6xXx6 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:48 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 07:48 μμ (επεξεργασμένο) δείχνει ατεχνο χωρις ατμοσφαιρα και χαρακτηρα του 2018 παιχνιδι και δείχνει καλυτερα Επεξ/σία Δευτέρα στις 07:54 μμ από 6xXx6 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bazzil Δημοσ. Δευτέρα στις 08:48 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 08:48 μμ Ωραίο φαίνεται. Θα το τιμήσουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choutas Δημοσ. Δευτέρα στις 09:53 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 09:53 μμ Άντε να έρχεται το GotY! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. Δευτέρα στις 10:03 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 10:03 μμ Δειχνει πολυ ομορφο και λιγο old school με τους γριφους και το gameplay. Το περιμενουμε πως και πως φαινεται να εχουν τιμησει οσο γινεται το franchise Indiana Jones. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evangelos Anagnostou Δημοσ. Δευτέρα στις 10:20 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 10:20 μμ Γιατι δεν το έκαναν τριτου προσώπου, με ζαλιζουν τα πρωτου προσωπου 🤢 Πρωτου προσωπου με σινεματικς, που βρισκομαστε στο 1997 πριν το χαφ λαιφ? 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakm Δημοσ. Δευτέρα στις 10:47 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 10:47 μμ θα το ηθελα third person και οχι first.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. Δευτέρα στις 11:13 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 11:13 μμ Το ξύλο με τους npcs φαίνεται λίγο μάπα αλλα γενικά καλό μοιάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. Δευτέρα στις 11:54 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 11:54 μμ 4 ώρες πριν, psof είπε Μη σου πω ότι μου θυμίζει και λίγο το Pokemon. Ένα αναβαθμισμένο, γραφικά Pokemon με τον Indiana Jones. Ήδη τρέχουν τα σάλια των δικηγόρων της Nintendo... Καμία σχέση, αλλά σε first person και με τα στυλ αυτό μου το θύμισε λίγο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. Τρίτη στις 02:16 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 02:16 πμ (επεξεργασμένο) Σαν τα θρυλικά Last Crusade και Fate of Atlantis δεν θα είναι πάντως... Δεν νομίζω να μπορεί να γίνει τόσο εθιστικό. Επεξ/σία Τρίτη στις 02:18 πμ από Eloy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgkaudi Δημοσ. Τρίτη στις 09:15 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:15 πμ Θυμίζει πολύ το Chronicles of Riddick Escape From Butcher Bay, που οι ίδιοι το είχαν κάνει. Μακάρι να πάει τάπα, για να συνεχιστούν τέτοιες προσπάθειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. Τρίτη στις 09:58 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:58 πμ (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρον φαίνεται. Αρκεί να δούμε αν θα έχει καλούς γρίφους και ποικιλία στο gameplay. Δεν πιστεύω ότι θα έχει μεγάλη εμπορική επιτυχία, οι σημερινοί gamers θέλουν παιχνίδια χωρίς σκέψη. Αλλά όπως ειπώθηκε πολύ old school τα γραφικά. Αυτή η bethesda δεν μπορεί με τίποτα να φτιάξει ένα AAA παιχνίδι ακόμη και αν της δώσεις μπατζετ 1δις. Επεξ/σία Τρίτη στις 09:59 πμ από The_Judas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. Τρίτη στις 10:49 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 10:49 πμ Εχω μια απορια. Τα δικαιωματα να βγαζουν παιχνιδια 'Indiana Jones', ποιος τα δινει; Καποτε, οι παλαιοι θα θυμουνται γιατι υπηρχαν games απο τη δεκαετια του 80(!!!) αν δεν με γελα η μνημη μου, ηταν η Lukasarts. Τωρα ειναι η Disney; Δηλαδη η Disney, αν ειναι αυτη, μπορει να δινει στον 'καθε τυχοντα' να κανει game πανω σε αυτο το legacy; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. Τρίτη στις 11:29 πμ Super Moderators Share Δημοσ. Τρίτη στις 11:29 πμ 39 minutes ago, mindreader said: Εχω μια απορια. Τα δικαιωματα να βγαζουν παιχνιδια 'Indiana Jones', ποιος τα δινει; Καποτε, οι παλαιοι θα θυμουνται γιατι υπηρχαν games απο τη δεκαετια του 80(!!!) αν δεν με γελα η μνημη μου, ηταν η Lukasarts. Τωρα ειναι η Disney; Δηλαδη η Disney, αν ειναι αυτη, μπορει να δινει στον 'καθε τυχοντα' να κανει game πανω σε αυτο το legacy; Αφού εξαγόρασε την LucasArts/Films, λογικό δεν είναι να κάνει ό,τι θέλει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexaras1991 Δημοσ. Τρίτη στις 12:02 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 12:02 μμ Ξέροντας την Bethesda, θα είναι κλασικά τίγκα στα bugs. Οπότε αναμονή κάνα χρόνο να είναι σε καλή κατάσταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. Τρίτη στις 09:35 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:35 μμ 9 hours ago, Alexaras1991 said: Ξέροντας την Bethesda, θα είναι κλασικά τίγκα στα bugs. Αν πρόσεξες στο gameplay video, έβαλε το χέρι του σε τρύπα που έβγαιναν bugs από μέσα. Οπότε ήδη ξέρουμε ότι θα έχει. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα