ilias43 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 5 ώρες πριν, MikhailBakurin είπε Σε νυχτερινές φωτογραφίες τοπίων τα πάει μια χαρά, αλλά όχι κάτι τρομερό. Πάντως πολύ καλύτερα από πόκο, μόκο και φόκο αντίστοιχης τιμής. Σε βραδινές φωτογραφίες καλού φωτισμού (πχ πορτραίτο σε ένα εστιατόριο), τα πάει αξιοπρεπώς επίσης. Εκεί που φυσάει, είναι σε φωτογραφίες τοπίων (αστικών και μη) τη μέρα. Κόβει όλο το θόρυβο του φωτός και αναπαριστά πολύ ρεαλιστικά ό,τι βλέπει το ανθρώπινο μάτι. Όπως έγραψα προηγουμένως, μου θυμίζει πολύ τις χρυσές - λεπτομερείς εποχές των τελειωμάτων της αναλογικής φωτογραφίας. Πολύ γήινα και φυσικά χρώματα, αυτό το αποτέλεσμα δεν το έχω δει ούτε σε πολύ-πολύ ακριβότερα κινητά που υπερφωτίζουν και υπερλαμπρίζουν τις σκηνές. Τώρα, για τις κριτικές... Ο καθένας ξέρει τι και πώς το διαλέγει. Το παράδειγμα που χρησιμοποιώ πάντα, είναι ότι και τα κινέζικα - φθηνιάρικα ΤΟΥΟΤΟΜΙ με τις κάκιστες καταναλώσεις και τις υπερβολικές τιμές, είναι πρώτα σε κριτικές και προτιμήσεις στο Σκρουτζ. Είναι καλά κλιματιστικά; Όχι. Νομίζουν οι αγοραστές τους ότι έχουν πάρει λίρα100; Ναι. Λίγες μέρες στα χέρια μου και προσπαθώ να συνηθίσω το καταπληκτικό μέγεθος του! Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν τέτοια μεγέθη σε κινητά πλέον... Καταπληκτικό σήμα όπως ανέφερες και εσύ, πολύ καλή ποιότητα ήχου και ακουστικού. Εννοείται μπαταρία σκύλος. Οι φωτογραφίες θα δοκιμασθούν στην πορεία... Προσωπικά το προτείνω ανεπιφύλακτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα