xarakass Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 Καλησπερα παιδιά εχει αγοράσει κανείς απο αυτο το sait ?? Θελω να πάρω Λαστιχα για την μηχανή ..τα εχει καλή τιμή αλλα ...κατι δε μου κολλάει ...Ενω στην αρχή δείχνει οτι εχει Pay pal όταν πας ταμείο εχει μόνο κάρτα ... Αν έχει αγοράσει κάποιος ας πει την γνώμη του Ευχαριστώ ..Χαρης
dim_plo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 Είναι σαν να βλέπω τον Matrixxx να ετοιμάζει για μία ακόμη φορά τον xaraka του... 6
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 Στις 11/11/2024 στις 6:58 ΜΜ, xarakass είπε Καλησπερα παιδιά εχει αγοράσει κανείς απο αυτο το sait ?? Θελω να πάρω Λαστιχα για την μηχανή ..τα εχει καλή τιμή αλλα ...κατι δε μου κολλάει ...Ενω στην αρχή δείχνει οτι εχει Pay pal όταν πας ταμείο εχει μόνο κάρτα ... Αν έχει αγοράσει κάποιος ας πει την γνώμη του Ευχαριστώ ..Χαρης Aφού δεν κολλάει ψάξε αλλού.
xarakass Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Τελικά Αγόρασα και νεα Δεν έχω Εκτός απο ενα Mail οτι εγινε η Παραγγελία και η Πληρωμή ...Έλεγε παράδοση σε 2 μέρες!!! 🤣 Οπότε αφήστε το θέμα να γράψω σε λίγες μέρες τι έχει γίνει ...Τα κλαίω από τώρα αλλά .....Θα δούμε ...Μη Γίνομε κακός μπορει να είναι οκ οι Άνθρωποι ....
xarakass Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Καλησπερα Λοιπόν Τελικά Ήρθε Με ACS Δεν το Πιστεύω ολα καλά εδω μου ζητάγανε 117 + Μεταφορικά ( Το Πιο Φθηνό Μαγαζί ..για βουλκανιζατέρ της γειτονιάς αστο 180 ) Μαζί με μεταφορικά 70 ..Τζετ Όλα καλα Λοιπόν
alexx Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα, δες πότε κατασκευάστηκε το ελαστικό. Μην το είχαν στις αποθήκες τους κανα 2 χρόνια.
xarakass Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Τελευταία βδομάδα 23 ..οκ δεν είναι καί κάτι τρομερό..με χάλασε λίγο αλλά λόγο τιμής είναι οκ 55% πιο κάτω από εδώ .. οπότε θα ζήσω για λίγο με αυτό..χα χα χα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα