Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
15 minutes ago, bill2015 said:

Το ξέρω αλλά αν αργήσουν εδώ ήταν για 13/11/2024 τους ζητάω τη νεα εκτιμώμενη και λένε θα φτιαχτεί γενικά και αόριστα 

Αντίστοιχη ζημια σε χαλκό πάντως δεν θα φτιαχνόταν νωρίτερα και το κρισιμότερο είναι ότι οι "μούφες" στο χαλκό θα τον επηρέαζαν σε αντίθεση με την αποκατάσταση της οπτικής που θα παίζει πάντα άψογα.

Ο γείτονάς μου στην πυρκαγιά της Πεντέλης τον Αύγουστο ήταν σχεδόν 15 μέρες χωρίς internet μέχρι να του αλλάξουν το εναέριο χάλκινο καλώδιο στην κολώνα που έλιωσε/κόπηκε από την φωτιά στα δέντρα του.

Δημοσ.
4 hours ago, bill2015 said:

Καλημέρα 

Τόσο καλά με τι πάροχο ;;

Σήμερα που κάλεσα είπανε οτι το στείλανε με επίσπευση στον εργολάβο ώστε να γίνει σήμερα η αποκατάσταση 

Cosmote...Το χειροτερο ηταν το καθημερινο δουλεμα(ακουσα για την ιδια ημερα οτι το βαλαμε στα επειγον κτλ) και το ακομα χειροτερο οτι ηρθαν μετα απο 6 μερες,αλλαξαν το νοκια και τσουπ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα 

Ρώτησα αν μπορώ να γυρίσω πίσω σε χαλκό μου είπε απο τη στιγμή που υπάρχει υποδομή και είσαι ήδη συνδεδεμένος δεν θα γυρήσει 

Τους ανέφερα ότι είναι για τηλεργασία τίποτα 

Η βλάβη στον εργολάβο πήγε απο 12/11/2024 

Το μόνο που έκανε ένα αίτημα πρόθεσης ακύρωσης για να πιέσει τα πράγματα λίγο αλλά και η cosmote χάλασε από εξυπηρέτηση πάρα πολύ 

Το μόνο κακό είναι ότι δουλεύω με τηλεργασία και κάθε πρωι πάω σε ενα φίλο μου γιατί με  τα δεδομένα κολλάει μερικές φορές 

Επεξ/σία από bill2015
Δημοσ.

Καλησπέρα. Ομοιοπαθής. Δεν έχω ιντερνετ απο Παρασκευή 8/11. Η διαφορά είναι οτι στο nokia δεν εχει αναψει το alarm αλλά αναβοσβήνει το PON. Καθε μέρα τους παίρνω, περίπου τα ίδια με σένα μου λένε. Πριν λιγο μίλησα, πρώτη φορά αναφέρθηκε κομμένη οπτικη. Μέχρι προχθες έλεγαν "βλάβη στην περιοχη". Σημερα μου είπε οτι είναι να πάει ο τεχνικός απο τον εργολάβο αλλα και ο τεχνικός του ΟΤΕ και ότι δεν υπάρχει ενημέρωση από τους τεχνικους στο συστημα απο την προηγουμενη δευτερα. Απίστευτα πράγματα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Θα έχεις όμως τρέξιμο με ρήτρα, όταν δεν θα αποδεχτούν ότι είναι δικιά τους υπαιτιότητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα περιμένω και θα δούμε 

Απλά το θεωρώ απαράδεκτο να περιμένεις τόσο πολύ και χωρίς ενημέρωση

Επεξ/σία από bill2015
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...