πάρω ένα μαύρου χρώματος αλλά δυστυχώς τα μέσα αποθήκευσής μου είναι στο κλασσικό μπεζ χρώμα. Κάπου είχε πάρει το αυτί μου για προσόψεις που επικολλώνται στις ήδη υπάρχουσες. Αν ξέρει κανείς τίποτα, θα με βοηθούσε πολύ.
vagpap Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Μπορείς κάλιστα να την βγάλεις και να την βάψεις. Με ένα spray θα κάνεις μια χαρά δουλειά (προσοχή στις στρώσεις, λεπτές και πολλές) και προσοχή να μην σου κολλήσει η μπογιά στις εγκοπές που έχει.
doc1000 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δεν ξέρω αν πωλούνται ξεχωριστά προσόψεις (πολύ πιθανόν) αλλά ξέω σίγουρα ότι η Aopen βγάζει ένα CD-R 52X που στη συσκευασία περιλαμβάνει και 2 προσόψεις (μία μαύρη και μία ασημένια) Πιθανόν αυτό να γίνεται και με άλλα drives της Aopen (πχ DVD) Μια άλλη λύση είναι να πάρεις μαύρο case με πορτάκι που κρύβει όλα τα drives. Έχει και το Πλαίσιο ένα τέτοιο πανέμορφο και πολύ ποιοτικό.
overclocker Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Psaxe se magazia pou fernoun proionta mod gia pc opws plaina portakia me tzamaki, neon lampes, cases apo plexiglass kai ta sxetika kai sygoura tha vreis maura kapakia gia CD/DVD-ROMs.
georgeadams Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Όταν αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα, εφάρμοσα 2 λύσεις: Για το Toshiba DVD μου, έβγαλα προσεκτικά τις προσόψεις (και από το drive και από το πορτάκι του) και τις έβαψα μαύρες με σπρέι, λεπτές στρώσεις και προσοχή. Για το Plextor DVD-R μου, έστειλα email στην Plextor και μου έστειλαν ταχυδρομικώς μια μαύρη πρόσοψη για 10ευρώ.
overclocker Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.806031
Jaco Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Προσοχή μόνο ότι αν το βάψεις παύει να ισχύει η εγγύηση...
madsc Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Προσοχή μόνο ότι αν το βάψεις παύει να ισχύει η εγγύηση... Αχ αχ, ξαναπέστο αυτό κ μετά εμπρός καλή μου γομολάστιχα αν πάθει κάτι. :roll: /sc
Jaco Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Προσοχή μόνο ότι αν το βάψεις παύει να ισχύει η εγγύηση... Αχ αχ' date=' ξαναπέστο αυτό κ μετά εμπρός καλή μου γομολάστιχα αν πάθει κάτι. :roll: /sc[/quote'] Φυσικά, μάντεψε ποιόν σκεφτόμουν όταν το έγραφα αυτό... :roll: και όλοι κοιτάνε τον madsc...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.