Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, TheHunter122 είπε

Ο μηχανικός που πάω τόσο καιρό και κάνει μόνο αυτή τη μάρκα, μου ρύθμισε τις βαλβίδες πριν κάτι μήνες και μου είπε έχεις άλλα 50.000 χιλιόμετρα για το κεφαλάρι. Οπότε αν θέλω άλλους 7-8 μήνες να το κρατήσω και μετά πούλημα, να ασχοληθώ με βαβλίδες;

Όχι μην μπείς στο κόπο εφόσον θα το δωσεις .

Ξεκινα με τον έλεγχο για φλάντζα κεφαλής .

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, TheHunter122 είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω. Αυτό με τις βαλβίδες κλπ μόνο τα τογιότα το έχουν ή γενικά όσα αμάξια καίνε αέριο φθείρονται οι βαλβίδες;

Ανοίγεις μεγάλη συζήτηση .

2 Ιαπωνικά Honda & Mazda 6 είχα με LPG . Και τα 2 είχαν 250,000+ όταν μπήκε υγραέριο. 

Αντίστοιχα το 1ο έκανε 200,000 και το 2ο 150,000 με Lpg

Απλώς όσα έχουν μηχανικές βαλβίδες θέλουν έλεγχο διάκενων στα χιλιόμετρα που ορίζει ο κατασκευαστής και λίγο πιο σύντομα ,

Απλώς όσα έχουν μηχανικές και ειδικά με καπελώτα όταν φτάσουν στο όριο τα διάκενα  έχουν διαφορετική τεχνική και κοστολόγιο.

Το υγραέριο εάν είναι σωστά ρυθμισμένο θα κάνεις πολλά χιλιάδες χιλιόμετρα και δε θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TheHunter122 είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω. Αυτό με τις βαλβίδες κλπ μόνο τα τογιότα το έχουν ή γενικά όσα αμάξια καίνε αέριο φθείρονται οι βαλβίδες;

όσα αμάξια έχουν κακή ρύθμιση

επίσης απο τη στιγμή που σήκωσε θερμοκρασία , πετάς τα λάδια (δυστυχώς, ακόμα και την προηγούμενη να τα έβαλες)

επίσης ξαναρωτάω τους υπόλοιπους

Στις 12/11/2024 στις 10:08 ΜΜ, korakios είπε

Αν είναι φλάντζα δεν πρέπει να χάνει νερά ?

Δημοσ.

Aυτά τα μοτέρ είναι σκυλιά και με τυπική συντήρηση βγάζουν 300Κ ως 400Κ χωρίς άνοιγμα. Με υγραέριο τα πράγματα αλλάζουν....

Δημοσ.
4 ώρες πριν, SaFiS είπε

Με ενα τεστ κιτ μπορεις αμεσα να δεις αν εχει αρπαγμενη φλατζα…

https://www.adcardesign.gr/autokinhto/garage1/episkeuh/ergaleia/kit-elegchoy-diarrois-flantzas-kefalis-10ml-amio-1-tem

Ευχαριστώ πολύ φίλος!

Αν είχα skoda πχ ή σιτροέν δεν θα είχα ποτέ θέμα με βαλβίδες; Γιατί όλο για τα ιαπωνικα λένε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...