konkarien Δημοσ. Τρίτη στις 02:05 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 02:05 μμ (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας. Είμαι στο στάδιο μετάβασης από Nikon DSLR σε Nikon miirrorless. Αυτήν την στιγμή δεν έχω καθόλου φακούς από το σύστημα Ζ. Έχω έναν Tamron 35-150/2,8-4 Di VC OSD που θα ήθελα να τον δουλέψω με αντάπτορα (F to Z) Υπάρχει η εμπειρία αν υπάρχει συμβατότητα πλήρης ή υπάρχουν προβλήματα; Ευχαριστώ. Επεξ/σία Τρίτη στις 02:47 μμ από konkarien 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. Τρίτη στις 06:02 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 06:02 μμ 3 hours ago, konkarien said: Καλημέρα σας. Είμαι στο στάδιο μετάβασης από Nikon DSLR σε Nikon miirrorless. Αυτήν την στιγμή δεν έχω καθόλου φακούς από το σύστημα Ζ. Έχω έναν Tamron 35-150/2,8-4 Di VC OSD που θα ήθελα να τον δουλέψω με αντάπτορα (F to Z) Υπάρχει η εμπειρία αν υπάρχει συμβατότητα πλήρης ή υπάρχουν προβλήματα; Ευχαριστώ. https://photographylife.com/nikon-ftz-adapter-lens-compatibility#sigma-brand-lenses Eδώ λέει ότι είναι συμβατός με FTZII, αλλά να ξέρεις ότι δεν είναι απόλυτα σίγουρο. Προσωπικά ότι γράφει η λίστα το έχω δει, αλλά υπάρχουν άλλοι που είχαν μεγάλα θέματα με φακούς που η εν λόγω λίστα τους βγάζει 100% συμβατούς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konkarien Δημοσ. Τρίτη στις 07:10 μμ Μέλος Share Δημοσ. Τρίτη στις 07:10 μμ (επεξεργασμένο) Την έχω δει την λίστα και γενικότερα έχω ακούσει ότι κάποιοι είχαν προβλήματα και κάποιοι όχι ακόμη και με τον ίδιο φακό. Ίσως να παίζουν και ρόλο κάποιες αναβαθμίσεις που δεν έχουν γίνει; Επεξ/σία Τρίτη στις 07:11 μμ από konkarien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα