giasta Δημοσ. Τρίτη στις 02:08 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 02:08 μμ Καλησπέρα, έχω ένα θέμα με το πληκτρολόγιο σε Laptop Lenovo Ideapad 330s-15ARR. Κάποια συγκεκριμένα πλήκτρα δεν λειτουργούν και μπορεί να δουλέψουν μετά από ώρα ή μετά από επανεκκίνηση. Ένας τεχνικός που το άνοιξε μου είπε ότι αργεί να πάρει ρεύμα το πληκτρολόγιο, ότι θέλει χρόνο μετά την εκκίνηση και ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα λυθεί με την αντικατάσταση πληκτρολογίου κόστους 80€. Όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν άψογα. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι αντίστοιχο σε αυτή την σειρά της Lenovo; Το πληκτρολόγιο το βρίσκω 32€ αλλά η διαδικασία είναι αρκετά σύνθετη. Έχει δοκιμάσει κάποιος την αντικατάσταση; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. Τρίτη στις 06:34 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 06:34 μμ Αν ειναι οπως βλεπω σε κατι βιντεος , που θες να τα ξηλωσεις ολα για να το βγαλεις , οπως σε ενα dell που εχω , χεσε μεσα πολυχρόνη που λενε και στο χωριο μου. Τωρα η περιγραφη της βλαβης που σου δωσε , ειναι λιγο μπακαλικη... τι παει να πει αργει το ρευμα να παει στο πληκτρολογιο ? Πως παει ? Με τα ποδια ? Εκτος και αν εχει η μητρικη καποιο προβλημα και προκαλει αυτο το θεμα ... τι να σου πω.. ψιλοπαλιο φορητο βλεπω οτι ειναι , εγω προσωπικα δεν θα πολυασχολουμουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. Τρίτη στις 06:59 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 06:59 μμ αργει το ρεύμα να πάει. Μάλιστα. άλλαξε τεχνικό χτες. Δυστυχώς χωρίς δοκιμή νέου δεν μπορείς να βγάλεις άκρη. Μίλα με την λενόβο αν μπορείς να τους το στείλεις να κάνουν δοκιμή και να σου πουν κόστος επισκευής έπειτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. Τρίτη στις 10:32 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 10:32 μμ (επεξεργασμένο) δες κ τα τεστ της Lenovo https://pcsupport.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-netbooks/300-series/330s-15arr/troubleshoot δες κ drivers κλπ Επεξ/σία Τρίτη στις 10:33 μμ από Kthulhou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα