Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω κάτι πολύ απλό. Θέλω όσο μιλάω τηλεφωνικά με κάποιον, να έχω δεδομένα 4g / 5g..

Μπορούσα κανονικά μέχρι πρόσφατα, άλλαξα πρόγραμμα στην cosmote και έκτοτε όταν με καλούν ή καλώ, κόβονται τα δεδομένα (από what's up σε σύνδεση)

Σε επικοινωνία με cosmote μου λένε πως δεν το επιτρέπουν τα iphone γενικά. Όμως εδώ και χρόνια μου γινόταν κανονικά σε iphone.

Το έχει λύσει κάποιος?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από ένα παλαιότερο thread εδώ στο insomnia, βρήκα αυτό: 

Ενεργοποίησε το Wi-Fi calling στο κινητό. (Phone settings)

Στείλε μήνυμα στο 1333 WIFICALL.

Όταν σου έρθει η ενεργοποίηση restart κινητό.

Η υπηρεσία voice over LTE που χρειάζεσαι πάει μαζί με το wifi calling.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/802382-volte-σε-iphone-14pro/?do=findComment&comment=59525195

Επεξ/σία από Centurion
Δημοσ.
39 minutes ago, johncole said:

Ψάχνω κάτι πολύ απλό. Θέλω όσο μιλάω τηλεφωνικά με κάποιον, να έχω δεδομένα 4g / 5g..

Μπορούσα κανονικά μέχρι πρόσφατα, άλλαξα πρόγραμμα στην cosmote και έκτοτε όταν με καλούν ή καλώ, κόβονται τα δεδομένα (από what's up σε σύνδεση)

Σε επικοινωνία με cosmote μου λένε πως δεν το επιτρέπουν τα iphone γενικά. Όμως εδώ και χρόνια μου γινόταν κανονικά σε iphone.

Το έχει λύσει κάποιος?

Όπως είπαν και παραπάνω αυτό γίνεται μόνο αν ενεργοποιησείς το voLTE ή το VoWIFI. Σε διαφορετική περίπτωση, γυρίζει σε 2G για την κλήση και χάνονται τα δεδομένα. 

Δημοσ.

Φίλε ότι σου είπαν..για κάποιον λόγο η κοσμοτε σε καινούργιες συνδέσεις κάνει αυτή τη παράλειψη κ δεν έχεις volte γραμμή αλλά ούτε κ 5G.. θέλουν εκ νέου ενεργοποίηση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...