bill2015 Δημοσ. Τρίτη στις 09:51 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:51 πμ Καλημέρα σας Θέλω να μοιραστώ το πόνο μου μαζί σας Χτες στη περιοχή μου ξεκίνησαν έργα για αέριο είπα θα προσέξουν δεν χρειάζεται να ανησυχώ για κάτι Ελα ντε μου καλά έκανα και ανησυχούσα τόσο εργάζομαι με τηλεργασία ξαφνικά στης 11:00 κόβεται και δεν μπορώ να συνδεθώ βλέπω στο ont alarm κόκκινο πάω κάτω να τους πω η οπτική ίνα κομμένη στα δύο δηλώθηκε βλάβη στην cosmote μέχρι να το φτιάξουν θα δουλεύω από άλλη γραμμή σε φιλικό σπίτι το απόγευμα που γύρισα σπίτι βλέπω η οπτική συνδεδεμένη ενώσανε το σωλήνα οι κύριοι μόνο και μόνο να μην φαίνεται κομμένο Σας επισυνάπτω και φωτογραφίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. Τρίτη στις 10:14 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 10:14 πμ Προφανώς αυτο(την σύνεση) το εκανε ο εργολάβος το φ/α, εσυ πρέπει να περιμένεις τον εργολάβο των οπτικών ινων. . Περαν των αλλων ωραίες κατασκευές κανουν στις ινες, χύμα στο χώμα😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. Τρίτη στις 10:18 πμ Μέλος Share Δημοσ. Τρίτη στις 10:18 πμ (επεξεργασμένο) Χαχα να δούμε πάντως βλάβη στους τεχνικους οτε πήγε Μου αρέσει που είπε ότι βάλανε και σωλήνα για προστασία οταν την κατασκευάζανε Επεξ/σία Τρίτη στις 10:22 πμ από bill2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. Τρίτη στις 10:45 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 10:45 μμ Σωλήνας είναι αυτό που βλέπεις. Οι ίνες είναι μέσα σε αυτό. Έτσι είναι παντού... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. χθες στις 12:11 μμ Μέλος Share Δημοσ. χθες στις 12:11 μμ Καλημέρα Οκ μια χαρά Βάλανε άσφαλτο απο την cosmote λένε σήμερα θα φτιαχτεί Θα φανεί πότε θα φτιαχτεί Αν αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juventinos Δημοσ. χθες στις 12:41 μμ Share Δημοσ. χθες στις 12:41 μμ Συνήθως ο πάροχος δίνει δωρεάν data μέχρι να επισκευαστεί η ζημιά, αν σε ενδιαφέρει και βολεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. χθες στις 12:43 μμ Μέλος Share Δημοσ. χθες στις 12:43 μμ Μου έδωσαν αλλά κάνει για νετφλιχ κτλ για τηλεργασία κολλάνε λίγο τα συστήματα Μια ερώτηση αν αργήσει πολύ τι μπορώ να κάνω πέρα απο υπομονή ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. χθες στις 01:52 μμ Share Δημοσ. χθες στις 01:52 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bill2015 είπε Μου έδωσαν αλλά κάνει για νετφλιχ κτλ για τηλεργασία κολλάνε λίγο τα συστήματα Μια ερώτηση αν αργήσει πολύ τι μπορώ να κάνω πέρα απο υπομονή ;; Tίποτα πέρα από το να δουλεύεις με mobile data, ευτυχώς δίνουν αβέρτα αν δεν εέις ήδη απεριόριστο πρόγραμμα. Συνήθως δεν αργεί πάντως, τέτοιου είδους βλάβες φτιάχνοται σχετικά εύκολα. Επεξ/σία χθες στις 01:52 μμ από dpolal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. χθες στις 01:54 μμ Μέλος Share Δημοσ. χθες στις 01:54 μμ Έχω απειόριστο πρόγραμμα Απο 11/11 έχει η βλάβη ελπίζω να γίνει σήμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Share Δημοσ. πριν από 3 ώρες Καλημέρα Ακόμα καμία αλλαγή στη cosmote που κάλεσα λένε δεν γνωρίζουν πότε θα γίνει αποκατάσταση έχει πάει στον εργολάβο ήταν να γίνει 13/11/2024 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkarama Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες On 12/11/2024 at 10:14, NikosKallithea said: Προφανώς αυτο(την σύνεση) το εκανε ο εργολάβος το φ/α, εσυ πρέπει να περιμένεις τον εργολάβο των οπτικών ινων. . Περαν των αλλων ωραίες κατασκευές κανουν στις ινες, χύμα στο χώμα😂 Οντως, τι παπαριά είναι αυτή? Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει τουλάχιστον τούβλο απο κάτω στην όδευση και απο πάνω πορτοκαλί πλέγμα, για να προσέχουν αυτοι που σκάβουν... Τα συνεργεία που πέρασαν το last mile είναι απαράδεκτα, παντού.. ποιο τσαπατσοδουλιά δεν υπάρχει.... για πλάκα θα κόβονται τα πάντα σε λίγο καιρό.. είναι τόσο "ρηχά" που αν αποφασίσει ο δήμος να ξύσει την άσφαλτο, δεν θα μείνει τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες Άστα το αεριο μου είπαν ότι το ένωσαν πρέπει να έρθει εργολάβος να τα συνδέσει Να δούμε πόσο θα κάνει να το επιδιορθώσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα