Artis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Αγόρασα πρόσφατα το κινητό TCL 40nxtpaper και ξεκίνησα να περνάω εφαρμογές και δεδομένα απ΄το παλιό (XIAOMI REDMI 5A). Για την ακρίβεια η διαδικασία πήγαινε μόνη της από την GOOGLE. Απ΄όσα είδα μέχρις στιγμής, έχουν περαστεί διάφορα . Στις επαφές είχαμε πρόβλημα. Έκανα διάφορες προσπάθειες με messenger, viber, gmail, bluetooth κτλ, αλλά εις μάτην. Το κατάφερα με GOOGLE DRIVE. Με τις σχετικές ελλείψεις όπως ενημέρωση των επαφών με τις αντίστοιχες φωτογραφίες. Κι ερχόμαστε στο πρόβλημα. Σε όλα τα κινητά που είχα μέχρι σήμερα οι επαφές μου ήταν χωρισμένες σε ομάδες (Συγγενείς, Φίλοι, Συνεργάτες, Υπηρεσίες κτλ), με ξεχωριστό ringtone η κάθε ομάδα. Φαντάστηκα, αφελώς, ότι μια τέτοια λειτουργία θα υπήρχε και στα νεότερα κινητά αφού υπήρχε σε παλιότερα. Απ' ότι έχω δει, με κάθε λεπτομέρεια, στο TCL τέτοιες δυνατότητες απουσιάζουν πανηγυρικά. Στην προσπάθειά μου να φτιάξω εξ αρχής μια νέα επαφή (χειροκίνητα), συνάντησα και άλλα προβλήματα, όπως η αδυναμία χαρακτηρισμού της επαφής που καταχωρούσα ως "κινητού, οικίας, εργασίας" κτλ Για την ακρίβεια, σε κάποια πεδία βγαίνει το αναδυόμενο μενού αλλά η επιλογή δεν μένει. Στην αλληλογραφία μου με την εταιρεία TCL με διαβεβαίωσαν ότι σε κανένα απ΄τα κινητά τους δεν υφίσταται τέτοια λειτουργία. Άρα ψάχνω νέο κινητό, μάλλον XIAOMI για να μπορέσει να πάρει έτοιμο το πακέτο των ομάδων των επαφών, αφού αυτές είναι καταχωρισμένες στο λογαριασμό XIAOMI. Σ' όλη αυτή την περιπέτεια, εξηγώ ότι δεν έχω βάλει μέχρι τώρα την κάρτα SIM, για λόγους ευνόητους. Αν κάποιος έχει ασχοληθεί με το θέμα ας μου προτείνει κινητό μέχρι 200 ευρώ. Ευχαριστώ...
apostolos22 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Απ'όσο βλέπω τα Samsung έχουν αυτή την δυνατότητα να έχεις άλλο ringtone για κάθε επαφή ή ομάδα. Κοίτα μήπως και στις ρυθμίσεις των επαφών μήπως υπάρχει κάπου κριμένη η επιλογή. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να κατεβάσεις τις εφαρμογές Contacts και Phone από την Google. Δεν έχω τώρα Xiaomi κινητό στην κατοχή μου. αλλά το προηγούμενο είχε τις παραπάνω εφαρμογές οπότε αν και το παλιό σου είχε τις ίδιες νομίζω απλά τις κατεβάζεις και κάνεις την δουλειά σου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα