Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ilias43 είπε

Ύστερα από αρκετή μελέτη και καταλήγοντας ότι τα κύρια χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν είναι η αυτονομία και τα λεπτοκαμωμένο σχήμα, επιλέγω το sony xperia 10 vi.

Διάβασε εδώ προτού το αγοράσεις 

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Διάβασε εδώ προτού το αγοράσεις 

Εννοείται ότι το διάβασα πριν καταλήξω...

Βλέπεις κάποιο αρνητικό?

Για την φόρτιση το αποδέχομαι και δεν το θεωρώ πρόβλημα!

Δημοσ.
20 minutes ago, ilias43 said:

Εννοείται ότι το διάβασα πριν καταλήξω...

Βλέπεις κάποιο αρνητικό?

Για την φόρτιση το αποδέχομαι και δεν το θεωρώ πρόβλημα!

Παραθέτω από το ίδιο τόπικ και μια πρόσφατη προσθήκη που έκανα, μετά από 4 μέρες βαριάς - ταξιδιωτικής χρήσης:

On 17/11/2024 at 17:24, MikhailBakurin said:

Update: Το Σόνυ είναι καλύτερο από όσο έγραψα αρχικά. Οι φωτογραφίες του είναι φοβερές για point + click. Η μπαταρία του βγάζει σε φουλ χρήση εντός ταξιδιού άνετα 2 24ωρα (και μένει και ένα 10%). Έχει εκπληκτική συνδεσιμότητα, πιάνει 5γ καμπάνα σε σημεία που το iphone της παρέας δεν πιάνει τίποτα. Γενικά, είναι ένα πολύ καλό ΚΙΝΗΤΟ (και όχι παιχνιδομηχανή ή εργαλείο κλαρινογαμπρισμού).

Το μόνο που με εκνευρίζει ακόμα, είναι το proximity sensor, το φλας/φακός - παρωδία και η διαφορά στο UI, η οποία όμως ξεπερνιέται γρήγορα. Σε 4 μέρες αισθάνομαι ότι δεν είμαι τελείως ξένος, φαντάζομαι σε άλλες 10 θα έχω αρχίσει να συνηθίζω.

Ένα μικρό ακόμα απδέητ σε 6 μέρες: Είναι πλέον στον άξονα του "βολικού" η συσκευή. Το UI συνηθίζεται και προσφέρει απλοποίηση των διεργασιών που με το MIUI ήθελες κόπο. Κατάργησα τα κουμπιά επί της οθόνης και έχω μάθει χειρονομίες, κάνοντας μικρότερες διαδρομές με τα δάκτυλα. Όσον αφορά την ίδια τη συσκευή, είναι παράγοντας άνεσης το ότι βγαίνει - μπαίνει πανεύκολα σε τσέπη και λόγω βάρους πολλές φορές πανικοβάλλομαι ότι κάπου το ξέχασα ή μου το έκλεψαν: δεν καταλαβαίνω ότι υπάρχει στην τσέπη λόγω γελοία χαμηλού βάρους.

Η κάμερα κάνει παπάδες για το κόστος της συσκευής, όπου σχεδόν στείλω φωτός του ταξιδιού μου ρωτάνε ποιο κινητό έχω. Είμαι καλός στη σκηνοθεσία ( 😆 ), το ξέρω, αλλά δε με ρωτούσε ποτέ κανείς ποιο κινητό έχω με το poco. Τραβάει κινηματογραφικού - ρεαλιστικού τόνου χρώματα και κόβει τις περιττές αναλαμπές σε κτήρια, πρόσωπα και επιφάνειες. Θα έλεγα ότι θυμίζει την καθαρότητα και την πιστότητα αναλογικών μηχανών στην αυγή του 2000, λίιιιγο πριν την ψηφιακή εποχή. ΔΕΝ έχω ξαναδεί τέτοια κάμερα σε άλλο κινητό, πιθανόν γιατί κανείς άλλος δεν έχει εξπήρια. 😁

Δε μετανιώνω την αγορά και θα στενοχωρηθώ αρκετά αν οι λοιπές ελλείψεις του με αναγκάσουν να το διώξω χάριν ισχυρότερου / πολυσυλλεκτικότερου κινητού. Η σόνυ φαίνεται ότι ξέρει να κάνει κινητά. Κρατάει όλη τη φορητότητα, τη συνδεσιμότητα, την κομψότητα και τις μαζεμένες διαστάσεις, βάζει και μία κάμερα τελείως άλλου price range και... αυτό είναι. Ούτε παιχνίδια, ούτε καζίνο, ούτε ταινίες, ούτε ''''''παραγωγικότητα'''''' (ό,τι κι αν σημαίνει αυτός ο μαϊντανός...) περιμένει κανείς από αυτή τη συσκευή. Είναι ένα εκπληκτικό κινητό με όλη τη σύγχρονη λειτουργικότητα, άνετη συνδεσιμότητα και εμφάνιση που χρειάζεται ένας σοβαρός ενήλικας, το οποίο βγάζει εξαιρετικές φωτογραφίες. Τίποτα λιγότερο, τίποτα παραπάνω.

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.

Έχω πάνω από 10 χρόνια να πιάσω κινητό sony (έπιασα για λίγες μέρες πριν χρόνια το XZ2 που δεν το θυμάμαι ούτε σαν ιδέα απλά έκανα το έχω εδώ μέσα στις αξιολογήσεις 😁) και είχα σαν βασική συσκευή το Xperia Ray και αναρωτιέμαι πέρα από τα κολλήματα της εποχής τότε,ένα πρόβλημα που είχε το συγκεκριμένο μοντέλο και γενικά η Sony ήταν οι κεραίες σε εκνευριστικό βαθμό να σε βγάζει συχνά εκτός δικτύου... Προφανώς έχει βελτιωθεί αλλά πως πάει σε αυτό τον τομέα;πχ το Poco X6 Pro που έχω τώρα δεν νιώθει τίποτα έχει καλή κεραία(καλο η κακό δεν ξέρω αλλά δεν χάνει πουθενά). 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, George6633 είπε

Έχω πάνω από 10 χρόνια να πιάσω κινητό sony (έπιασα για λίγες μέρες πριν χρόνια το XZ2 που δεν το θυμάμαι ούτε σαν ιδέα απλά έκανα το έχω εδώ μέσα στις αξιολογήσεις 😁) και είχα σαν βασική συσκευή το Xperia Ray και αναρωτιέμαι πέρα από τα κολλήματα της εποχής τότε,ένα πρόβλημα που είχε το συγκεκριμένο μοντέλο και γενικά η Sony ήταν οι κεραίες σε εκνευριστικό βαθμό να σε βγάζει συχνά εκτός δικτύου... Προφανώς έχει βελτιωθεί αλλά πως πάει σε αυτό τον τομέα;πχ το Poco X6 Pro που έχω τώρα δεν νιώθει τίποτα έχει καλή κεραία(καλο η κακό δεν ξέρω αλλά δεν χάνει πουθενά). 

Πωωωωω ρε φιλε,τι μου θυμισες.Το καλυτερο κινητο που ειχα ποτε xperia ray.

Δεν θυμαμαι να ειχα ποτε καποιο κολλημα ή θεμα με το σημα.Και το ειχα σχεδον τρια χρονια....

Μακαρι να ξαναπαιρνα sony.Αλλα δυστυχως και ακριβα ειναι και μικρα (εχουμε και πρεσβυωπια).....

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, George6633 said:

Διαβάζετε και κάνα ποστ όμως, ε. :P

Έχω γράψει ευκρινώς ότι έχει εκπληκτικό σήμα. Πιάνει παντού, ακόμα και στα πιο ακραία υπόγεια στο εξωτερικό, είτε κοσμοτέ και λοιπές συνδεόμενες, είτε βόνταφον. Η κοπέλα μου που είναι μαζί κι έχει κοσμοτέ με αηφον 13, δεν πιάνει τίποτα. Ανυπομονώ να γυρίσω Αθήνα και να το δοκιμάσω σε κάνα μετρό. Θυμάμαι κάποτε ότι έπιανα με ένα LeTV LEECO Elite 3 pro (ή κάπως έτσι) παντού σήμα στη μπλε γραμμή, πλην εθνικής άμυνας και πέριξ ευαγγελισμού.

Τώρα με το πόκο δεν έπιανα σχεδόν πουθενά, μόνο κάνα μέγαρο και τπτ αμπελοκήπους.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, MikhailBakurin είπε

Διαβάζετε και κάνα ποστ όμως, ε. :P

Έχω γράψει ευκρινώς ότι έχει εκπληκτικό σήμα. Πιάνει παντού, ακόμα και στα πιο ακραία υπόγεια στο εξωτερικό, είτε κοσμοτέ και λοιπές συνδεόμενες, είτε βόνταφον. Η κοπέλα μου που είναι μαζί κι έχει κοσμοτέ με αηφον 13, δεν πιάνει τίποτα. Ανυπομονώ να γυρίσω Αθήνα και να το δοκιμάσω σε κάνα μετρό. Θυμάμαι κάποτε ότι έπιανα με ένα LeTV LEECO Elite 3 pro (ή κάπως έτσι) παντού σήμα στη μπλε γραμμή, πλην εθνικής άμυνας και πέριξ ευαγγελισμού.

Τώρα με το πόκο δεν έπιανα σχεδόν πουθενά, μόνο κάνα μέγαρο και τπτ αμπελοκήπους.

Καλά ντε μη βαράς,μου διέφυγε αλλιώς δεν θα έγραφα όλο αυτό 🤣

Μπράβο πάντως στη Sony,θα ήθελα να ξαναδοκιμάσω αλλά με το stock android βγάζω αλλεργία(ναι ξέρω είμαι ανάποδος άνθρωπος) αλλά αν βρω κάτι που να αξίζει με βάση τι πληρώνεις και τι παίρνεις ίσως καταφέρω να πειστώ να το δοκιμάσω.Τώρα δεν φεύγω εύκολα από τον 8300 Ultra του poco εκτός αν βρω κάτι ισάξιο σε ταχύτητα με πολύ καλύτερη αυτονομία... Πάντως έχω βολευτεί με την poco,πάω να κρατήσω ξανά κινητό πάνω από χρόνο μετά το Redmi Note 9T που κράτησα 2,5 χρόνια και πνίγηκε στη θάλασσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, MikhailBakurin είπε

Παραθέτω από το ίδιο τόπικ και μια πρόσφατη προσθήκη που έκανα, μετά από 4 μέρες βαριάς - ταξιδιωτικής χρήσης:

Ένα μικρό ακόμα απδέητ σε 6 μέρες: Είναι πλέον στον άξονα του "βολικού" η συσκευή. Το UI συνηθίζεται και προσφέρει απλοποίηση των διεργασιών που με το MIUI ήθελες κόπο. Κατάργησα τα κουμπιά επί της οθόνης και έχω μάθει χειρονομίες, κάνοντας μικρότερες διαδρομές με τα δάκτυλα. Όσον αφορά την ίδια τη συσκευή, είναι παράγοντας άνεσης το ότι βγαίνει - μπαίνει πανεύκολα σε τσέπη και λόγω βάρους πολλές φορές πανικοβάλλομαι ότι κάπου το ξέχασα ή μου το έκλεψαν: δεν καταλαβαίνω ότι υπάρχει στην τσέπη λόγω γελοία χαμηλού βάρους.

Η κάμερα κάνει παπάδες για το κόστος της συσκευής, όπου σχεδόν στείλω φωτός του ταξιδιού μου ρωτάνε ποιο κινητό έχω. Είμαι καλός στη σκηνοθεσία ( 😆 ), το ξέρω, αλλά δε με ρωτούσε ποτέ κανείς ποιο κινητό έχω με το poco. Τραβάει κινηματογραφικού - ρεαλιστικού τόνου χρώματα και κόβει τις περιττές αναλαμπές σε κτήρια, πρόσωπα και επιφάνειες. Θα έλεγα ότι θυμίζει την καθαρότητα και την πιστότητα αναλογικών μηχανών στην αυγή του 2000, λίιιιγο πριν την ψηφιακή εποχή. ΔΕΝ έχω ξαναδεί τέτοια κάμερα σε άλλο κινητό, πιθανόν γιατί κανείς άλλος δεν έχει εξπήρια. 😁

Δε μετανιώνω την αγορά και θα στενοχωρηθώ αρκετά αν οι λοιπές ελλείψεις του με αναγκάσουν να το διώξω χάριν ισχυρότερου / πολυσυλλεκτικότερου κινητού. Η σόνυ φαίνεται ότι ξέρει να κάνει κινητά. Κρατάει όλη τη φορητότητα, τη συνδεσιμότητα, την κομψότητα και τις μαζεμένες διαστάσεις, βάζει και μία κάμερα τελείως άλλου price range και... αυτό είναι. Ούτε παιχνίδια, ούτε καζίνο, ούτε ταινίες, ούτε ''''''παραγωγικότητα'''''' (ό,τι κι αν σημαίνει αυτός ο μαϊντανός...) περιμένει κανείς από αυτή τη συσκευή. Είναι ένα εκπληκτικό κινητό με όλη τη σύγχρονη λειτουργικότητα, άνετη συνδεσιμότητα και εμφάνιση που χρειάζεται ένας σοβαρός ενήλικας, το οποίο βγάζει εξαιρετικές φωτογραφίες. Τίποτα λιγότερο, τίποτα παραπάνω.

Το "σοβαρός ενήλικας" με κάλυψε!..

Τελευταίο τεμάχιο στο πλαίσιο στα Γιάννενα και φυσικά ήταν για μένα..!!!😁..

Ύστερα από το Sony CM-DX 1000 (απίστευτο μοντέλο) κάπου το 1997, επιστρέφω στην Sony!😋

Επεξ/σία από ilias43
Δημοσ.

Εχω το XZ1 6 χρόνια, το καλύτερο κινητό που το είχα πάρει 230€ σε προσφορά, λειτουργεί σαν καινούριο.Θα του αλλάξω μπαταρία γιατί το χρησιμοποιώ ως 2ο, πήρα το Samsung A54 πρίν 1 χρόνο.

Τα μειονεκτήματα του είναι ο αδύναμος φακός, το αδύναμο Wi-Fi, και το ευαίσθητο γυροσκόπιο που γυρνάει όταν δεν πρέπει μερικές φορές.Τα τελευταία 2 χρόνια είναι λίγο πιο αργό, αλλά έχω μέσα πολλές εφαρμογές.

Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής το XZ1, μικρές διαστάσεις, λεπτό, ελαφρύ, ακαριαίο δακτυλικό αποτύπωμα, αδιάβροχο ελαφρύ UI και πολύ καλό βίντεο, κανένα σοβαρό bug σε software και hardware.Δυστυχώς η Sony το κυκλοφόρησε με Android 8, πήρε το 9 και τέλος.Ενημερώσεις ασφαλείας μόνο για 2 χρόνια (2017-2019).

Αλλά το A54, είναι πολύ πιο βελτιωμένο στο λειτουργικό και πιο γρήγορο στην εγκατάσταση εφαρμογών και στο browsin.Λογικό, γιατί έχει ταχύτερη ram και UFS.Και έχει μεγάλη υποστήριξη software και καλύτερο service.

Το μόνο μειονέκτημά του, είναι ο Exynos 1380, με διαφορετικό cpu θα ήταν τέλειο.

Το πιο compact κινητό που είχα, ήταν το S4 mini Plus quad core, απροβλημάτιστο.Το είχα πάει μετά απο 3-4 χρόνια σε κατάστημα για να βάλει tempered glass και το κοιτούσε περίεργα, είχε πει:-Αυτό είναι αρχαίο. 😎

Πάντως Xiaomi δεν παίρνω, κάποια στιγμή μπορεί να κάνω την υπέρβαση να πάρω Samsung S σε κάποια καλή προσφορά.

Δημοσ.

Μιλώντας για Sony, είχα κι εγώ την εμπειρία μου, ήμουν φανατικός της φίρμας για χρόνια, από την εποχή των Sony Ericsson με τα Walkman κινητά, μετά με τα πρώτα smartphones που κυκλοφόρησαν ως Sony, όταν ήταν να πάρω κινητό, ήταν το στανταράκι μου. 

Με ένα όμως κινητό που είχα πάρει κάπου το 2016 η 2017, με είχε βγάλει για μια διετία , ίσως και παραπάνω, κάπου όμως είχα απογοητευτεί επειδή έτρωγε τα σκαλώματα του (ήταν συσκευή γύρω στα 150€ τότε) και κάποια στιγμή, από τα νεύρα μου, το πίεσα λυγίζοντας το, θέλοντας να το σπάσω και η οθόνη μας άφησε χρόνους, ακόμα μου κάνει εντύπωση το πόσο κακή ήταν η ποιότητα κατασκευής και έκτοτε, δεν ξαναδοκίμασα. 

Δεν λέω βέβαια όχι μελλοντικά καθώς, είναι κάτι διαφορετικό πλέον στην αγορά, μπορεί να απευθύνεται σε ένα διαφορετικό και πιο συγκεκριμένο κοινό, δεν θα έλεγα όχι όμως. Με χαλάει λίγο το στενόμακρο σχέδιο και επειδή έχω μεγάλα χέρια, εκεί θα έχω θέμα πιστεύω, επειδή δεν είναι αρκετά φαρδύ ως σχέδιο. 

Σε θέμα κάμερας πιστεύω ότι γίνεται καλή δουλειά, αν σκεφτούμε ότι η Sony προμηθεύει τους άλλους κατασκευαστές με τους αισθητήρες της, σε θέμα λογισμικού απ' όσο καταλαβαίνω, είναι συνταγή Motorola, με μια όσο πιο κοντά στο stock android υλοποίηση γίνεται. Και επίσης, το ότι έχει αυτονομία τέρας, είναι ένα ακόμα δέλεαρ για μένα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στo sony xperia 10 vi που αναφέρεστε  ,πέρα τι αρέσει σε καθένα ,οι κριτικές του είναι μέτριες γενικά .

Πάντως το πλαισιο το έχει  και για παράδοση ,όχι μόνο σε κάποια καταστήματα

https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/sony-xperia-10-vi-128gb-5g-black_4566637

Στο θέμα της φωτογραφίας αν ξέρει κανείς ,στις νυκτερινές φωτό πως τα πάει σε κανονική χρήση ;   

Επίσης και  από ζοομ  ,γιατί διαβάζω εβαλαν με πατεντα ψηφιακο αντί οπτικο ..Είναι βλεπεις και η μόδα να κανεις ζοομ στο φεγγάρι με πανσέληνο...

Επεξ/σία από Fotia
Δημοσ.

Η λέξη 'μέτριο" είναι καθαρά υποκειμενική...

Οι ανάγκες του καθενός διαφέρουν και σε μικρότερη ηλικία ίσως να έψαχνα και την μικρή διαφορά και να υπερηφανεύομαι σε γνωστούς και φίλους ότι πήρα το καλύτερο τηλέφωνο με αυτά που πλήρωσα...

Με γειά μου λοιπόν!✌️

• Like 1
Δημοσ.

Αλλο οι ανάγκες ,αλλο τι ισχύει .Τα review υπάρχουν, γιατί δεν μπορεί κανείς να δει όλα τα κινητά σε λειτουργία κάπου , να κρίνει αν καλύπτουν τις ανάγκες του .

Δημοσ.
On 20/11/2024 at 09:26, Fotia said:

Στo sony xperia 10 vi που αναφέρεστε  ,πέρα τι αρέσει σε καθένα ,οι κριτικές του είναι μέτριες γενικά .

Πάντως το πλαισιο το έχει  και για παράδοση ,όχι μόνο σε κάποια καταστήματα

https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/sony-xperia-10-vi-128gb-5g-black_4566637

Στο θέμα της φωτογραφίας αν ξέρει κανείς ,στις νυκτερινές φωτό πως τα πάει σε κανονική χρήση ;   

Επίσης και  από ζοομ  ,γιατί διαβάζω εβαλαν με πατεντα ψηφιακο αντί οπτικο ..Είναι βλεπεις και η μόδα να κανεις ζοομ στο φεγγάρι με πανσέληνο...

Σε νυχτερινές φωτογραφίες τοπίων τα πάει μια χαρά, αλλά όχι κάτι τρομερό. Πάντως πολύ καλύτερα από πόκο, μόκο και φόκο αντίστοιχης τιμής.

Σε βραδινές φωτογραφίες καλού φωτισμού (πχ πορτραίτο σε ένα εστιατόριο), τα πάει αξιοπρεπώς επίσης.

Εκεί που φυσάει, είναι σε φωτογραφίες τοπίων (αστικών και μη) τη μέρα. Κόβει όλο το θόρυβο του φωτός και αναπαριστά πολύ ρεαλιστικά ό,τι βλέπει το ανθρώπινο μάτι. Όπως έγραψα προηγουμένως, μου θυμίζει πολύ τις χρυσές - λεπτομερείς εποχές των τελειωμάτων της αναλογικής φωτογραφίας. Πολύ γήινα και φυσικά χρώματα, αυτό το αποτέλεσμα δεν το έχω δει ούτε σε πολύ-πολύ ακριβότερα κινητά που υπερφωτίζουν και υπερλαμπρίζουν τις σκηνές.

Τώρα, για τις κριτικές... Ο καθένας ξέρει τι και πώς το διαλέγει. Το παράδειγμα που χρησιμοποιώ πάντα, είναι ότι και τα κινέζικα - φθηνιάρικα ΤΟΥΟΤΟΜΙ με τις κάκιστες καταναλώσεις και τις υπερβολικές τιμές, είναι πρώτα σε κριτικές και προτιμήσεις στο Σκρουτζ. Είναι καλά κλιματιστικά; Όχι. Νομίζουν οι αγοραστές τους ότι έχουν πάρει λίρα100; Ναι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα πόκο, μόκο και φόκο ποτέ δεν έδιναν έμφαση στο κομμάτι των καμερών. Σαν κινητά επιδόσεων πλασαρονται και vfm, το ακριβώς αντίθετο από ότι κάνει η Sony.

Γιαυτό πχ για φωτογραφίες προτείνεται το Redmi note 13 pro plus, που δίνει παραπάνω βάρος στην φωτογραφία παρά στις επιδόσεις.

Οπως και η Realme με τα Pro + μοντέλα που δίνουν βάρος στις φωτογραφίες, ενώ η GT σειρά στις επιδόσεις.

Οσο για τις κριτικές πέραν του τι πιστεύει ο καθένας, υπάρχει και η πραγματικότητα.

Αυτό λοιπόν που τονίζουν οι κριτικές είναι πόσο ανταγωνιστικο δεν ειναι το Xperia 10VI για τον περισσότερο κόσμο.

60hz οθόνη, αδύναμος επεξεργαστής για τα χρήματα, αργή φόρτιση, υψηλή αρχική τιμή είναι τα περισσότερα παράπονα των κριτικών.

Και ευτυχως που έχει MicroSD υποστήριξη, γιατί μονο σε 128gb βγαινει.

Απλά είναι μια συσκευή που απευθύνεται σε ελάχιστο συγκεκριμένο κόσμο. Γιαυτό ούτε η ίδια η Sony δεν το διαφημίζει!

Αν για παράδειγμα ήθελα καλή φωτογραφική, μαζεμενες διαστάσεις, γιατί να μην επιλέξω στα χρήματα αυτά το περσινό Pixel 7A από το Sony?

image.png.7ffbfc4206dfe16d14f7f3ec2c997112.png

Από εκεί και πέρα, τσάμπα γράφονται όλα αυτά γιατί δεν βλέπω εξαφανίστηκε αυτός που άνοιξε το θέμα.

Επεξ/σία από Fulgore

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...