samorc Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Καλησπέρα Θέλω να φτιάξω ένα δέντροσπιτο σε χωράφι μου, εκτός οικισμού Μπορώ; 1
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δηλαδή αν βάλεις μερικές τάβλες να γίνει καμπίνα ώστε να παίζουν τα παιδιά πρέπει να φέρεις πρώτα μηχανικούς, άδειες, πολεοδομίες παράβολα ? Αυτά ούτε Ελλάδα δεν γίνονται. Εκτός αν ο οπ θέλει να φτιάξει σπίτι κανονικό 120τμ πάνω σε τεράστιο πλάτανο και να βάλει νερό και ρεύμα 1
mariosnik_ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Δηλαδή αν βάλεις μερικές τάβλες να γίνει καμπίνα ώστε να παίζουν τα παιδιά πρέπει να φέρεις πρώτα μηχανικούς, άδειες, πολεοδομίες παράβολα ? Αυτά ούτε Ελλάδα δεν γίνονται. Εκτός αν ο οπ θέλει να φτιάξει σπίτι κανονικό 120τμ πάνω σε τεράστιο πλάτανο και να βάλει νερό και ρεύμα Εδώ και πασσάλους να θες να καρφώσεις σε χωματινο έδαφος για να περάσεις συρματοπλεγμα θες άδεια. Και εντάξει να θες άδεια. Δεν σου δίνεται το δικαίωμα ούτε να μπορέσεις να την αιτηθεις μόνος σου σαν πολίτης για απλές εργασίες και πράγματα. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου από mariosnik_ 1
Apokios Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 55 λεπτά πριν, samorc είπε Καλησπέρα Θέλω να φτιάξω ένα δέντροσπιτο σε χωράφι μου, εκτός οικισμού Μπορώ; Ετοιμάσου για ΕΝΦΙΑ 😅 2
samorc Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Μικρό θέλω να είναι 35τμ περίπου ,με ρεύμα και νερό 😜 1
greekfragma Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2 minutes ago, samorc said: Μικρό θέλω να είναι 35τμ περίπου ,με ρεύμα και νερό 😜 καλά θα πάει αυτό 2
samorc Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Εντάξει,αν δεν μου δώσουν άδεια,θα το κάνω χωρίς άδεια,τι θα έρθουν να το γκρεμίσουν; 1 6
greekfragma Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 38 minutes ago, samorc said: Εντάξει,αν δεν μου δώσουν άδεια,θα το κάνω χωρίς άδεια,τι θα έρθουν να το γκρεμίσουν; σιγα...χαλλλλαρα ζμπουτς ας. με ιντερνετ τι θα κανεις;
samorc Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2 λεπτά πριν, greekfragma είπε σιγα...χαλλλλαρα ζμπουτς ας. με ιντερνετ τι θα κανεις; Έχει το κινητό μου
greekfragma Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 1 minute ago, samorc said: Έχει το κινητό μου ηλιακό ή κανα φωτοβολταικό θα βάλεις, ή θα πάει τσάμπα η επένδυση;
samorc Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Θα βάλω ,αυτά τα αφήνω για το τέλος, θέλω να βάλω και στο σπίτι που είναι μέσα στο χωριό
Προτεινόμενες αναρτήσεις