prefuse Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Μήπως αγόρασε κάνεις με μελάνια από temu; Ψάχνοντας για συμβατά μελάνια στην περιοχή μου έχουν κλείσει 2 καταστήματα όπου έπαιρνα και ήξερα ότι θα έχω support αν κάτι δεν λειτουργήσει όπως θα έπρεπε. Φυσικά από temu δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα αλλά βλέπω ότι είναι πολύ χαμηλή τιμή, τόσο που σκέφτεται ότι ακόμα και αν είναι scum δεν χάνεις και τίποτα να δοκιμάσεις πέρα από την διαδικασία και χρόνο της αγοράς. Μήπως γνωρίζετε κανένα ελληνικό καταστήματα στη Θεσσαλονίκη το οποίο παρεχει support αν ένα μελάνι δεν το αναγνωρίζει ο εκτυπωτής; Αναζητώ μελάνια για HP 8020, και είναι η σειρά HP 910, 912, 914, 915 Ευχαριστώ
georgeole Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Τίμια είναι και του πλαισίου Η αλήθεια είναι ότι οι απόψεις ειδικά για το πλαίσιο διίστανται. Πάντως ο γενικός κανόνας είναι ότι δεν προτιμάμε τα ηλεκτρονικά σούπερ μάρκετ όπως το πλαίσιο για τέτοιες αγορές. Στρεφόμαστε σε καταστήματα με εξειδίκευση, τεχνογνωσία, ISO, σταθερούς προμηθευτές κλπ κλπ, προκειμένου να ελαχιστοποιήσουμε τις δυσάρεστες εκπλήξεις. 4
d_gkal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δε μπορείς να φανταστείς πόσο συμφωνω μαζί σου αλλά κάποια στιγμή έπρεπε άμεσα να πάρω μελάνι, ήμουν κοντά στο πλαίσιο, μπήκα πήρα και έμεινα ευχαριστημένος. Άλλες 2 φορές τα προτίμησα και όντως είναι αρκετά τίμια για το κόστος τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα