ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα φίλοι, Μετά από κάμποσα χρόνια αποφάσισα να αλλάξω το κινητό μου καθώς δεν τραβάει πολύ πλέον και με ζορίζει λίγο. Γενικά δεν είμαι απαιτητικός χρήστης και βολεύομαι και συμβιβάζομαι. Αυτή την στιγμή έχω το P30 lite της huawei και το έχω τουλάχιστον 4 χρόνια. Γενικά είμαι huawei fan αλλά πλέον με τους περιορισμούς που έχει προβληματίζομαι αρκετά. Παρακάτω κάποιες επιπλέον πληροφορίες βάση και της φόρμας. Θα με βοηθούσε πολύ να μοιραστείτε τις προτάσεις σας 🙏 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 300€ μαξ 350€ 2) Την χρήση του κινητού : browsing, maps, photo, socializing 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 6''-6,5'' 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει: όχι 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; αδιάφορο 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; αδιάφορο 8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; όχι μάλλον όμως android 10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι 11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; μόνο Ελλάδα 12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); όχι 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούργιο Ευχαριστώ πολύ.
ilias43 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2024 Motorola Edge 50 Fusion Samsung Galaxy A55 Sony Xperia 10 VI Είμαι σε παρόμοια κατάσταση με εσένα και ξεχωρίζω αυτά τα τρία.
Petros Electron Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2024 17 ώρες πριν, ilias43 είπε Motorola Edge 50 Fusion Samsung Galaxy A55 Sony Xperia 10 VI Είμαι σε παρόμοια κατάσταση με εσένα και ξεχωρίζω αυτά τα τρία. Ειμαι και εγω σε αναζητηση νεας συσκευης εχω το honor 10 της huawei πραγματικά πολυ καλο τηλ/νο αλλα ειναι ειναι ωρα για αλλαγή, το μπατζετ μου ειναι κοντά στα 300 με 350 και κλείνω προς το Motorola Edge 50 Fusion , ελεγα για κανενα POCO αλλα το μαλλον δεν.
ilias43 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Petros Electron είπε Ειμαι και εγω σε αναζητηση νεας συσκευης εχω το honor 10 της huawei πραγματικά πολυ καλο τηλ/νο αλλα ειναι ειναι ωρα για αλλαγή, το μπατζετ μου ειναι κοντά στα 300 με 350 και κλείνω προς το Motorola Edge 50 Fusion , ελεγα για κανενα POCO αλλα το μαλλον δεν. Τα τελευταία 3 χρόνια είμαι με μοτορολα και δεν απογοητεύτηκα ποτέ. Έλεγα να πάω σε κάτι άλλο αλλά το fusion με τραβάει...😃 1
CaptainChris Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2024 Η Motorola ανακοίνωσε ότι διαθέτει το Edge 50 Fusion στην τιμή των 299€. Είναι πάρα πολύ καλή προσφορά. 1
stevenfins Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, CaptainChris είπε Η Motorola ανακοίνωσε ότι διαθέτει το Edge 50 Fusion στην τιμή των 299€. Είναι πάρα πολύ καλή προσφορά. Από πότε θα ισχύει γνωρίζουμε; Γιατί βλέπω τώρα στις αλυσίδες είναι στα 449.
Petros Electron Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, CaptainChris είπε Η Motorola ανακοίνωσε ότι διαθέτει το Edge 50 Fusion στην τιμή των 299€. Είναι πάρα πολύ καλή προσφορά. Πολυ ενδιαφέρον αλλα που το βρίσκει κάνεις?, Εγω βλεπω τα 320 με 340 σαν μεση τιμη στα σκρουτζομαγαζα 3 ώρες πριν, ilias43 είπε Τα τελευταία 3 χρόνια είμαι με μοτορολα και δεν απογοητεύτηκα ποτέ. Έλεγα να πάω σε κάτι άλλο αλλά το fusion με τραβάει...😃 Εγω προσωπικα δεν αλλαζω κινητο ευκολα αν δεν εχει καποιο προβλημα. Απλα το honor 10 το εχω πανω απο 5 χρονια και με απασχολουν τα κενα ασφαλειας που θα εχει πλεον καθοτι δεν εχει ενημερωσεις
CaptainChris Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, stevenfins είπε Από πότε θα ισχύει γνωρίζουμε; Γιατί βλέπω τώρα στις αλυσίδες είναι στα 449. Το διαφημίζει η ίδια η εταιρεία σε δημοσιεύσεις σε Facebook και Instagram. Μάλλον οι ιστοσελίδες των καταστημάτων δεν ενημερώθηκαν ακόμη 2
Petros Electron Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2024 Ευχαριστούμε @CaptainChris για την ενημέρωση. Εγώ θα το χτυπήσω πιθανόν κοντά στα Χριστούγεννα τον αλλο μήνα που λογικά θα εχει προσαρμοστεί και η τιμή. Πιστεύω οτι θα ειναι αισθητή η διάφορα με το honor 10 που εχω τωρα
Fotia Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2024 https://www.onething.gr/shop/motorola-moto-edge-50-fusi/
kp1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, CaptainChris είπε Το διαφημίζει η ίδια η εταιρεία σε δημοσιεύσεις σε Facebook και Instagram. Μάλλον οι ιστοσελίδες των καταστημάτων δεν ενημερώθηκαν ακόμη Φίλε ευχαριστώ για την ενημέρωση είναι ευκολο να μου στειλεις κάποιο λινκ που κάνει με αυτή την ΤΙΜΗ;ευχαριστώ Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2024 από kp1
Petros Electron Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 Στις 12/11/2024 στις 7:51 ΜΜ, CaptainChris είπε Το διαφημίζει η ίδια η εταιρεία σε δημοσιεύσεις σε Facebook και Instagram. Μάλλον οι ιστοσελίδες των καταστημάτων δεν ενημερώθηκαν ακόμη 5 ώρες πριν, kp1 είπε Φίλε ευχαριστώ για την ενημέρωση είναι ευκολο να μου στειλεις κάποιο λινκ που κάνει με αυτή την ΤΙΜΗ;ευχαριστώ Αν διαβασεις τι γραφει θα δεις οτι το " Το διαφημίζει η ίδια η εταιρεία σε δημοσιεύσεις σε Facebook και Instagram" Πως να σου στείλει κατάστημα απο την στιγμη (που ακομη) δεν εχουν ενημερωθεί?. Κοντά δηλ στα 310 ευρω δεν θα το αγοραζες?. Το 10αρικο ειναι το θεμα? 🤷♂️
CaptainChris Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2024 37 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Αν διαβασεις τι γραφει θα δεις οτι το " Το διαφημίζει η ίδια η εταιρεία σε δημοσιεύσεις σε Facebook και Instagram" Πως να σου στείλει κατάστημα απο την στιγμη (που ακομη) δεν εχουν ενημερωθεί?. Κοντά δηλ στα 310 ευρω δεν θα το αγοραζες?. Το 10αρικο ειναι το θεμα? 🤷♂️ Έπρεπε, βέβαια, να είχαν ήδη αυτή την τιμή τα καταστήματα, ανοργανωσια. Ίσως βάλουν την τιμή στις 15 του μήνα που ξεκινά το black Friday. Έχει κι άλλες πολύ καλές προσφορές η Motorola. 1
Despotas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Και επίσημα το Motorola Edge 50 Fusion στα 299€ από e-lenovo.gr. Εξαιρετική πρόταση σε αυτά τα χρήματα. https://www.e-lenovo.gr/smartphones-black-friday/ https://www.gsmarena.com/motorola_edge_50_fusion-12871.php
ilias43 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ύστερα από αρκετή μελέτη και καταλήγοντας ότι τα κύρια χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν είναι η αυτονομία και τα λεπτοκαμωμένο σχήμα, επιλέγω το sony xperia 10 vi. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2024 από ilias43
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα